Makeup på budget

Makeup på budget

Reklame for Essence

budget-makeup

Det selvfølgelig kan sagtens lade sig gøre at lægge en flot makeup, uden at det nødvendigvis skal koste en formue.  Her har jeg prisvenlig makeup på fra Essence, og længere nede kan du se, hvad jeg har brugt.

Essence er helt nyt i Danmark og fås i bl.a. Bilka, og vi taler egentligt ikke bare prisvenligt, men meget billigt. Vi er nede omkring 30 kr. for en mascara, en bronzer eller en blush bare for at indikere niveauet.

Essence henvender sig i deres markedsføring til de helt unge, men jeg synes, det kunne være sjovt at prøve at lave en let og dagligdags makeup med de farver og produkter, som jeg normalt bruger – det vil sige sort til øjnene og sart rosa til kinder og læber samt highlighter og bronzer til at skabe lys og skygger i ansigtet (såkaldt contouring, som du kan læse mere om her).

makeup-budget

Her kan du se, hvad jeg har brugt (udover foundation, som er min egen normale).

essence-makeup
Mine favoritter er den rosa læbestift (Long lasting 13)  og læbeblyanten (12 Wish me a rose), Mosaic blushen (40 The berry connection) og Strobing highlighteren (10 let i Glow).

Bronze pudderen er også fin, selvom jeg nok godt kunne have tænkt mig den en tand mørkere end 01 Sunshine. Men den er god til bare at markere lidt glød og spil i hele ansigtet (bemærk, at der er en del shine i den).

Øjenskyggerne er i farverne 18 black as berry og den lyse 02 all I need.

Eyelineren er en pen, som er tynd og præcis, nærmest flydende, eyeliner, som er meget, meget let at lægge på. Det samme gælder Lash extention mascaraen, som er meget nem at arbejde med, og som ikke klistrer. Den giver ikke den vilde ekstra volumen, men er som sagt meget til gengæld nem at have med at gøre, og det er selvfølgelig klart, at der er grænser for, hvad man kan forvente til omkring 30 kr. Men er du til en nem og hverdagsagtig mascara uden den store ekstravagance og fylde, så er den absolut fin til prisen.

Jeg ved præcis, hvad der klæder mig, og derfor er normalt jeg heller ikke så bange for at bruge penge på mine favoritter.
Men er du i tvivl, vil du gerne undgå dyre fejlkøb, kan du lide at eksperimentere med nye farver og nye produkter – eller er makeup ikke, noget du har mulighed for eller lyst til at bruge så mange penge på, så synes jeg bestemt, at det lade sig gøre at lave en pæn og enkel makeup med de her Essence produkter. Også, hvis du vil prøve en ny læbestiftfarve eller blush – eller eksperimentere med fx eyeliner pen, highlighter eller contouring.

Du kan læse mere om Essence Cosmetics her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.