Lørdagslook – sporty jakke fra Frandsen og jeans fra Cellbes!

Reklame for Frandsen og Cellbes.

Kort jakke fra Frandsen

I dag er jeg i et lidt casual outfit med kort vatteret jakke  (der dog går lidt ned bagpå og varmer 🙂 ) og jeans med en behagelig høj talje. Et par rigtigt gode items, der holder længe.
Med et par flade støvler og en sweater vil jeg være klar til en tur i skoven, men her har jeg stylet jeans og jakke med en hvid skjorte (Mos Mosh) og et par halvlange cowboystøvler (fra A Pair).

Jakken fra Frandsen koster 1.629 kr. men er på tilbud til 1.221 kr. her. Bemærk, at størrelsen er en anelse til den store side.

Cellbes jeans

Det er to mærker, jeg viser her, der begge har en lang historie bag fra. Det ene fra Danmark og det andet fra Sverige.

Danske Frandsen har varmet europæerne i et halvt århundrede!

Jakken er fra det danske mærke Frandsen. Måske vidste du det ikke, men de er blandt de mest succesrige dameovertøjsproducenter i Europa – og har været det igennem mere end 50 år! Det er klassisk dametøj, som er lavet til at holde, så det er ikke seneste trend, der er fokus på. Jakken her synes jeg nu er ganske smart med en kombination af vatteret og neopren på ærmer og ryg, og med fine detaljer med en assymetisk lynlås, høj krave og messingknapper.

Frandsen jakke
Du kan se mere på Frandsens hjemmeside her.

Cellbes favner alle kvinder fra str. 34-64

De her jeans faldt jeg for hos det svenske mærke Cellbes, som nu også fås her i Danmark. Et mere end 60 år gammelt postordremærke, der har formået at tilpasse sig den nye tid og viderefører deres store erfaring med at komme til deres kunder og ikke omvendt.

De er kendt for at favne alle kvinder – fra str. 34 til 64 – med deres egne prisvenlige styles. Der er noget for enhver smag og størrelse, og de her jeans, som koster 399 kr., er mine yndlings for tiden.

Jenny jeans fra Cellbes
De har en behagelig høj tajle, men ser ret cool ud med liningen med de tre knapper og den iøvrigt ret fede vask. Benene er lige og smalle og stoffet er lidt elastisk og meget behageligt at have på.
Modellen hedder Jenny og fås her (også i sort) til 399 kr.

Cellbes har i øvrigt ret mange ting, også til hjemmet, som er sjovt at gå lidt på jagt i. Det er en meget blandet butik, men jeg har fx kig på nogle velourbukser i deres afdeling for nat- og hyggetøj, som du kan se her.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.