Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

goodiebox
Jeg fik min første Goodiebox i går, og det er svært ikke at blive fan med det samme, når man elsker at afprøve nye spændende makeup-, hår- og skønhedsprodukter.

Goodiebox-konceptet går ud på, at man hver måned får en lækker kasse ind ad døren med udvalgte produkter inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Det kan være klassiske ting fra de store kendte brands, men også nye spændende nicheprodukter, som man får lejlighed til at afprøve.

Goodiebox’en koster 159 kr. alt inkl. og for dette får man 5-7 produkter hver måned, som altid har en større værdi. Hver måned har sit tema, og produkterne, som kan være både i full size og i specielle prøvestørrelser, er nøje udvalgt af Goodiebox’s beautyredaktion. Og det er altså både lidt spændende og hyggeligt at åbne pakken og se, hvad der gemmer sig af overraskelser.

goodiebox-posten

I denne måned indeholder kassen, som har en værdi alene i full size produkter på 450 kr., bl.a. en rigtig fin leave-in hårkur fra australske Eleven. Der er en Anticellulite Booster fra Kueshi, som jeg rent faktisk synes giver lidt ekstra glathed til lårene, en skøn blød læbepomade – jeg kan ikke få for mange læbepomader, elsker at have dem liggende i tasken, bilen og alle mulige steder – en cremet bronzefarvet øjenskygge fra Gosh, som er super nem at påføre og en lille 20 ml. solcreme til ansigtet fra græske Youth Lab med Vitamin E og hyaluronsyre. Til sidst er der en smagsprøve på en proteincookie med en medfølgende 30% rabatkode til Myprotein.dk.

Skønne sager lige til at kaste sig over og hygge sig med at prøve. Nu kan jeg næsten ikke vente til næste måneds surprisebox 🙂

Juli Goodiebox’en
kan købes indtil den 14. august. Du kan abonnere og læse mere her.
 


voksenlivsstil-spons

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.