,

Perfekt BarePro 16h pressed powder foundation – nyhed fra bareMinerals

bareMinerals har lanceret deres nye kompakte mineralfoundation, BarePro 16h pressed powder foundation, og den er ikke mindre end fantastisk.
bareMinerals har lanceret deres nye kompakte mineralfoundation, BarePro 16h pressed powder foundation, og den er ikke mindre end fantastisk. Den er hudforbedrende og plejende, giver den flotteste base, som kan bygges op efter behov, den bare holder, og så er den nem og hurtig at bruge med en børste eller med den medfølgende svamp!

Reklame/modtaget i gave til test.

bareMinerals var de første i verden, der lancerede en mineralsk foundation tilbage i midten af 70’erne. Dengang kom kunderne til drugstoren med en bøtte og købte den i løs vægt. Og den findes den dag i dag under navnet Original Foundation SPF15 og er den MEST SOLGTE løse mineralfoundation i USA – og i øvrigt også i Sverige.
Som dengang vitterligt kun bestående af 5 rene ingredienser og – som det altid gælder bareMinerals – uden parfumer og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Mineralfoundation, der forbedrer huden dag for dag!

Den nye BarePro kompakte pudderfoundation er ligeledes en ren makeup, som det altid gælder med bareMinerals. Den har flere ingredienser end den klassiske løse  – og de er hentet fra hudplejen, så den samtidig med at dække og fremhæve og skabe den fineste base, også forbedrer huden dag for dag. De er i det hele taget altid plejeingredienser i makeup fra bareMinerals!

Med den nye BarePro 16h pressed powder foundation bliver huden flottere og mere ensartet, tekstur og overflade forbedres og porerne bliver mindre. Det sker bl.a. med et ananaskompleks med naturlige eksfolierende og hudforbedrende enzymer. Derudover tilføres der næring fra et pæonekstrakt samt squalane udvundet af sukkerrør.

Den nye foundation fås i 35 farvenuancer, passer til alle aldre og etniciteter – og det er nemt at finde sin farve med deres farveskema. Se den hos Magasin! (reklamelink)
Den er super, super hurtig og nem at bruge – enten med den medfølgende svamp (våd eller tør) eller med en god børste. Holdbarheden er, som navnet 16H antyder, helt i top. Lægger du den om morgenen, har du stadig en perfekt foundation om aftenen!

 

TIP. Jeg bruger en fugtmist udover min mineralfoundation for at gøre den mere naturlig og levende – og for, at den ikke sætter sig i linjerne!
Den nye BarePro 16H kompakte mineralfoundation kan bruges med børste eller med den medfølgende svamp.
Svampen kan gøres våd, inspireret af beautyblenders, hvis du vil have en cremet og mindre tør fornemmelse under påføringen.BareMinerals Perfecting Face Brush er den mest forrygende børste til mineralpudder.

SUPERTIP! BareMinerals Perfecting Face Brush er den mest forrygende børste til mineralpudder. Den er formet med en fordybning i midten, der gør, at pudderet fordeler sig så fint og nemt. Du øger bare trykket på børsten, jo mere dækning, du ønsker. Du finder bareMinerals børsten hos Magasin.

 

 

Flere skønne nyheder fra bareMinerals

Samtidig med den nye forrygende foundation, har bareMinerals også lanceret den seriøst skønneste Bronzer, som i virkeligheden er multifunktionel.
Den er en blush OG en bronzer, og den er også velegnet som øjenskygge. Med den har du virkelig et produkt, der kan det hele – fremhæve, forme og give glød til ansigtet. De er SÅ flotte.

På billedet ses også de helt nye fine MAXIMIST flydende eyelinier og mascara med nærende og styrkende mikroalgekompleks, der med tiden giver fyldigere og tættere vipper!

På billedet ses også de helt nye fine MAXIMIST flydende eyelinier og mascara med nærende og styrkende mikroalgekompleks, der med tiden giver fyldigere og tættere vipper!
Funktionalitet er også her i top, og der er kun brugt rene ingredienser.

 

Den nye bareMinerals Bronzer fås i tre farver. KISS of..Pink, Copper og Rose. Alle er super smukke.

På billedet øverst har jeg brugt både Kiss of Pink (blush) og Kiss of Rose (bronzer/contouring + øjenskygge).
Du finder de nye Bronzere fra bareMinerals hos Matas(reklamelink).

 

 

bareMinerals har i øvrigt stort fokus på reduktion af emballage, recycling – og så går 1% af salget fra egne kanaler til at støtte kvinder (1,600,000 $ til dato). 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.