Fredagsfavorit – 28 dages kur med probiotika fra Darphin

Darphin 28 dages kur i Intral-serien er god til hud, der rødmer og er irriteret.
Ugens udvalgte beautyfavorit, der skiller sig ud ved at være noget særligt, er den nye Intral Rescue Super Concentrate fra Darphin. En 28-dages intensiv behandlingskur med planteingredienser og probiotisk Lactobacillus. Den er specielt til hud, der har tendens til rødme, virker irriteret og mangler styrke og fugt. 

Produktet er modtaget i gave til test!

Der tegner sig en beautytrend med intensive kure, hvor huden i en periode får et super boost i fx en uge eller en måned med intensive ingredienser. Klinikmærket Darphin har i deres Intral-serie til rødlig, irriteret og sart hud, lanceret en luksuriøs behandlingskur bestående af 4 x en uge med bl.a. algeekstrakt og en naturligt udvunden Lactobacilius, der giver huden et probiotisk boost, der styrker hudens mikrobiom og giver en stærkere og sundere hudbarriere.

Hudens mikrobiom er alle de – næsten uendeligt mange – mikroorganismer, der lever på og i vores hud.
Jo, flere forskellige, og jo mere afbalanceret, jo bedre. De hjælper os med at holde huden sund og velfungerende, bl.a. med at styrke vores immunforsvar og beskytte huden mod ydre påvirkninger fra miljøet.

Darphin 28 dages kur med probiotika til huden

Kuren ligger i fire små separate lufttætte flasker med pumpe, hvilket jeg går ud fra må være for at beskytte indholdet, så det er så virkningsfuldt som muligt, når det kommer ud på huden. Et særligt transportsystem sørger for, at ingredienserne leveres langt nede i huden.
Foruden den probiotiske Lactobacillus er der et algeekstrakt og en trio af planteingredienser bestående af kamille, havtorn og pæon, der tilfører fugt, lindring og blødhed til huden.

Som altid anbefaler jeg, at du plukker på alle hylder og kombinerer din hudpleje efter behov, budget og præferencer. Der er intet, der taler for, at du absolut skal vælge alt fra den samme serie. Har du en hud, der har tendens til rødme, irritation og virker skrøbeligt, så kan det være en god idé at prøve et probiotisk hudplejeprodukt.


Darphin 28 dages kur i Intral-serien er god til hud, der rødmer og er irriteret.

Man mærker med det samme en ekstrem blødhed og feel-good fornemmelse, når cremen kommer på huden. Den bruges efter serum og før creme. Jeg bruger 4-5 pump hver gang. Personligt har jeg en ret stærk og robust hud i forvejen, der tåler meget, men alligevel nyder jeg det ekstra step, og det ekstra boost, som jeg forkæler mig hud med for tiden ♥

Allerede efter 2 uger vil mange opleve, at huden er mere fugtet og beroliget, efter 3 uger har mikrobiomet for alvor gjort sin virkning forhold til at stabilisere huden, og efter 4 uger slutter kuren med en hud, der føles sundere og stærkere og mere robust.


Darphin Intral Rescue Super Concentrate koster 899,- kr. (vejl.) for 4 x 7 ml.


Darphin er et klinikmærke og jeg kan som altid med virksomme produkter henvise til den professionelle rådgivning (og behandlinger), du kan få på klinikkerne rundt omkring i landet, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst til din hud.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.