Uge 16 – Fokus og favoritter!

Så røg der lige en ugen igen! Det er faktisk en rigtigt hyggelig øvelse at kigge tilbage i kalenderen hver uge og se, hvad man egentlig har lavet. For hold op, hvor man hurtigt glemmer og er videre. Temaet kunne på en måde godt være hår – og der kommer en helt særlig hårvitaminting længere nede.

Jeg er SÅ glad og stolt over, at jeg er blevet anbefalet i det nye nummer af magasinet Liv, hvor journalist Karen Greve følger mig på Instagram! Der kan man bare se, hvad det grå naturlige hår kan føre til! Det er også dejligt, at vi bliver flere og flere voksne kvinder, der er med på Instagram!

♥♥♥♥♥

Jeg synes allerede, det er langt væk, men det var faktisk bare i mandags, at Sten og jeg tog turen helt til Aabenraa og tilbage. Det var både en meget stor ting – meget større end hår, trods alt –  og ret intensivt, tør jeg godt sige. En 13 timers tur, ud med tog – og hjem med vores nye båd!
Båden har vi valgt at give navnet Isalena. Det var ikke så nemt at finde et passende bådnavn, og det måtte gerne være både smukt og betyde noget.
Vi har igennem årene ofte – og meget i starten af vores forhold – lyttet til Søren Kragh-Jacobsens “voksen-plade” og bl.a. titelnummeret Isalena. (du kan jo lige lytte til den her, hvis du har lyst – teksten er så fin! “Hun danser alle mine triste tanker tomme, hun kan få latterlige dage ned med nakken…..” 🙂 )

Den opmærksomme læser vil vide, at vi også købte en ny båd sidste år. Det taler vi ikke mere om, okay!!! Det var et fejlkøb, duede mere til hollandske kanaler end det danske bølgeklima, men de har heldigvis været søde dernede og har hjulpet os af med den igen uden tab.
SÅ, nu er vi på en rigtig gedigen nordisk båd, der kan klare 4 meter høje bølger, og jeg glæder mig til at kunne fare afsted, når det passer os og besøge Bornholm og masser af små hyggelige svenske og danske havne til sommer.

Vi måtte som sagt helt til Aabenraa for at få drømmebåden – en Marex Suncruiser 310 – som i øvrigt er kåret som årets både i Europa i 2017. Det er nemlig Reese Marin, der sælger det norske mærke her i Danmark.

Jeg må lige vise dig et par stemningsbilleder fra vores jomfrutur fra Sønderjylland, syd om Fyn og gennem Storstrømmen – og hjem i solnedgangen. Det var ikke uden en vis nervøsitet i sådan en ny båd, at vi drog ud på den lange tur, men det gik så fint og var meget smukt.


Viola var ikke med på den lange tur, men også hun befinder sig nu godt ombord!
Vi skal lige helt på plads på den, så tror jeg ikke, du slipper for nogle billeder af hele herligheden.

Ugens favorit!

Denne uges kæmpe favorit her hos mig, er de her fantastiske Sugarbear hårvitaminer, som jeg har fået lov til at prøve. De styrker håret og er formet – og smager – som vingummibamser.
Bare jeg dog kunne få pakket alle mine vitaminer og kosttilskud ned i de her velsmagende bamsefiduser. Så er der noget ved at tage vitaminer!

De er ikke alene gode for håret – min helt personlige vurdering er, at de også har mange andre gavnlige vitaminer. Som E-vitamin (18 mg. 150% af daglig anbefalet dosis), der er en antioxidant, der styrker immunforsvaret (skal dog tages sammen med noget fedtholdigt, da det er fedtopløseligt!). E-vitamin menes også at kunne have en gavnlig effekt ved bl.a. PMS og hedeture i forbindelse med overgangsalderen.
Du får også lidt C-vitamin (25% af daglig anbefalet dosis) med i købet, og det er jo et af de vitaminer, som jeg personligt tager en del af, fordi det bl.a. – udover at styrke kroppens celler, heling og immunforsvar, også styrker dannelsen af kollagen.
Men tilbage til håret – og dermed også en effekt for hud og negle – så indeholder de små bamser en række B-vitaminer, biotin og zink, der gavnlige for at opretholde et stærkt og sundt hår.
Du kan få dem hos Nicehair.

Til Danish Beauty Award 2018!

Som du måske nok har set på Instagram, så var jeg så heldig at komme med til dette års uddeling af Danish Beauty Award.
Jeg har ikke været med før, men jeg har nu konstateret, at det er festlig aften, hvor skønhedsbranchen hylder sig selv og hinanden, fester og er i det store skrud.
Jeg havde overvejet en lang sort blondekjole, men er glad for, at jeg sadlede om et par dage før og investerede i et mere fashion-præget look. Der er nemlig virkelig og heldigvis ved at komme masser af blomster, mønstre, bling og ballade ind allevegne.

Jeg tog en tur forbi Bettina Beltner i Lyngby og blev rådgivet af hende (hun har også en webshop). Kjolen fra Hofmann Copenhagen spottede jeg straks. Den er i det nye brede og fyldige snit og jeg elsker den for det smukke stof, mønstermix, for lommer i siderne, flæser på ærmerne….det hele!
Støvlerne fik Bettina lokket mig i – og jeg er jo ikke sen til at lade mig lokke. De hænger på mig nu i tide og utide ♥
De er fra det danske mærke Ivylee og kan købes her.

Det blev en hyggelig og sjov aften, hvor Hella Joof og Rasmus Bjerg på bedste – og sjoveste – vis tog os igennem de mere end 30 uddelinger. Jeg kan afsløre, at man sidder en hel del af tiden ved bordene den aften!
Kendisserne blev interviewet på den røde løber, mens vi andre dødelige kunne stille os op og lade os forevige som et bevis for, at vi havde været der 😉
Super sjovt var det at se, hvordan det hele foregår og møde sit netværk og nye mennesker. Ikke mindst gør jeg jo, hvad jeg kan, for at holde mig ajour, så jeg kan give alle de gode råd videre her på bloggen!

Vil du se, hvem der var nomineret og hvem, der vandt de eftertragtede priser – så klik ind her.

♥♥♥♥♥


Jeg vil lige slutte med at fortælle, at vi går var en tur i Tivoli for at se Rytteriet. Vi er begge store fans og har set dem flere gange – denne forestilling var efter min mening deres hidtil allerbedste. De er så dygtige og så gaggede, og så er det befriende at grine nærmest konstant gennem et par timer, kun afbrudt af deres faste sanger Bjørn Fjæstads melankolske og utroligt smukke og interessante sangstemme (og dygtige musikere i øvrigt).

Planterne på billedet er fra Restaurant Gemyse i Tivoli, hvor vi slog os løs med te og kaffe og grillede avocadoer i deres orangeri før forestillingen. Jeg synes, det var så fint, som de havde samlet forskellige planter, krydderurter og løg i røde lerpotter, så ideen er hermed givet videre.

Med ønske om en dejlig ny uge ♥

2 replies
 1. Tina
  Tina siger:

  Stort tillykke med jeres nye båd:-)
  Jeg er delvis vokset op på havet, det er så smukt og forfriskende at sejle ud.
  Meget flot kjole du har på, du ser så smuk ud i den:-)
  Et godt forår ønskes herfra.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.