Løft af ansigtet uden nåle! Bjørg Frellesvig skaber resultater med bl.a. japansk lifting og cupping

naturligt ansigtsløft

Det kan sagtens lade sig gøre at skabe positive forandringer og et naturligt ansigtsløft uden at gribe til nåle.

Hudforyngende behandlinger behøver absolut ikke være indgribende og involvere nåle for at have en effekt. Derfor vinder naturlige teknikker som cupping og massager, bl.a. japansk lifting, frem, hvor de dygtigste behandlere som Bjørg Frellesvig er i stand til at skabe både umiddelbare og mere vedvarende resultater.

Bjørg Frellesvig
Her er jeg (helt naturel) før og efter bare én enkelt behandling hos Bjørg hos Villa Vitalis i Charlottenlund, der har udviklet sin helt egen gennemtænkte og virkningsfulde Bjørgs Signatur, hvor hun i 75 skønne minutter kombinerer ansigtszoneterapi, massageteknikker, akupressur, cupping og/eller Gua Sha, som er en 2000 år gammel kinesisk teknik, hvor man bruger en speciel Gua Sha-sten til at skabe flow og stimulere bindevævet.

bjørgs signatur før og efter

Behandlingen giver en bedre blodcirkulation og sætter gang i lymfesystemet. Her kan du se, hvordan Bjørg i løbet af behandlingen flere gange er nede og have fat i lymferne foran på brystet.

Naturlig antiage behandling

Musklerne bliver stimulereret – meget bedre end at lamme dem, hvis du spørger mig! – og elastin og kollagenproduktionen bliver stimulereret, mens bindevævet renses for affaldsstoffer. Det hele giver et naturligt løft til ansigtet, og i øvrigt en generel velvære, der gør, at man nærmest svæver resten af dagen.

japansk lifting i gentofte

Der afsluttes med en japansk sheet mask med aktivt kul, fermenteret soyamælk og orientalske urter. De olier, scrubs og cremer, der bruges i behandlingen er nøje udvalg af Bjørg, som endda laver nogle af dem selv eller henter dem hjem fra udlandet for at sikre, at de er helt rene og optimale for hendes behandlinger.

Japansk lifting, cupping eller en effektiv cocktail med Bjørgs Signatur!

Jeg fik en signaturbehandling, som er en skræddersyet blanding af de forskellige teknikker, som Bjørg mestrer. Massageteknikkerne, der stimulerer, udrenser, vitaliserer og løfter, og kosmetisk cupping, der tilsammen giver et naturligt ansigtsløft.

kosmetisk cupping

Cupping foregår i ansigtet og på halsen med en lille sugekop, som giver et let sug og løft i huden ved hjælp af en maskine. Det gør ikke ondt! Cupping er effektivt mod bl.a. mimiske linjer, fordi den afslapper muskulaturen. Derudover giver den cirkulation, glød og ilt til hud, bindevæv og muskler og øger elastin- og kollagenproduktionen, der giver ny spændstighed og fylde i huden. Linjer og rynker vil løfte sig og hele ansigtet vil få mere glød bare efter een behandling.

Det skal i øvrigt lige siges, at behandlingerne også fås som kropsbehandlinger. Du kan finde en oversigt over det hele her.

En kur med 10 behandlinger på 1 måned vil skabe vedvarende forandring!

Der er klart, at jo flere behandlinger, man får, jo bedre og mere blivende bliver effekten. Ifølge Bjørg vil 10 behandlinger over ca. 1 måned skabe vedvarende resultater, som herefter kan vedligeholdes hver 8-9. uge.  Mindre kan absolut også gøre det, og jeg er glad for min ene behandling allerede, men vil man gå all in og har et ønske om, at der skal ske noget mere drastisk, så er metoden en mulighed og et alternativ til unaturlige og mere drastiske behandlinger.
Her beholder du dit naturlige look og stimulerer endda indefra og løsner op for din muskulatur og din mimik! ♥

Det er en intens behandling, man skal have tid til at komme 2-3 gange om ugen, og det er også en investering rent økonomisk.
En Bjørgs Signatur (ca. 75 min.) koster 950 kr., og en kur på 10 behandlinger 8.000 kr.
En Japansk Lifting Signatur (ca. 60 min.) koster 800 kr., og en kur på 10 behandlinger 7.000 kr.

Tilbud i juli måned, hvis du vil prøve en behandling

Det er naturligvis en investering at kaste sig ud i et kurforløb med det naturlige ansigtsløft, men en enkelt behandling kan som sagt også gøre underværker.

Har du fået lyst til at prøve det på egen krop, så har jeg fået lov til at give et tilbud her i juli måned, hvor du får en Bjørgs signatur for 800 kr. (normalt 950 kr.) og Japansk lifting 700 kr. (normalt 800 kr.).
Du skal bare skrive “Jeanette” i kommentarfeltet, når du booket tid online. Du kan også ringe og bestille tid på 29918008, hvor du naturligvis også får rabatten.
Bjørg Frellesvig har klinik i Villa Vitalis, Ordrupvej 74 a, Charlottenlund.

  2 replies
  1. Rikke Langkow
   Rikke Langkow siger:

   Åhhh det er den lækreste behandling.
   Er selv uddannet behandler i japansk lifting.
   Man får den skønneste glød og hud.
   God weekend
   Kram fra mig

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Kære Rikke,
    Ja, japansk lifting er bare godt – hvor fedt, at du kan det! Det er super alternativ til os, der gerne vil have et naturligt boost.
    God aften!
    Knus Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.