Mine fine feminine beautyfavoritter – der virker! (og er med rabat)

Blogger favoritter og rabatkode til Cocopanda.dk


Så er det igen tid til, at du kan finde mine aktuelle beautyfavoritter på Cocopanda.dk – jeg synes selv, det er så smukke og feminine ting, jeg har udvalgt derinde. Og det er alt sammen ren lækkerhed og kvalitet – og noget, der virker. Du kan læse om det hele længere nede, og d
er er også en rabatkode til dig.

Jeg må indrømme, at jeg kan bruge timer på at gå på udkig i den kæmpestore webshop Cocopanda.dk. Jeg er vild med, at varerne bliver leveret i løbet af max. 2 dage. Har man først bestilt, er det jo svært at vente med at få det i hænderne 🙂 Og Cocopanda er naturligvis e-mærket for sikker og reel nethandel, så der hersker aldrig tvivl om, at varerne er ægte og i orden.

Jeg håber, du har lyst til at se, hvad jeg har fundet denne gang. Det er alt sammen anbefalinger valgt fra hjertet og efter, hvad jeg selv bruger og kender og har som favoritter ♥


HER ER RABATKODEN TIL ALLE VARER PÅ COCOPANDA.DK 

Du får 15% på mine favoritter og ALT andet hos Cocopanda frem til den 10/11. Det gælder OGSÅ dem til nedsat pris, eller produkter som du normalt aldrig ser på tilbud. (Koden gælder een gang pr. kunde og een rabatkode pr. ordre).

Brug koden: QL15


Brug en blid enzympeeling og få flottere hud

En god peeling er et must i hudplejen. Denne fra Estelle & Thild er et godt bud på en enzym peeling

Noget af det, som jeg oplever, at mange “mangler” i deres hudplejerutine, er en god peeling. At peele – eller eksfoliere – betyder, at man fjerner de døde hudceller og giver huden en meget let afslibning, så den stimuleres til at forny sig og regenerere sig indefra.

Jeg har fundet en god og mild peeling med granatæbleenzymer til en fornuftig pris fra det svenske økologiske hudplejemærke Estelle & Thild. Ved hjælp af syrer og enzymer får du en mild kemisk peeling, og du opnår en flottere, blødere og mere klar hud. Den er med både enzymer fra granatæble og en mild AHA-syre, der eksfolierer huden blidt uden at irritere. Syrerne giver også – hvor mærkeligt, det end kan lyde – fugt og styrker hudbarrieren. Peelingen indeholder desuden andre plejende og fugtgivende ingredienser som glycerin, shea butter og aloe vera. 100% naturlige ingredienser.

ESTELLE & THILD BioTreat Instant Enzyme Peel bruges et par gange om ugen. (167 kr. med rabatten)


En god serum, der gør en forskel på glathed, fugt og glød

 

Vespera Bionic Serum fra Exuviance er en serum, der gør en forskel

Er du på jagt efter en rigtig god serum, der virkelig gør en forskel på alderstegn og glød, så har jeg fundet et virkeligt godt bud til dig her. Den er i forvejen nedsat, og med rabatten, får du en serum af virkelig høj kvalitet og med virksomme ingredienser til en fornuftig pris.

Fra klinikmærket Exuviance er jeg imponeret over denne Vespera Bionic Serum, som er lidt af et kinderæg:
* bl.a. A-vitamin udglatter fine rynker og giver en dokumenteret anti-age effekt.
* En række AHA-syrer og C-vitamin giver en daglig blid eksfoliering og reducerer misfarvninger og brune pletter.
* Plejende ingredienser som E-vitamin, glycerin og den naturlige aminosyre Arginin opretholder fugt og glathed.

Exuviance Vespera Bionic Serum bruges dagligt morgen og aften under cremen. (Normalpris 529 kr.. Nu 356 kr. med rabatkoden)

 

Franske Durance sæber er den skønneste hverdagsluksus

Duance sæber fås nu hos Cocopanda

Det franske Marseille sæbemærke Durance fås nu hos Cocopanda. Jeg elsker deres sæber, som er lavet efter gammeldags metode og tydeligvis har bibeholdt de traditionelle ordentlige ingredienser som olivenolie og kokosolie. Og så dufter de bare helt vidunderligt og gør det at vaske hænder til en lille mindful luksusoplevelse hver gang. Det samme gælder i øvrigt alle deres andre sæber til bl.a. tøjvask.

Jeg har valgt den lyserøde Durance Savon de Marseille med rose. (prisen kommer ned på 83 kr. med rabatkoden).

 

Ny Kérastase Genesis hårpleje til hår, der fælder og knækker!

 

Kérastase Genesis er en serie udviklet til hår, der fælder og knækker.

Den nye hårserie Genesis fra Kérastase er specielt målrettet hår, der har tendens til at knække og falde af. Det er noget, som mange oplever ind imellem, og måske netop her i efteråret kan det være ekstra slemt.

Serien er udviklet til at styrke hårfibrene og reducere risikoen for fældning.
Der findes to shampooer, til enten tørt eller normalt hår, samt en conditioner og en kur.
Derudover findes der en hårserum samt en intensiv ampulkur til dig, der har brug for en ekstra indsats.

Her har jeg valgt at give den gas med shampoo til tørt hår, Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo, (167 kr. inkl. rabat) og
den nærende og blødgørende kur Kérastase Genesis Masque Reconstituant (244 kr. inkl. rabat)

Kérastase Genesis hårkur er specielt til hår, der fælder og knækker.

 

La Vie Est Bella L’Éclat er en moderne, sofistikeret duft fra Lancôme

Lancome La vie Est Belle i versionen L'eclat er en moderne og sofistikeret duft

 

Til sidst er jeg sprunget ud i at vælge en duft. Selvom det er meget individuelt, hvad vi kan lide, så vil jeg vove at påstå, at Lancôme La Vie est Belle i version L’Éclat vil gå i hjertet på rigtit mange. Den er en af mine egne største favoritdufte, som jeg bliver ved med at vende tilbage til.

La Vie est Belle blev lanceret i 2012, men i 2017 kom versionen L’Éclat, som er let, sofistikeret og moderne med friske bærende elementer af iris og appelsinblomst, jasmin, patchouli og vanille.

Lancôme La Vie est Belle L’Éclat kommer hos Cocopanda ned på 328 kr. for 30 ml. med rabatten.Du kan klikke her og se hele listen med de skønhedsfavoritter, jeg har udvalgt denne gang

Hvis du har lyst, kan du også tjekke mine sidste Cocopanda favoritter og finde mere inspiration i indlæggene længere nede på siden! Rabatkoden gælder til det hele.

 

Husk, at koden QL15 kan bruges helt frem til den 10. november. Tjek fx også julekalendere og gaveæsker ud!!! ♥

***

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.