Jeg er ikke bange for kulhydrater!

Jeg er ikke bange for kulhydrater!

Jeg hører bestemt ikke til dem, der er “bange” for lyst brød og kulhydrater. Faktisk virker det på mig direkte vanvittigt helt at undgå kulhydrater, som er en vigtig byggesten for vores muskler og hjerne. Jeg er til gengæld fuldstændigt klar over, at vi skal holde igen med de hurtige kulhydrater, og vælger hovedsagligt de “grove” kulhydrater, dvs. fuldkornsprodukter, brun ris og brun pasta (læs evt. mere her).

Men sålænge, man spiser varieret og med god overordnet omtanke, er der altså ingen fødevarer, der er helt forbudte hos mig, og jeg har ikke de store problemer med at holde vægten. Jeg ved udmærket, hvad der er godt og skidt, og jeg forsøger at reducere slik og lignende industrifremstillet crap. Jeg undgår det ikke slavisk, men har åbne øjne omkring, hvad jeg spiser og forsøger at holde en balance.

Det behøver i mine øjne slet ikke være så svært og firkantet at leve sundt, og selvom jeg elsker at lave mad, så står den lige så tit på rugbrød, juices og salater på travle dage hjemme hos os.

Derfor lå det ikke fjernt for mig at teste de nye fuldkornsprodukter fra Pågen – bl.a. HøstLykke surdejsboller med rug, spelt, tranebær og en fin koldpresset raspolie. Fiberindholdet er hele 5,5 g. per 100 g. og smager de rigtigt godt – super gode til en hurtig sandwich eller morgenmad.

DU KAN OGSÅ FÅ LOV AT PRØVE DE 4 NYE FULDKORNSVARIANTER FRA PÅGEN – OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 100 KR. TIL SUPERBEST MED I PAKKEN. GÅ IND PÅ VOKSENLIVSSTIL PÅ FACEBOOK OG VÆR MED!

Hostlykke_miljobild_emballa

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.