,

Jorgobé Multi-Peptide Lifting Filler

Fredagsfavoritten er Multi-Peptide Lifting Filler fra Jorgobé, som man aldrig går galt i byen med. Et dansk hudplejemærke, der leverer ærlige og gode produkter med gode ingredienser uden parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer. 

 


Fredagsfavoritten er Multi-Peptide Lifting Filler fra Jorgobé, som man aldrig går galt i byen med. Et dansk hudplejemærke, der leverer ærlige og gode produkter med gode ingredienser uden parfume og andre unødvendige tilsætningsstoffer. 


Reklame/modtaget i gave til test.
Indlægget indeholder reklamelinks til Matas.

 

Der er ikke så mange dikkedarer med danske Jorgobé! Hvid emballage med enkelt sort tekst, fokus på de kendte ingredienser, som vi ved har en effekt – og til rimelige priser. Konsistenserne og funktionaliteten er altid i top med Jorgobé, og så er de bare super behagelige at bruge. Jeg har flere favoritter blandt deres produkter eksempelvis deres AHA Glycolic Peel og deres boostende fugtgiver og Beauty Award vindende Niacinamid Serum.

Nu er der føjet en ny favorit til listen med superingredienser, når det kommer til udfyldning af rynker og linjer:

 

Jorgobé Multi-Peptide Lifting Filler serum med hyaluron og peptider

Filler-serummen fra Jorgobé indeholder 99% naturlige ingredienser, ingen duft - men bare gode fugtgivere som glycerin, squalane og shea smør,  hyaluronfiller (Hyacare® Filler), og to avancerede peptider.

99% naturlige ingredienser, ingen duft – men bare gode fugtgivere som glycerin, squalane og shea smør,  hyaluronfiller (Hyacare® Filler), og to avancerede peptider.

Peptider er kort fortalt en kemisk forbindelse af aminosyrer, som kan øge produktionen af kollagen, hyalouronsyre og elastin i huden alt efter, hvad det er for peptider, der er tale om, og dermed mindsker de fine rynker. Peptider understøtter en fuldstændig naturlig proces i huden.

Filler-serummen fra Jorgobé indeholder to forskellige peptider. Et nyt, lovende peptid, Lipopeptide Matrixyl® Synthe’6®, der ved daglig brug har vist sig at kunne mindske forekomsten af rynker. Og det efterhånden meget berømte peptid Argireline Amplified® eller Acetyl Hexapeptide-8, også populært kaldet Botox på krukke – hvilket selvfølgelig er lidt af en overdrivelse, men ikke desto mindre, arbejder dette peptid på de mimiske linjer, men uden at lamme musklerne.

Gode ingredienser koster, dét kommer vi ikke udenom, men her får du altså en avanceret serum til lige under 300 kr.
Jorgobé Multi-Peptide Lifting Filler serum fås hos Matas.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.