Vind! Bioeffect EGF super serum og jaderulle

Vind! Bioeffect EGF super serum og jaderulle

Præmien er venligt sponsoreret af Spashop.dk

jaderulle-serum

Nu har du muligheden for at vinde en lækker jaderulle (værdi 299 kr.) samt en meget virkningsfuld og veldokumenteret EGF serum fra Bioeffect (værdi 995 kr.).
To af mine egne yndlingsprodukter, som jeg nu er så heldig at have fået muligheden for at udlodde til en heldig læser her på bloggen.

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDEREN BLEV LITTEN ♥

jaderulle

Jaderullen har jeg fornyligt skrevet om min store begejstring for i indlægget her, og det er et lille nemt og simpelt redskab, som jeg har taget til mig.
Jeg bruger den til at massere og udglatte huden de steder, hvor den den danner linjer på grund af spændinger, til at øge blodcirkulationen, stramme op og endelig bruger jeg den til rulle produkter ind i huden med. Den er kommet for at blive hos mig. Du finder den hos Spashop.dk her(reklamelink)

bioeffect-egf-serum


Serummen fra Bioeffect indeholder – som navnet antyder – vækstfaktorproteinet EGF, som hører til de ingredienser, der er bredt anerkendt og dokumenteret som noget af det, der har en virkning i forhold til kollagenproduktionen og dermed hudens fylde og glathed.
Vinderen får simpelthen en state-of-the-art serum til 995 kr., som fugter i dybden med bare 3-4 dråber hver aften og reducerer linjer og rynker og reducerer solskader. Du kan læse mere om Bioeffect EGF serummen på Spashop.dk her.

SÅDAN VINDER DU!

spashop

På Spashop.dk finder du håndplukkede skønhedsprodukter, ansigts- og kropspleje, som alle har en særlig fin æstetik og lækkerhed – og med garanti for høj kvalitet. Det er simpelthen alt sammen ting, som man god gad have stående på sit badeværelse!
Derudover er der også en fin lille “afdeling” med yogaudstyr. Det er total feel-good! (og så kører de i øvrigt også miljøvenlig indpakning og støtter et fint projekt i Indien).

For at være med i lodtrækningen, så hop hen på Spashop.dk og tag et kik omkring. Fortæl mig, hvad du synes – måske er du enig med mig i, at de har ret meget lækkerhed kørende for sig derinde. Måske er der mærker, du har erfaring med eller noget særligt, som du falder for derinde. Det vil jeg meget gerne høre om!

Jeg trækker lod på søndag den 15. oktober – og jeg GLÆDER mig til at læse din kommentar!

PS. Synes lige, du skal vide, at Spashop giver en permanent rabat på 10%, når du opretter dig som medlem her.

Kærlig hilsen Jeanette

56 replies
 1. Rikke
  Rikke siger:

  Ville elske at svælge i deres lækre produkter. Ser bare SÅ fint ud! PS: Glæder mig til rigtigt at rulle mig ud.. haha

  Svar
 2. Louise
  Louise siger:

  Ud af virkelig mange lækre produkter tror jeg næsten, du har valgt dem, jeg allerhelst kunne tænke mig at afprøve

  Svar
 3. MetteK
  MetteK siger:

  Rigtig fin og overskuelig hjemmeside med mange lækre produkter :o)Jeg synes dog, det er uhensigtsmæssigt at hjemmesiden ofte åbner mange nye faner når man klikker rundt på siden, dette kunne med fordel ændres således at man forbliver på siden fremfor at hoppe frem og tilbage mellem fanerne – og så er jeg fan af Bioeffect nok et af de mest effektive og troværdige produkter jeg nogensinde har prøvet, særligt deres EGF serum og 30 day treatment. Helt sikkert en af de tre ting jeg ville tage med på en øde ø :O)

  Svar
 4. Henriette Christiansen
  Henriette Christiansen siger:

  Jeg er virkelig fan af deres hjemmeside og så har de bare en super kundeservice! Jeg er fast bruger af bio effect og elsker det, det har virkelig gjort en forskel for min tørre og fedtede hud. Jeg drømmer sådan om at prøve deres jaderulle, så jeg krydser fingre !

  Svar
 5. Pernille
  Pernille siger:

  Spashop.dk har en skøn blanding af lækre plejeprodukter og yogaudstyr. Jeg var virkelig begejstret for dit indlæg om jaderullen, som virker til at være super og giver så meget mening – jeg ville elske at vinde den samt den lækre serum – en fantastisk forkælelse i denne nu mørke tid <3

  Svar
 6. Laura M
  Laura M siger:

  Det første jeg tænkte, da jeg klikkede ind på hjemmesiden var HURTIG levering og fri fragt ved en rimelig beløbsgrænse :-). Langsomt levering og dyr fragt er helt klart blevet en dealbreaker for mig når det gælder webshops! Udover det er det en virkelig overskuelig hjemmeside med nogle lækre produkter og mærker!

  Svar
 7. Line M.
  Line M. siger:

  Jeg kendte ikke til Spashop, men har lige kigget, og hold op hvor har de mange lækre ting. Jeg tror i hvert fald at jeg inden længe, lige skal have forkælet mig selv en smule derinde☺️

  Svar
 8. Lou
  Lou siger:

  Umiddelbart ser det ud til at være nogle skønne kvalitetsprodukter som enhver kvinde ville ønske stod i sit eget skab.

  Svar
 9. Simone Linder Hansen
  Simone Linder Hansen siger:

  Jeg er fuldstændig enig i, at der er så mange lækre produkter hos spashop! Jeg er personligt selv stor fan af Rudolph Care og Karmameju produkterne. Men ville glæde mig til at skulle prøve den lækre serum og rulle!

  Svar
 10. Tilde D
  Tilde D siger:

  Uhh der er mange lækre produkter jeg gerne ville eje på den side. Helt sikkert et sted jeg godt kunne shoppe. Vildt lækker præmie, krydser alle fingre her;-)

  Svar
 11. Rikke Bisgård Sørensen
  Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Jeg er vanvittig begejstret for produkterne fra Rudolph Care 👍 Specielt deres håndcreme, som altid redder mine hænder efter en hård udtørrende dag 😊 Skøn shop som jeg kunne bruge mangeee kroner i 👍

  Svar
 12. Conny Hedegaard
  Conny Hedegaard siger:

  En rigtig skøn hjemmeside, der oser af luksus og helt igennem skønne produkter.Jeg kan godt lide de lange produkt forklaringer. Jeg kendte den ikke før jeg læste om den her.Kan godt bliver fristet til at prøve nogle af produkterne

  Svar
 13. Kim
  Kim siger:

  Det er lækkert, de forklarer om alle produkterne. Og så har jeg sjældent set en hjemmeside med så stort et udvalg! 😱 Man kan jo finde ALT derinde. 😃

  Svar
 14. Monique Salomons
  Monique Salomons siger:

  Jeg er vild med at de har så grundige forklaringer af hvad produkterne kan. Syntes det kan være en jungle nogle gange.

  Svar
 15. Charlotte Feldtfos
  Charlotte Feldtfos siger:

  Utroligt mange lækre produkter, dejlig hjemmeside – kunne blive SÅ fattig derinde😍
  Håber at vinde denne dejlige forkælelse – ville både min krop og sjæl elske ❤️

  Svar
 16. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Lækkert sted, det kendte jeg ikke i forvejen, men de fører jo mange af mine favoritter fra Goodiebox. EGF serummet og jaderullen er lige hvad jeg går og drømmer om. Tænk hvis jeg var så heldig at vinde det lige inden min fødselsdag d. 20/10. Jeg ville blive så lykkelig😊

  Svar
 17. Stine
  Stine siger:

  Uha det var en farlig side at blive introduceret til😍 ville elske at vinde præmien – har ofte overvejet de to produkter 👌🏻🙏🏻 Jeg krydser fingre

  Svar
 18. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Sikke en lækker shop! Hvorfor har jeg ikke opdaget den før… Der er en del ukendte mærker, men også en del kendte bl.a. Embryolissé. Og så er jeg vild med The Balms navne på fx mascaraerne 😂

  Svar
 19. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Jeg kendte faktisk ikke til Spashop.dk, men jeg kunne sagtens se mig selv handle der, det er faktisk lige de mærker jeg elsker.❤️ Karmameju, Embryolisse, Oskia og Ling er blandt de ting jeg bare slet ikke kan undvære i min hudpleje rutine, men jeg ville altså også elske at toppe den med en lækker jaderulle og bioeffect serummet.⭐️

  Svar
 20. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Det er jo guf de har på hylderne. Jeg bruger bla Bioeffect, M2, Formula 10.0.6, Embryolisse og selvfølgelig Pudderdåsernes Musthaves. Og så vil jeg gerne prøve Oskia og Jaderullen 😀

  Svar
 21. Rikke
  Rikke siger:

  Urgh, spashop.dk kan da hurtigt gå hen og blive et dyrt bekendskab – dejligt, men dyrt 🙈💸 Jeg er helt vild med den her badedragt: https://www.spashop.dk/spiritual-gangster-namaste-beaches.html – den er da alt for cool 🙌🏼
  Jeg skal opereres i ryggen om 1 1/2 måned og har 3 mdrs sygemelding og efterfølgende genoptræning at se frem til, så jeg skal da helt sikkert ind og lure på alt det lækre træningstøj. Vi ved jo alle, at det er MEGET lettere at komme afsted til træning når man har det rette gear 😜 #aldriggånedpåudstyr
  Kh. Rikke

  Svar
 22. Camilla m
  Camilla m siger:

  Spashop er virkelig en lækker shop, den er meget fristende. Produkter på deres shop forbinder jeg straks med høj kvalitet og i den grad også effektive produkter. Jeg er især vild med, at de har hele pakken- ansigt, krop og sjæl 🙂 Mine næste investeringer som jeg blev fristet af er helt klart combi Jaderullen, Rudolph Cares Body Balm og Karmameju Tørbørste 🙂

  Svar
 23. Laila Bitsch
  Laila Bitsch siger:

  Jeg er med i koret der siger at det er en lækker hjemmeside. Var inde og tjekke den ud da du skrev om Jaferullen. Og det er flere ting der er kommet på ønskelisten.
  Jeg suger alt til mig som du skriver om da jeg er af den mening at vi ældre der vil holde os godt tit bliver glemt
  Især os der er er 50+

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Kære Litten,
   Du blev den heldige, der kom ud i konkurrencen! Kæmpe tillykke. Du hører nærmere fra mig.
   KH Jeanette

   Svar
 24. Jeanette
  Jeanette siger:

  Skøn hjemmeside som jeg har købt produkter fra og hvor jeg kan købe mig fattig! 😉 Jeg er især vild med produkterne fra mærket Oskia, som bare er helt fantastiske og som har gjort underværker for min hud! 😊

  Svar
 25. Annette
  Annette siger:

  Vil ææælske at forkæle mig selv med disse dejlige produkter og se effekten som kvinder i min alder lige trænger til og meget opfriskende..

  Svar
 26. Mie K
  Mie K siger:

  Dejligt med en præmie til os med en, ja voksen livsstil 😉 Jeg kendte ikke webshoppen, men det gør jeg da nu. Jeg synes det er en god blanding af velrenommerede mærker med styr på ingredienslisterne. Jeg har selv prøvet pudderdåsernes linje, som også sælges derinde og jeg synes især deres t zone peeling er god, ja faktisk uundværlig. Den gør huden ensartet og mindsker porerne. Den kan anbefales 👍🏻

  Svar
 27. Malene
  Malene siger:

  Hvor er det en skøn konkurrence.

  For en studerende som mig, skal der ikke meget til, for at skabe lidt luksus i hverdagen (først og fremmest pga. SU der overvejende går til husleje)… Jeg sørger altid for, at have lidt lommepenge til lækre, allergi- og miljøvenlige produkter som fx RudolphCare, som jeg kan se SpaShop.dk også fører – også endda med 10% rabat som medlem, tusinde tak for tippet 😀

  Det giver så stort overskud at forkæle sig selv, selv bare med et fodbad eller en god bodyscrub. Jeg vil elske at kunne udvide min samling af lækre produkter, med jaderullen og serummen!

  Svar
 28. Tina KH
  Tina KH siger:

  Det er da en dejlig hjemmeside, de har en dejlig bog om Yoga for gravide, seje leggins, lækre gaveæsker, velvære produkter og tusinde andre lækre sager og så er hjemmesiden nem at guide rundt på og priserne rimelige:-)
  Hilsner og et smukt efterår til dig!

  Svar
 29. Inge Margrethe Dam Nielsen
  Inge Margrethe Dam Nielsen siger:

  Selvom jeg får nogle ejendommelige associationer ved ordet “jaderulle”, så må både den og serummet gerne bo på mit badeværelse. 😄.

  Svar
 30. Lotte Tue Munk
  Lotte Tue Munk siger:

  Det er da en lækker hjemmeside, har ikke hørt om den før. Men de har mange skønne ting. Har hørt meget godt om Bio Effect, men har desværre ikke prøve det endnu. Men jeg håber at jeg nu får mulighed for det. Jeg drikker Pukka the og er fan. Har prøvet produkter fra Suki og kan varmt anbefale dem. Wau, de har også Olaplex salon kit, det vil jeg virkelig også gerne prøve. Tak for en god blog.

  Svar
 31. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Super fine produkter på hjemmesiden, masser af gode ønsker til julegaver og selvforkælelse. Jeg har hørt meget positivt om jaderullen og vil elske at prøve hvad den kan gøre for min hud. Serummet vil også gøre underværker for min tørre triste hud.

  Svar
 32. Simone Olsen
  Simone Olsen siger:

  Er vild med den samling af mærker de har på deres hjemmeside. Rudolph Care, Pudderdåserne, Bioeffect osv. er alle “no bullsh*t”-mærker, man ved de virker og det er bare lækkert at kunne vælge mellem så bred en vifte af skønne produkter fra gode mærker:-)

  Svar
 33. Ann-Sofie Hintzmann
  Ann-Sofie Hintzmann siger:

  Dejligt bredt udvalg af produkter. Er specielt glad for Formula 10.0.6 som jeg lærte at kende da jeg boede i Frankrig og så selvfølgelig Embryolisse og Rudolph Care. Fin hjemmeside, men det er lidt generende med den der bjælke som fylder lidt mærkeligt på siden når man scroller. Jeg har en billig jaderulle fra Ebay som knirker når man bruger den. Ville være skønt med en i god kvalitet:-)

  Svar
 34. Catrine Ohmsrn
  Catrine Ohmsrn siger:

  Skøn skøn hjemmeside aka Spashop, ser ud til at de har nogle super produkter som helt sikkert skal prøves af 😊

  Svar
 35. Camilla Kirstine
  Camilla Kirstine siger:

  Hvor er jeg dog begejstret for alle de lækre sager du spytter ud! Denne må især siges at være en af de særdeles luksuriøse konkurrence præmier! Jeg har KUN hørt positivt om både jaderullen og serum, så det ville jo være skønt at kunne forkæle sig med i hverdagen! Jeg har faktisk før handlet på spashop, da min veninde tippede mig om deres udvalg. Jeg synes især shoppen er stærk på det holistiske-feel-Good område og den emmer af velvære og produkter som forkæler både det ydre, men i høj grad også nærer det indre! Jeg har dog først nu fået øjnene op for deres yoga afdeling og sammen med rabatkoden er det uden tvivl noget jeg skal have kigget nærmere på!!! 😁👍

  Svar
 36. Miatilda A
  Miatilda A siger:

  Lækkert yoga udstyr. Der kunne jeg godt bruge en del penge inde. ❤️ deres beauty afdeling er også spændende.

  Svar
 37. Louise
  Louise siger:

  Er vild med bio effect – men også LING skin Care er super 🙏🏻 skøn sode led masser af gode produkter. Har aldrig prøvet jaderullen – så det er nok næste nye beuty rutine herhjemme.

  Svar
 38. Helle B
  Helle B siger:

  Fine produkter på hjemmesiden og kommentarerne ser meget personlige ud,- det er altid godt at fornemme ægte engagement i varerne. Bio Effect har jeg prøvet – og det var tydeligt effektivt. Jaderulleriet har jeg til gode – ser rart ud!

  Svar
 39. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Jeg er fuldstændig enig, der er mange fine sager hos Spashop. Og Drømmeønske er en jaderulle.🍃🌸🍃.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.