,

Klarere og glattere hud med intensiv A-vitamin kur fra Comfort Zone

 


Comfort Zones nye Renight Bright & Smooth Ampoule med A-vitamin, B3 og et helt nyt peptid, er en intensiv kur, der giver dokumenterede resultater på 2 uger. Koncentratet bruges over natten, hvor den fra første dag giver en reduktion af fine linjer og opfrisker øjenområdet.
 I de syv ampuller er der nok til 14 dages kur, der giver nyt liv, glød og fasthed til ansigtet. Med kombinationen af den unikke tynde og letabsorberende konsistens og de nyeste virksomme, men stadig milde, ingredienser, fortjener denne strålende kur pladsen som ugens fredagsfavorit. 


Reklame/modtaget i gave til test.

 

Den nye ampuller fra Comfort Zone er skabt til at kunne indgå i enhver rutine og kan bruges af alle hudtyper. Især er de ideel til hud med linjer og rynker.
Det er en intensiv kur med syv ampuller, der fordeles over 14 dage. Jeg kunne efter allerede et par dage bemærke en effekt, hvor min hud så mere fast og mere klar og frisk ud. Jeg bruger ½ ampul om aftenen på ansigt, øjenområde og hals som det første på nyrenset hud og som et add-on til min normale hudpleje.

Retinal – mild A-vitamin med stor effekt!

Den nye ampuller fra Comfort Zone er 97,5% naturlige, og mærket er generelt ekstremt bevidst om altid at vælge de mest sikre formuleringer (uden tilsat duft, animalske udtræk, silikoner, mineralolier, kunstige farvestoffer, ethoxylater (PEG) og akrylater). Samtidig har de næsen i sporet på virksomme ingredienser – og de her ampuller er ingen undtagelse.

Renight ampullerne indeholder A-vitamin, som er den vel mest veldokumenterede ingrediens til at stimulere cellefornyelsen og modvirke tab af kollagen. Vel at mærke i den nyeste variant, Retinal, der er endnu mere aktiv end den velkendte Retinol. En super anti-age ingrediens, fordi den har en stor effekt med langt mindre irritation af huden.

Derudover indeholder super-ampullerne Niacinamid (vitamin B3), der i synergi med Retinalen har en virkning for reduktion af aldringstegn og samtidig gør teinten mere ensartet og strålende.

Endelig er der et helt nyt peptid, der især giver øjenområdet et boost, så det virker friskere og lysere.

Klinisk bevist reduktion af fine linjer og opfriskning øjenområdet!

Renight ampullerne bruges hver dag i 14 dage som en intensiv kur (der er rigeligt til 2 dage i hver ampul), hvor de dag for dag booster og stimulerer huden og gør den glattere og mere vital.

 

Comfort Zone Renight Bright & Smooth Ampoules er klinisk bevist at reducere fine linjer og opfriske øjenområdet.

 

Konsistensen er vandig og er designet til at kunne absorberes let med maksimal effekt, og samtidig gør den super nem at kombinere med enhver daglig hudplejerutine.

Du kan læse mere og købe den nye Comfort Zone ampuller hos den danske forhandler IC Group.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.