Jeg skal flytte!

Jeg skal flytte!

Der sker virkelig ting og sager her hos mig i øjeblikket. Både vi – men også bloggen – skal flytte! Og nu kan jeg altså ikke holde mig tilbage længere med at dele det med dig.

engelsk-raekkehusDa jeg til nytår gjorde mig tanker om, hvad 2018 skulle bringe, skrev jeg, at vi havde besluttet os for at have øjnene åbne for en ny bolig. Det er allerede blevet en realitet! I sidste uge skrev vi under, og vi overtager et engelsk rækkehus i Klampenborg 1. maj – ca. 1½ km. fra, hvor vi bor nu.
Det bliver slut med have og græsplæne, som bliver erstattet af en hyggelig gårdhave til hver side og et fællesareal i midten af rækkehuskarreen.
Min drøm om store stuer og køkken går i opfyldelse . Ét plan, som vi også havde i tankerne, er til gengæld blevet til hele tre!!!! Og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med at indrette de tre etager, som har køkken nederst, stuer i midten og soveværelse og værelser øverst. I alt 250 m2 boligareal, så vi er altså endnu ikke kommet i den alder, hvor vi føler behov for at skalere ned.

1. maj, når vi overtager herlighederne, kommer jeg til at vise dig det hele her på bloggen, og forår og sommer kommer nok til at stå en del i både boligrenoveringen og -indretningens tegn.
Jeg er allerede ved at kigge på badeværelser, for vi skal lave et helt nyt på den øverste etage. Køkkenet og det nederste badeværelse kommer til at være, som de er, men jeg glæder mig til at lave nogle justeringer og forhåbentlig gode kreative løsninger. Det kommer jeg selvfølgelig til at vise ALT om her på bloggen, når det går løs til maj-juni.
Jeg har allerede kig på nogle flotte marrokanske fliser til badeværelset, så det varer nok ikke alt for længe, før jeg har det første moodboard klar 😉

***

Så var der dét med bloggen – Voksenlivsstil flytter nemlig også her i slutningen af februar! Det kommer ikke til at betyde noget i praksis for dig som læser, men jeg rykker ud af Bloggers Delights trygge favn. Jeg synes, at tiden er kommet til at prøve at stå på egne ben som selvstændig blogger. Det giver mig nogle andre designmuligheder, og du slipper som læser fx for pop-up reklamer. Men ellers bliver der ingen forskel for dig, og jeg vender selvfølgelig tilbage med mere info, når tiden nærmer sig om 3-4 uger.

Det er med andre ord en rigtigt spændende tid, jeg går i møde, og lige nu er tankerne godt fyldt op med planer og med tanker om alt det, der skal ske. Kedeligt er det ikke, og jeg glæder mig til at dele rejsen med dig her på bloggen.

Kærlig hilsen Jeanette

13 kommentarer
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Glemt da lige at skrive tillykke også med at du går selvstændig med bloggen, det er da også bare så super spændende 🙂

  Knus Birgitte

  Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kæreste Jeanette, mere TILLYKKE fra mig – det er bare det smukkeste hus og hvor er det dejligt for jer, at det lykkedes. Jeg glæder mig så meget til at følge med i processen og ikke mindst til at se det 🙂

  Nyd tiden der kommer med alle de spændende beslutninger og tiltag – også selvom det måske er med en anelse vemod at skulle sige farvel til jeres nuværende dejlige hjem.

  Kærligst Birgitte 🙂

  Svar
 3. mormormedstiletter
  mormormedstiletter siger:

  Ejjj, hvor spændende og sikke et flot sted I har fundet jer:-)TILLYKKE!!!
  Fedt, at bloggen flytter hjemmefra – glæder mig til at fælge med i processen.

  Svar
 4. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup siger:

  Tillykke med huskøbet! Altid spændende med nye m2 at rumstere rundt på – det bliver super lækkert 🙂

  Svar
 5. Pia
  Pia siger:

  Sikke en perle af et hus! Jeg er sikker på at det bliver 100 % lækkert, på din helt særlige måde, hvor det på én gang er super cool og yndigt 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg siger:

   Tusind tak, kære Pia, det er sødt af dig. Ja, det bliver så spændende at skulle i gang med at indrette på ny. Vi når lige i Mad & Bolig med det nuværende hus, før vi starter forfra!

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.