Lara Kathrine og jeg tester Imedeen Hair and Nails

Lara Kathrine og jeg tester Imedeen Hair and Nails

Imedden-hair and nails-blog

Allerførst tusind, tusind tak til alle Jer, der delte jeres udfordringer med hår og negle i min søgen efter en med-tester af Imedeen Hair and Nails! ♥

Både negle, og især håret, betyder RIGTIGT meget for os kvinder – og problemer som følge af stress, graviditet, sygdom og medicin kan tydeligvis fylde rigtigt meget. Jeg ville hjertens gerne have givet ALLE en hjælpende hånd, men jeg måtte jo vælge én ud.

Valget faldt på Lara Kathrine León-Møldrup, som skrev følgende: Efter jeg er blevet mor og har ammet – og er gået igennem en længere stressende periode med husbyggeri er mit hår blevet kedeligt, tørt og er begyndte at knække (og ikke bare lidt! Så meget at jeg nogen steder har helt babyhår). Jeg plejer at have langt tykt smukt hår til midt på ryggen. Og bevares – det er stadig langt. Men spidser er tynde og grimme. Jeg har prøvet alle former for piller, og olier. Men har desværre ikke fået én mirakelkur til, at få mit flotte hår tilbage”.

Nu bliver det spændende at se, om Kathrines hår bliver stærkere over de næste 4-6 måneder. Spidserne er der jo ikke så meget at gøre ved, men det nye hår skulle gerne blive meget bedre 🙂

For mit eget vedkommende håber jeg på en forbedring af mine negle, som de sidste år er blevet meget rillede og tørre – og det gælder både fingre og tæer!

Vi vender stærkt tilbage med resultatet!

Tak igen til alle, der læser med – og til Jer, der var interesserede i at teste og dele jeres hår- og negle-udfordringer.

voksenlivsstil-spons

Indlægget er sponsoreret af Imedeen, der stiller Hair & Nails til rådighed til testen.
Imedeen er et kosttilskud, der ligesom alle andre kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost.

2 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Karen,

   Du har helt ret – det er ved at være tid til en status. Det bliver lige i starten af det nye år. Jeg kan fortælle dig, at dér, hvor jeg selv kan mærke det er på min hår, som jeg synes gror vildt hurtigt.
   Mine negle får lidt rigeligt prygl med Mini Macaron, men jeg synes de klarer det ret godt og er rimeligt stærke (også trods vintertiden!).
   Jeg vender tilbage – tak for reminderen. Utroligt, som tiden flyver 🙂

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.