Styling til modemagasin

Styling til modemagasin

Jeg skal ikke afsløre for meget, men forleden blev jeg stylet af dygtige Marie Thomsen fra Marie&themakeup til en artikel i Modemagasinet IN. Her er min egen lille selfie, som jeg tog, da jeg kom hjem (hvis du ikke allerede har set den på Instagram). Jeg synes, at looket er rigtigt fint og naturligt, og jeg er selv meget glad for de små sving foran i håret. Øjenbrynene har hun tegnet lidt mere op, end jeg selv normalt gør, men det er noget, jeg gerne tager til mig. Det er bare med at suge til sig, når der kommer en professionel hånd på.


I artiklen er jeg sammen med tre andre modne kvinder – hvad det handler om, glæder jeg mig til at vende tilbage til i juni, når magasinet udkommer. Jeg kan kun sige, at det er fedt, at modne kvinder bliver mere og mere trendy!

PS. Den søde blondebluse fås i øvrigt på min webshop her.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.