3. adventsvinder – og 2 x Goodiebox til næste søndag!

3. adventsvinder – og 2 x Goodiebox til næste søndag!

Glædelig 3. søndag i advent!

Hold da op, hvor går det hurtigt nu! Og jeg har stadig ikke købt een eneste gave! Til gengæld står hjemmet ganske julehyggeligt, hvis jeg selv skal sige det, og hele familien har været til gløgg og julehygge og vores årlige bingo-banko.

Selvom jeg har vanvittigt travlt, fordi rigtigt mange har været så søde at vælge at købe gaver og julepynt i min webshop, så nyder jeg dagene og tager bare een ting ad gangen. Og så må jeg sige, at mit julehumør kommer i top, når jeg løbende læser jeres kommentarer, der kommer ind her i vores lille adventskalender.

I dag skal der trækkes en heldig vinder, der får lækre langstidsholdbare negle med Le Mini Macaron (læs mere her – og læs også, hvordan jeg fjerner den ellers solide lak så let som ingenting her).


mini-macaron-special-jul

Vinderen får dette limited edition Le Mini Macaron sæt med:
Guldfarvet LED lampe med USB-kabel og strømforsyning.
2 stk Gel Polish i farverne Gold Glitter & Berry Sparkle (2x5ml).
1 stk stor neglebåndsskubber.
1 stk stor neglefil.
10 Remover Pads.

læs mere på LeMiniMacaron.dk her.


Den heldige, som får en mail fra mig i denne uge blev Maja Holmgren (kommentar nr. 39).

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

 ***


VIL DU HAVE CHANCEN FOR AT VINDE DEN 4. og sidste ADVENTSGAVE?

På næste søndag får vinderen 2 x Goodiebox. Goodiebox’en kommer hver måned med spændende og innovative skønhedsprodukter. På billedet ser du november måneds box – og du kan altså bliver den heldige og få både Januar og Februar Goodiebox’en ind ad døren!

november-goodiebox

Goodiebox er et abonnement, hvor man du hver måned får produkter med posten til en værdi, der altid langt overstiger prisen på de 159 kr. (prisen er inkl. forsendelse). Vinderen er selvfølgelig ikke forpligtet til noget efterfølgende.
Du kan læse mere om Goodiebox her.

For at være med i lodtrækningen skal du bare skrive en kommentar om, hvad dit største juleønske er i år – er det mon en parfume, undertøj, varme sokker, gryder, en oplevelse eller noget helt andet?
KONKURRENCEN ER NU SLUT – DEN HELDIGE VINDER BLEV MAI ODGAARD!

***

Det bliver så den sidste pakke i Voksenlivsstils adventskalender – men derefter har jeg en lækker nytårspræmie, som jeg glæder mig til at præsentere dig for. Jeg kan allerede afsløre, at vinderen skal en tur ind til Boens Kransekage, som du kan læse mere om her.

 

Kærlig hilsen Jeanette