Kan man være elegant med blå negle?

Kan man være elegant med blå negle?

dior-blå-neglelak-carre-bleu-Voksenlivsstil-closeupJa, bedømt selv! Måske hader du det, men jeg er altså gået hen og blevet helt vild med mine mørkeblå negle. Smag og behag er jo heldigvis forskellig, og jeg har tidligere forsøgt mig med blå neglelakker, men har aldrig tidligere følt mig helt tilpas med det. Det har ligesom været for meget og ikke helt så klassisk, som jeg trods alt gerne vil have det, selvom jeg også gerne twister tingene lidt.

dior-blå-neglelak-carre-bleu

Nu er jeg til gengæld helt vild med Diors limited edition lak Carré Bleu (sælges kun her i efteråret 2014).  Den er meget mørk blå, når den kommer på, og hvor mærkeligt det end kan lyde, så føler jeg mig meget klassisk pæn med den.

Det skal også tilføjes, at netop mørke og blanke negle er meget trendy lige nu.

 

2 kommentarer
  1. anna
    anna siger:

    jeg synes det hele er superflot, det er fint med et blåt twist og jo diors farve er ganske klassisk alligevel, synes jeg. Flot pels!

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.