Mine bedste silver hårprodukter!
,

Mine bedste silver hårprodukter!

silver-shampoo-testJeg bliver nogle gange spurgt, hvilke silver hårprodukter, jeg bruger og synes er de bedste. Nu har jeg ladet mit naturlige hår, inkl. de grå, komme frem i de sidste par år, og jeg har stadig en udfordring med de gamle blegede længder, som er meget varme i tonen. Silverprodukter er gode til at dæmpe gullighed i både de grå hår og i farvet blond hår!

Jeg vil vise dig de produkter, som jeg har som nr. 1 for tiden – silvershampooer og conditioner – men også en semipermanent farve til hjemmebrug. Og endelig en genial toning – en Illumina blending – fra Wella, som du kan få hos frisøren, som kan blende dine farver og give nyt spil på 10 minutter, så du måske kan undgå at få lavet striber (og at få en udgroning), hvis du går i de tanker.

***

Jeg tester en del forskelligt, og der er rigtigt meget godt – og så er der nogle silver shampooer, som jeg synes gør mit hår lidt livløst og stift. Jeg har et hår, som kræver og kan absorbere meget fugt og fedme, så jeg går efter de mest plejende serier, jeg overhovedet kan finde.

bedste-silver-shampooHer er de produkter, som lige nu er mine allerstørste favoritter, når det kommer til silvershampoo og pleje.
De har den lilla effekt, som dæmper det gule eller gyldne skær, de er plejende og gør ikke håret stift eller dødt.
Faktisk minder de om helt almindelig hårpleje, som bare tilfører den lille dæmpende virkning på den varme tone, som kun varer den ene vask eller to.

Shu Uemura Color Lustre er en balsam, der både giver blødt og lækkert hår, og samtidig dæmper det gyldne og giver håret en koldere nuance mere effektivt end noget andet produkt, jeg til dato har prøvet. Den er også i den dyre ende, lige over 300 kr.

Davines Alchemic Silver shampoo og conditioner er blandt mine absolutte favoritter. De er super lækre og nærende, og gør håret blødt samtidig med, at de dæmper de gyldne toner i både farvet og naturligt hår. Og så dufter det i øvrigt også skønt. Vi er i den dyrere ende på ca. 200 for shampoo og 250 for conditioneren, som jeg nærmest vil betegne som en kur.

Bjørn Axén Cool Silver shampoo og conditioner hører også til blandt mine favoritter, og især når jeg lufttørrer håret bagefter, fordi den er god til at samle håret og definere mine krøller en lille smule. Det skyldes sikkert, at den både er fugtgivende og antielektrisk og virker blødgørende for både hår og hovedbund. Endnu et super godt bud på en silverserie, og her er vi på 160 kr. pr. stk. hos Matas her.

Wella Color Recharge Cool Blonde shampoo og conditioner er endnu en rigtig god og plejende serie til naturligt eller farvet hår, der gør håret blødt.
Her er den særlige feature, at den er udviklet til at arbejde sammen med Wella Professionals farver og er skabt til at give den rette mængde farvepigmenter for at bevare hårfarven ind imellem salonbesøgene.
Vi er igen på et prisniveau lige under 200 kr. pr. produkt for denne serie.

wella-silver-plejeUdover de daglige silverprodukter, så er der en mulighed mere, en toningsshampoo, som giver en lidt mere længerevarende effekt end silverprodukterne (Color Fresh 0/6 Silver 75ml, ca. 100 kr.)

En toning holder måske 8-10 hårvaske, hvor silverprodukterne kun nærmest holder fra gang til gang. Til gengæld skal du måske påregne lidt mere stift hår, men det kan klares med en god kur. Du kan også bruge – og det gælder generelt – den nye Wellaplex  No. 3 til hjemmebrug. Wellaplex er Wellas bud på de nyeste teknologier, der styrker hårets bindinger indefra, og som bruges i salonerne i forbindelse med kemiske behandlinger/farvninger, og altså hjemme til at styrke håret mellem de professionelle behandlinger.

 ***
Og så lovede jeg jo her til allersidst en løsning til dig, der måske går og overvejer at få lavet striber, fordi du har forskellige nuancer, som du gerne vil blende sammen – uden at fjerne de grå/hvide hår, men ved at tone resten sammen, så det grå hår bare bliver endnu smukkere!
Det vilde er, at det kan lade sig gøre på 10 minutter med en Wella Illumina blending. Håret kommer ikke til at virke farvet, men det får en anden reflektion, glans og klarhed, som gør, at farverne blender sammen, og det grå hår får nyt liv og tværtimod virker meget naturligt.
Virkningen vaskes, ligesom toningen ud, men holder ca. 15-20 hårvaske – og så undgår du en eventuel udgroning.

Her kan du se mit hår lige efter en Illumina Blending. Bemærk, hvor ensartet det er, mørkt forneden, men stadig gråt i toppen og i siderne – og med masser af spil. (Du kan finde Wella frisører her)

illumina-blendingFor mig betyder det grå og naturlige hår absolut ikke, at jeg bare lader stå til.
Jeg synes, at gråt kan være utroligt smukt, og især når man stadig lige gør det ekstra ud af det, som skaber forskellen for hele looket.

Jeg håber, du kan bruge inspirationen ♥
Kærlig hilsen Jeanette

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.