I anti-stress himlen!

I anti-stress himlen!

Reklame for Arndal Spa
arndal-spa-badI denne uge har jeg været forbi Arndal Spa i København, hvor jeg var så heldig at få lov at prøve deres særlige Stress release massage.
Som du har kunnet læse tidligere på bloggen, så er tiden i øjeblikket for mig virkelig i nedstressningens tegn – jeg er ved at lukke min webshop, og i det hele taget ved begynde at få luft igen (både i overført og i bogstavelig forstand).

Det er ikke fordi, du skal have ondt af mig, for det er fantastisk at begynde at få tid igen, men jeg kan også mærke, at det tager tid for kroppen at falde ned igen og holde op med at være i alarmberedskab, også selvom tingene allerede er blevet rettet væsentligt op.
Derfor kom massagen på det helt rette tidspunkt for mig, hvor jeg kunne få løsnet op i kroppen, uden at gå hjem og stresse videre.  Som med så meget andet, nytter det jo ikke så meget at arbejde på symptomerne, uden at se på årsagen.

Jeg ankom med en monster spænding i højre side af nakken, som gik helt op over mit ene øje. Det var egentlig en god indikation, og 10 minutter inde i massagen, var spændingen stort set forsvundet. Da jeg kom, sagde den søde behandler, at jeg nærmest have en hel “pude” på min højre skulder og nakke, og det – og meget mere – var meget bedre, da jeg rejste mig fra briksen en time og 25 minutter efter.

Jeg ved ikke, om du kan se forskellen på mit før- og efterbillede, men jeg var altså noget forpint af hoved/nakkepine til venstre, før jeg gik ind. Til højre føler jeg mig langt mere klar, frisk og afslappet.

stress-massage

Om selve stress release behandlingen kan jeg fortælle, at den er meget individuelt tilpasset og en kombination af både fysiurgisk massage, ledrotationer, stræk og zonetryk, og der arbejdes også med åndedrættet. Den meget, meget dygtige og søde behandler Mai– du kan se hende og læse mere her – er uddannet inden for en gren af Body SDS. Udover, at jeg hurtigt fik lettet mine smerter, og de var væk, da jeg gik, så skete der også det, at mit åndedræt ubevidst blev dybere og dybere. Samtidig var hele min krop til sidst nærmest hypnotisk afslappet, så jeg næsten ikke orkede at rejse mig bagefter. Det er virkelig sjældent, hvis nogenside før, at jeg har oplevet, så dyb en afslapning.

Man skal ikke underkende, hvilken betydning, sådan en behandling kan have for at få kroppen til at falde ned, så man kan få et øget velvære. For mig har det været en dejlig brik i min egen rejse for at genoprette balancen i mit liv og min krop.
Hos Arndal er det mange forskellige typer, som har glæde af behandlingen, om det er arbejdspres eller marathontræning eller noget helt tredie, der presser dem, og gør, at de trænger til at blive løsnet op fra hoved til tæer.

arndal-koebenhavn

Udover, at jeg har tænkt mig at invitere min mand med i deres indbydende spa – så kunne jeg næste gang virkelig godt tænke mig at prøve deres Wellness Facial, men der er mange lækre behandlinger at vælge imellem. Faktisk mødte jeg en kvinde i receptionen, som var ved at betale for sin Oxygen behandling, og jeg kunne ikke lade være med at komplimentere hende for, hvor flot hendes hud så ud. Hvad der gjorde mig utrolig glad og stolt var, at hun kunne genkende mig og er læser her på bloggen (så hej og tak igen, hvis du læser med på dette indlæg!).

De to nævnte ansigtsbehandlinger koster 695 kr. Stress release massagen, som varer 1 time og 25 minutter, koster 1.250 kr.
Du finde dem og meget mere her.

Kærlig hilsen Jeanette

2 replies
 1. Carina
  Carina siger:

  Hej Jeanette
  Tak for søde ord. Det var mig du mødte i receptionen 🙂 Du ser lige så flot ud i virkeligheden som herinde, så du var nem at genkende 🙂 Jeg skal helt sikkert prøve stress release behandlingen næste gang med de fine ord du skriver om den. Carina

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   hej Carina,
   Så dejligt, at du skriver – og tusind, tusind tak. Det var så hyggeligt at hilse på dig, og fantastisk at mødes ude i virkeligheden.
   Jeg kan virkelig anbefale massagen, og jeg må altså også prøve oxygen ansigtsbehandlingen efter at have set din flotte hud! 🙂
   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.