, ,

3. låge i adventkalenderen – vind fantastisk Sensai Wrinkle Repair Essence og lip gloss

Præmien er en gave fra Sensai!

Så blev det tredje søndag i advent – og igen tid til at åbne en låge i Qlands adventskalender, hvor du har muligheden for at blive den heldige vinder af en skøn, skøn præmie fra et af mine egne yndlingsmærker.
Denne gang fra japanske Sensai, der altid er garanti for gennemført gode og virkningsfulde produkter, om det gælder de eminente renseprodukter, hudpleje eller makeup.

Den heldige vinder i denne uge får to af mine topfavoritter: Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Essence (værdi 1.315 kr.) og Sensai Total Lip Gloss (værdi 330 kr.)

 

KONKURRENCEN ER SLUT – TAK TIL ALLE, DER VAR MED. DEN HELDIGE DENNE GANG BLEV ANITA BAGGE. STORT TILLYKKE

Wrinkle Repair Essence, fra Sensais Cellular Performance linje, er i mine øjne lidt af en mirakelserum. Den giver hurtigt en effekt på linjer og rynker og skaber en synligt flottere og glattere hud. Allerede i løbet af få dage, vil forbedringen af huden opleves, når den bruges morgen og aften og særligt omhyggeligt påføres de kritiske områder med rynker. Cremen sætter gang i kollagenproduktionen og virker derfor også udglattende på længere sigt. (du finder den hos Magasin her).

Lip glossen, som jeg har på her, er en gloss-versionen af Sensais berømte Total Lip Treatment, som virker udfyldende og udglattende på læberne, fugter og minimerer fine linjer, og samtidig giver en smuk og fyldig glans i en neutral til let rosa nuance. Sensai Total Lip Gloss er et musthave all-in-one produkt for beauty feinschmeckere! (du finder den hos Magasin her).

VÆR MED I LODTRÆKNINGEN PÅ SØNDAG! 


Skal disse to Sensai wonder-produkter til smuk hud og lækre læbe blive dine, så har du chancen i denne uge.

Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget, om at du er med. Skriv, lige hvad du har lyst til, og hvad der falder dig ind – alle kommentarer er med ♥♥♥

Præmien har en samlet værdi af 1.645 kr.

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod på søndag den 22. december.

 

103 kommentarer
 1. Helle Kanding Fluegel
  Helle Kanding Fluegel siger:

  Den SKØNNESTE juleforkælelse til mig og min vintertrætte hud ✨💖✨ Og SENSAI går man ALDRIG galt i byen med, alle deres produkter er JULEMIRKALER 💫🎄💫 Ønsker alle en rigtig smuk og dejlig jul 🎄💖🎄

  Svar
 2. Brigitte
  Brigitte siger:

  Da min hud er gået i chok over at være blevet ældre trænger den så meget til at blive bygget op og forkælet, så den kan stråle igen. God jul til alle

  Svar
 3. Betina
  Betina siger:

  Jeg har en del af Sensai s produkter men har ikke prøvet denne – kunne være fedt at vinde denne flotte gevinst 🤶🏻🤶🏻🤶🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻🌲🌲🌲🎉🎉

  Svar
 4. Helene
  Helene siger:

  Har kun hørt godt om jeres produkter,
  Bruger altid jeres 38 grader mascara og har prøvet jeres creamy soap. Bliver 50 her i februar og min hud ønsker sig ekstra forkælelse.
  Rigtig glædelig ju

  Svar
 5. Helle Rick
  Helle Rick siger:

  Jeg er kæmpe fan af de lækre produkter. Konsistensen, duften og huden føles bare i gode ‘hænder’.
  Jeg tror på julemanden.
  Rigtig glædelig december.

  Svar
 6. Charlotte Saustrup
  Charlotte Saustrup siger:

  Ultimativ selvforkælelse 👏🏻 Det er også virkelig tiltrængt 😉
  Glædelig jul til dig og dine 🎄

  Svar
 7. Trine
  Trine siger:

  Japansk wellness når det er bedst! Håber der lige pludselig ligger en fantastisk besked i min Inbox😊🧚🏼‍♀️🍀

  Svar
 8. Pia Hansen
  Pia Hansen siger:

  det vil være fantastisk produkter til min hud, da jeg snart runder de 60 År

  at få udjævnet de fine linier vil få mig til at føle mig mindre gammel 😀

  K.H Pia

  Glædelig jul

  Svar
 9. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Tænk at kunne få lidt luksus under træet – Miraklernes tis er jo ikke forbi.
  Glædelig jul til dig og dine 🎄

  Svar
 10. Christina Maria Fjeldsted Hansen
  Christina Maria Fjeldsted Hansen siger:

  De produkter, vil være det vildeste luksus for mig, at vinde. 🤩De er jo fantastiske.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Svar
 11. Dorte
  Dorte siger:

  Jeg er med…
  Har aldrig følt mig rigtig overbevist om, at dyre produkter er pengene værd – det her ku’ være vejen til min omvendelse 🥰

  Svar
  • Dorte
   Dorte siger:

   Jeg er med…
   Har aldrig følt mig overbevist om, at dyre produkter er pengene værd – det her ku’ være vejen til min omvendelse 🥰

   Svar
 12. Julie
  Julie siger:

  Hvor lyder de produkter bare lækre for huden. Jeg krydser fingre, nogen skal jo blive den heldige, der får mulighed for at anvende de skønne sager fra Sensai. 😊🤞

  Svar
 13. Karina
  Karina siger:

  Kun være fantastisk hjemme hos mig efter en god gang forkølelse og lungebetændelse 4 uger kun hud godt bruge noget kærlighed ønsker jer alle sammen en dejlig jul med jeres familien og venner pas godt på jer selv i det ny år ❤

  Svar
 14. Karina
  Karina siger:

  Kun være fantastisk hjemme os mig efter en god gang forkølelse og lungebetændelse 4 uger kun hud godt bruge noget kærlighed

  Svar
 15. Jeanette
  Jeanette siger:

  Jeg har tilgode at prøve Sensai – håber på at heldet er med mig. Både lip gloss og Wrinkle Repair Essence, lyder som nogle stjerne produkter.
  Tak for muligheden og rigtig glædelig jul til dig og dine

  Svar
 16. Anna Schifter-Holm
  Anna Schifter-Holm siger:

  Juletiden er en skøn og hyggelig tid, men desværre også ret hård for min hud pga alt for meget work work indendørs – så kunne være virkelig velfortjent med lidt ekstra forkælelse 🙏🏽 Håber at blive den heldige vinder – Glædelig jul 🎄♥️🌟

  Svar
 17. Helle Bülow
  Helle Bülow siger:

  Lækreste julegave! Den ultimative selvforkælelse er for mig at pleje min hud.
  Glædelig jul og tak for dig – skøn blog, du har😊

  Svar
 18. Pernille
  Pernille siger:

  Jeg er lige startet med Sensais øvrige produkter – vundet herinde 🙂 🙂 🙂 så det ville da være helt fantastisk at kunne føje endnu 2 til. Især er jeg vild efter at afprøve en mirakelserum, weeeeee

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Anita,
   Tillykke, du blev den heldige, som lykkens gudinde trak ud i dag!!!!
   Jeg skriver til dig, så vi kan aftale nærmere.
   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar
 19. tina
  tina siger:

  Glædelig 3.advent Jeanette 🙂
  Flot trøje du har på, hvor har du købt den?
  Dejlig præmie, jeg fik en prøve fra dengang i bio og jeg synes rigtig godt om Sensai til min hud, så jeg vil gerne være med 🙂
  En god ny uge ønskes herfra !

  Svar
 20. Tina Janne
  Tina Janne siger:

  wau, så lækkert, kunne være ret fint at prøve nogle produkter jeg ikke har haft før – og glædelig jul i øvrigt

  Svar
 21. Bente McLennan
  Bente McLennan siger:

  Jeg vil bare utroliggerne vinde 🥰 fantastisk dejlige produkter, har haft fornøjelsen med små prøver, men desværre er min økonomi ikke til at købe det… ønsker alle en dejlig jul 🎄🙏🏻🎅🏻❤️

  Svar
 22. Sabine Treldal
  Sabine Treldal siger:

  Åh! Hvor lyder det bare lækkert! Jeg ville elske at vinde og prøve det af det ville virkelig være skønt. 😍 jeg krydser alt og håber at blive den heldige vinder! Lækker lækker giveaway !

  Svar
 23. Anne
  Anne siger:

  Jeg kunne virkelig godt bruge noget mod linier. Jeg lå faktisk og tænkte på i nat, at der altid bliver sagt: “Til de første fine linier” og noget i den retning… Når jeg nu leder efter noget til ret dybe furer… Nå, jeg er sikker på denne er rigtig god, uanset dybden af de linier, og jeg ville elske den luksus det ville være at bruge Sensais produkter.

  Svar
 24. Helene
  Helene siger:

  Hvilken skøn præmie, som jeg virkelig gerne vil vinde! 😊 Fylder 50 næste år og prøver alt muligt for at se bare lidt friskere ud, synes det er en jungle at finde rundt i, men jeg tager kampen op! God jul 🎅🏼😊

  Svar
 25. Natasja
  Natasja siger:

  Sidder og kigger på min nisse, der sidder i yogapositur. Minder mig selv om, at december ikke skal gå op i stress og jag. Selvom jeg indtil videre ikke alene har købt gaver ind til alle mine tre børn og resten af familien, men nu også hjælper både min mor og mormor på 91 med at købe julegaver til alle. Foruden nissegaver, advendtsgaver og pakkelege. Og juletræ. Alt imens vi bygger til og hjemmet sejler med jævne mellemrum. Advendtskonkurrencen minder mig om at huske at pleje mig selv midt i decemberræset uanset præmie ❤️

  Svar
 26. Helle Kristoffersen
  Helle Kristoffersen siger:

  Er med 😄 håber det hår fremad med din mor 🤶🏻 Hils din familie og glædelig jul 🎄 Helle fra Gyrstinge

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.