Her er de Beauty Award vindere, jeg vil se nærmere på!

I fredags til Danish Beauty Award 2018 blev der uddelt over 30 priser i alle mulige forskellige kategorier.
Jeg holdt selvfølgelig skarp øje med alle de mange nominerede og ikke mindst vinderne, som var udvalgt af et kompetent dommerpanel.

Jeg har samlet de produkter blandt alle vinderne, som jeg synes er allermest interessante.
Nogle, fordi jeg kender dem i forvejen og selv synes, de er fantastisk gode – og andre, fordi det er produkter, som jeg får lyst til at se nærmere på og prøve.

Her er mine favoritter blandt vinderne!


Årets influencer-pris, som blev uddelt af et panel af Youtubere og bloggere, gik til Starskin 7-Second Morning Mask. Den indeholder nogle små gennemvædede pads, som på den ene side exfolierer huden, fjerner døde hudceller og giver klarere hud. Bagefter vendes den og den anden side er en cocktail af virksomme ingredienser, der arbejder på linjer og rynker, plejer og beskytter, bl.a. med Niacinamid (Vitamin B2) og hyaluronsyre. Det lyder som et fint produkt også til travle dage.
Fås bl.a. hos Lookfantastic her og Matas her (reklamelink).

Goodieboxprisen gik i år til en håndcremen fra det danske mærke Jorgobé. Jeg har den faktisk liggende fra Goodiebox’en med alle de nominerede produkter, og lysten til at få den taget i brug er ikke blevet mindre efter i fredags, da jeg hørte mere om egenskaberne. Hænderne er jo et af de områder, vi skal huske godt på, når vi kommer lidt op i årene!
Cremen er dybdevirkende og har et højt indhold af antixoidanter, bl.a. A og E-vitaminer, der er indkapslet i sorte perler, som aktiveres ved påføring. Derudover er der en masse blødgørende og plejende ingredienser til hud og neglebånd.
Du kan abonnere på Goodiebox her(reklamelink)
Håndcremen kan også købes til 148 kr. hos Matas her(reklamelink)

Én af mine egne favoritter, Filorga, vandt prisen for Årets Innovation. De var faktisk også nomineret til Årets Serie, men tog prisen for deres NTCF-kompleks, som jeg flere gange har skrevet om her på bloggen. Sidst var faktisk i går, hvor jeg nævnte deres solcremer, der også indeholder NTCF.
New Cellular Teatment Factor er sammensat af hele 53 aktive ingredienser, herunder aminosyrer, vitaminer, enzymer og mineraler. Denne cocktail giver huden et boost, der virker på mange forskellige områder – minimerer rynker/linjer, giver fastere hud, mere levende udstråling, gennemfugter, minimerer porer og giver mere ensartet hud.
Filorga forhandles hos Matas.

Jeg har da ikke set helt forkert, da jeg skrev om mine hero styling produkter for noget tid siden – for jeg havde også vinderen af Årets Hårstyling detail med.
Om den skrev jeg: Næste produkt, jeg vil fremhæve er Dry shampoo styling powder fra Bjørn Axén. Normalt er jeg ikke så vild med tørshampooer, som kan virke meget kraftige og kemiske, men denne her er overraskende let og behagelig og dufter godt. Tørshampooen kan bruge til at friske håret op mellem hårvaske, men også til at give volumen og tekstur.
Derudover har den en fornuftig pris på 140 kr. hos Matas(reklamelink)

Årets Herreduft til Danish Beauty Award blev den nye Y fra YSL.
Abdel Aziz Mahmoud uddelte prisen, og brugte tilfældigvis selv duften, som i øvrigt blev ros flere steder fra i høje toner. Så dén skal min kære mand da prøve så snart lejligheden byder sig!
Fås hos Matas her(reklamelink)

Årets ansigtsplejeprodukt blev Sisleys med Sisleÿa l’Integral Anti-Age Eye & Lip contour Cream. Det er en dyr sag (1.335 kr. hos Matas), men jeg har hørt fra andre, der har prøvet den, at den skulle være helt fantastisk til at give et friskt udseende og afhjælpe fine linjer og rynker. Endnu et luksusprodukt, som lyder rigtigt interessant er Neck Perfect Complex fra klinikmærket IS Clinical. Jeg har tidligere brug deres fremragende produkter, og vinderen af Årets hudplejeprodukt – luksus er jeg ikke i tvivl om gør en forskel på rynker og slap hud på halsen.

Til sidst vil jeg nævne vinderen af Årets nye brand. Det blev Aurelia Probiotic Skincare. Probiotika er uden tvivl på vej til at blive et af de helt store buzzwords. Probiotika kender vi jo først og fremmest som mælkesyrebakterier til opretholdelse af et sundt tarmsystem, men nu kommer det altså også ind i hudplejen, hvor de beskytter og skaber balance.
Du kan se nærmere på Aurelia hos Matas(reklamelink)

*****

Det var så mine største personlige vindere – men der er selvfølgelig mange andre, og masser af inspirerende produkter og vindere i de andre kategorier, som du kan går over og se her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.