,

Her er mine julegaveønsker!

Jeg er blevet spurgt nogle gange, hvad mine julegaveønsker er i år, så her kommer de. Måske er der nogle gode ideer til julegaver til hende – eller til dig selv. Og ellers kan du jo bare hygge dig med at se, hvad jeg har fundet på. Der er lidt af hvert, i alle prisklasser, fra 69 til 5000 kr., og nogle ideer helt basic og andre lidt mere skøre.
Nogle er større end andre, nogle er praktiske andre noget mere ekstravagante. Man har vel altid lov at ønske ♥

Så her får du et kig på min private ønskeseddel.

En fin toilettaske fra Cam Cam Copenhagen

Cam Cam toilettaske

Efter et uheld på min sidste rejse med en sololie, måtte der en ny toilettaske på ønskesedlen. Den fineste, jeg har fundet, som er i en god rummelig størrelse, og virker praktisk indrettet, er denne lækre sag fra baby-mærket Cam Cam Copenhagen (279 kr.)

En god neglesaks fra Tweezerman

Neglesaks

Man skal ikke gå ned på ordentligt værktøj! En ordentlig og skarp neglesaks betyder meget for, at ens negle ikke kommer til at flosse. Så jeg ønsker mig en ny og skarp en af slagsen i den bedste kvalitet fra Tweezerman! Set hos Magasin (229 kr.). Det ville i øvrigt ikke gøre noget, hvis der røg en skarp tre-i-en’er med (69 kr.)!

En globus til mig selv og barnebarnet!

Globus

 

Jeg elskede min farmor og farfars globus med lys i – og jeg er i øvrigt en klovn til geografi. Så jeg ønsker mig en lækker globus til både mig selv og forhåbentlig til glæde for vores lille barnebarn Asta. Jeg har fundet den på Lampeguru.dk. (999 kr.)

Yndlingstræningstøj fra Run & Relax

All round træningsbukser

Fra mit yndlingsmærke, når det gælder all round træningstøj, der er perfekt til alt fra yoga til løb, ønsker jeg mig et par vinrøde leggings og en trøje. Desværre er begge udsolgt, så det bliver ikke i denne omgang, jeg får dem. Men så står de på min ønskesky til min fødselsdag eller en anden god gang.
Run and relax bluseBukserne kan du se på Runandrelax.com her – blusen her.

Japansk livsfilosofi

Ikigai bog

En lille fin bog, som min bror har vist mig. Om japansk livsfilosofi – om at finde meningen med livet ved at gøre de ting, vi er gode til og elsker, og som skaber gavn og værdi.  Om at finde sin Ikigai, grunden til at stå op om morgenen med glæde. 100 kr. hos Saxo.com (reklamelink)

Lille fiks pung fra Celine

Celine pung

Et af mine mere ekstravagante ønsker er denne lille pung fra Celine, som jeg synes er noget af det fineste. Jeg er lidt træt af min store pung, og denne her er egentlig en kortholder med små rum, som jeg tror sagtens kan opfylde mine behov. Du kan se den hos Celine her. (2.550 kr.)

Mit store ønske: En rulamsfrakke!

Rulamsfrakke

Rent modemæssigt er det nogle år siden, at rulamsfrakken var helt hot. Jeg har været der før, og jeg har lyst til det igen – at gå med varm og dejlig rulam. Det ser lækkert og cozy ud på den fede måde, og så er den både flot og til at holde varmen i. Mit store ønske til 5.000 kr. fra Club Collection.

En fin natkjole i bomuld

Natkjole i bomuld

Det tog lidt tid at finde en fin og let natkjole i noget rart og blødt – og åndbart materiale (51% modal, 41% bomuld, 8% elasthan)
Så denne her ønsker jeg mig SÅ meget. 329 kr. hos Zalando.

Chanel plakat til kontoret

Chanel plakat

Denne her plakat ønsker jeg mig – med ramme – til at hænge på vægge foran mit skrivebord. Selvfølgelig med tanke på både alt mit beautystof – og på min lille Viola ♥ (229 kr. i 50×70 hos Citatplakat.dk)

…og nu, vi er i gang med plakaterne, så er jeg også faldet for denne her med Frida Kahlo. Fås her.

Frida Kahlo plakat

Mit nye favorit undertøj

Underprotection undertøj

Ingen jul uden undertøj. Som jeg skrev om for noget tid siden i dette indlæg, er jeg blevet vild med UnderProtection og modellen Lima, som jeg ønsker mig et sæt af i sort. 400 kr. (nedsat til 320 kr.) hos Miinto.

 

Shakti-måtte til dyb afslapning

Akupressur måtte Shakti

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg aldrig har prøve sådan en Shakti-måtte selv, men jeg er blevet den anbefalet så varmt, at jeg er nød til at eje en. Måtten har 6.800 akupressurpigge, der stimulerer punkter fra nakke til korsbenet, når man ligger på den, og skulle give en dyb afslapning. 399 kr. hos Shaktimat.dk.

 

5 kommentarer
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Gode og inspirerende ønsker – jeg vil gerne høre dine erfaringer med måtten, hvis du får den 😉
  Kærligst Birgitte

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Glædelig 12.december 🙂
  Sikke gode gaveønsker 🙂
  Der var lige to jeg også ønsker mig.
  Gode decemberdage ønskes 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.