Lækre gulve uden sæbefilm

Lækre gulve uden sæbefilm

trip-trap-vask-lak
Der skal også være plads til lidt hausfrau råd ind imellem, og jeg endelig faldet over den perfekte Trip Trap sæbe til gulvene her i huset, som jeg selvfølgelig lige vil dele (hvis du ikke kender den i forvejen) 🙂

Der er da ikke noget så lækkert som nyvaskede gulve! Og egentlig er det jo ikke dét, der tager så meget tid, når man først er i gang med rengøringen. Hos os har vi en blanding af lakerede parketgulve, klinker og hvidmalede trægulve, og jeg orker altså ikke at skifte mellem flere slags sæber undervejs. Jeg vil gerne bruge én sæbe til det hele! Jeg har hidtil vasket alle gulvene i brun sæbe, opvaskemiddel eller Ajax. Problemet er, at det kan give sæbespor  – og der kan efterhånden opbygges en sæbefilm, der gør gulvene lidt matte og triste.

I byggemarkedet forleden faldt jeg over en lille miniflaske med laksæbe fra Trip Trap, og eftersom den er til både malede og lakerede overflader og klinker (samt vinyl, laminat og linoleum) var den jo spot on. I dag har jeg så fået prøvet den og jeg må sige, at den gør gulvene rigtigt flot rene og klare. Jeg må afsted efter en stor flaske! 2,5 liter koster 149,95 kr. trip-trap-lak-saebe

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.