Jurliques nye superserie gør det lettere at ældes med ynde

Jurlique Nutri-Define anti-age

Det australske biodynamiske hudpleje Jurliques har relanceret deres Nutri-Define Supreme serie og skabt deres mest resultatorienterede anti-age serie til dato.

Ved hjælp af deres nyhøstede og kraftfulde urter og blomster skaber Jurlique unikke naturlige produkter, og nu har deres team af forskere og farmere virkelig med deres reformulerede Nutri-Define serie taget mærket til nye højder.
De har bl.a. fokus på tidens nye store emne – styrkelsen af vores kollagen!

Kollagen er tidens varmeste emne inden for hudpleje og anti-age generelt. Kollagen er et protein, som er en vigtig byggesten for blandt andet muskler, brusk, knogler og hud. Kollagen er med til at binde kroppens celler sammen.
Når hudcellernes dannelse af kollagen falder med alderen, er det en væsentlig forklaring på, at vi danner rynker.

 

Jurlique Nutri-Define Supreme

Nutri-Define Supreme serien består af en blød skummende rens, en lotion/essens, en serum og creme. I stedet for dag- og natcreme kan der vælges mellem en Light og en Rich creme, der begge giver masser af kollagenstimulering, fugt og beskyttelse, men blot med forskellige konsistens.  Endelig er der en ultrarig og drøj øjencreme.

Kollagen – ja tak!

Der findes ingen mirakelkure, der skruer tiden tilbage! Allerede, fra vi er i tyverne falder vores kollagen hver eneste år. Men vi kan dog tilføre kollagen gennem kosten – og også i hudplejen arbejdes der på at finde målrettede ingredienser, der øge hudens produktion af kollagen!
Dermed kan vi bevare større elasticitet og spændstighed – og hvem vil ikke gerne dermed kunne ældes med ynde ♥

Jurlique har udviklet et nyt transportsystem, Biosome6, der – hvis vi skal være lidt tekniske – er et liposom, der får de aktive ingredienser til at krydse hudbarrieren og nå kollagenfibrene i dermis.

Dermis er hudens tykkeste lag, som ligger under den tynde overhud (Epidermis). Det består af et tæt bindevæv, der giver huden styrke og elasticitetet. Her findes også de blodkar, som giver næring til overhuden.

 

To nyeopdagede ingredienser, fra planterne Spilanthes og Peberrod, fra Jurliques egen biodynamiske farm i Australien sætter målrettet ind på at regenerere kollagen. Hudens vigtigste byggesten. Derudover er der et rigt indhold af naturlige antioxidanter og anti-inflammatoriske ingredienser samt en ekstra superingrediens i hvert af seriens produkter.

Sådan virker Jurlique Nutri-Define Supreme

Jeg er faktisk blevet væltet lidt bagover at denne her serie. Følelsen af at bruges produkterne og de umiddelbare resultater er mærkbare og synlige.
Min hud føltes med det samme forfinet, beroliget, glat og med en smuk glød, da jeg den første dag kørte igennem med den nye serie. Konsistenser og dufte er helt vidunderlige – som Jurlique altid er med deres aromaterapeutiske produkter – og virkningen er utrolig forfinende. Det er virkelig en subtil serie på alle måder.

Jurlique antiage

Du kan altid blande mærker og produkter alt det, du vil – og du kan selvfølgelig plukke i Nutri-Define serie. Men for en gang skyld vil jeg også anbefale serien som en helhed, fordi produkterne tilsammen giver en helt særlig effekt: beroligende, fugtmættende, udglattende og forfinende.

Jurlique Nutri-Define Supreme

Alle produkter i serien indeholder det nye Biosome6 liposom, der arbejder på kollagenet. De har også alle et rigt indhold af antioxidanter og anti-inflammatoriske ingredienser samt en ingrediens fra vintergæk-familien, der reducerer pigmentpletter. Endelig har hvert produkt i serien derudover hver deres egen superingrediens:

♥ Nutri-Define Supreme Cleanser (395 kr.) eksfolierer huden skånsom med små bitte kugler af jojobaolie.
♥ Nutri-Define Supreme Conditioning Lotion (395 kr.) er en tyndflydende og fugtgivende toner/essens med fugtgivende egenskaber fra majs, der giver den optimale base for de øvrige produkter.
♥ Nutri-Define Supreme Retexturing Serum (950 kr.) har en naturlig hyaluronssyre, der opbygger øjeblikkeligt med fugt.
♥ Nutri-Define Eye Contour Balm (595 kr.) er en ekstra drøj og rig øjencreme, der med nogle få dråber reducerer linjer og hjælper på både tone og fasthed. Indeholder ekstrakter fra lucerne og lupiner, der tilfører vitaminer, mineraler og aminosyrer.
♥ Nutri-Define Supreme Restorative Cream (795 kr.) fås i enten Light eller Rich alt efter, hvilken konsistens, du foretrækker. Begge med Biosome6 til styrkelse af kollagenet. Den lette creme indeholder sqarlane, der giver masser af fugt og pleje. Til den mere tørre hud bruges den rige creme med sheasmør.

 

I produkterne findes også Jurliques signaturblanding af rose, morgenfrue, lægestokrose og lavendel – der dufter behageligt, men også er med til at give den eftertragtede glød og ensartede hudtone.

Du finder den nye relancerede Jurlique Nutri-Define Supreme hos Matas her. (reklamelink)

2 kommentarer
 1. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Dejligt, oplysende indlæg!
  Jeg prøvede faktisk Jurlique for mange år siden, men blev aldrig helt revet med. Måske er der ændret på produkterne, så jeg kan da give det et skud igen;-)

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Tina,
   Det glæder mig meget at høre! Jeg kan virkelig anbefale at prøve den her serie – jeg er ikke uenig med dig, men der sker ting og sager med den nye Nutri-Define linje.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.