Uge 14 – Fokus og Favoritter!

Nu gider vi snart ikke tale mere om det – og jeg er også stille og roligt på vej ovenpå igen. Men, når vi taler om sidste uge, så blev det jo ikke desto mindre kulminationen på perioden efter min mammografi og indkaldelse til yderligere undersøgelse. Heldigvis med en lykkelig udgang i form af kun en mindre operation, hvor nogle celleforandringer skulle fjernes. Men det har fyldt meget.


Vi kan da i samme ombæring passende tage en lille status på mit projekt grå hår, for mon ikke, der er kommet en ti-tyve stykker til den sidste halvanden måned! 🙂
Men jeg er nu stadig glad for mit naturlige hår og for at omfavne min alder og mine grå striber.

Det har været en uge med ventetid og ikke mindst med en torsdag, som nærmest forsvandt helt ud af kalenderen med min allerførste indlæggelse nogensinde. Bagefter var jeg nok lidt for frisk og kæk, hvilket resulterede i, at jeg i går, hvor jeg ellers skriver Fokus og Favorit-indlægget, måtte jeg overgive mig til sengen og Netflix.
Men her har du mig tilbage på banen – rask og nogenlunde frisk.

Smuk god bedring-gave fra Holmegaard!

I fredags skulle jeg have været til en fin event med japansk blomsterkunst i anledning af lanceringen Holmegaards nye eksklusive og meget unikke Cado vase.
Jeg havde virkelig glædet mig, men kunne jo af gode grunde ikke tage afsted. Hvad gør de søde mennesker i stedet???? De sørger for, at der komme en vase på dagen med posten med ønske om god bedring! ♥♥♥♥♥♥

Cado vase Holmegaard

Cado vasen er et resultatet af mødet mellem japansk og dansk design, og det er en to-delt vase, der har en fantastisk effekt – både, hvis den bruges som almindelig vase, men naturligvis også, hvad man arrangerer blomster og grene i begge vaser. Den er smuk med alt fra en enkelt kirsebærgren til en hel buket. Man kan let lave flotte installationer i flere højder. Jeg tænker også, at den vil kunne bruges til den smukkeste bordpynt med blomsterhoveder flydende rundt i kanten.

Du kan finde smuk inspiration hos Holmegaard.dk her.

Cado vase holmegaard

Cado vasen blev straks taget i brug til den smukke buket, som mine to søde bonuspiger, Camilla og Cecilie, var så søde at sende til mig. Den vase ER virkelig noget særligt – og det samme er pigerne! 

Vi har 12-årsdag i dag!

I dag, den 8. april, er det faktisk lige nøjagtigt 12 år siden, at Sten og jeg mødtes allerførste gang! Wow, hvor tiden går. Jeg synes lige, vi var 40 og 46 – stadig nogenlunde unge – og nu er der fødselsdage i farvandet igen, og vi runder hhv. 53 og 59 år (stadig nogenlunde unge hahaha)! Men sikke meget, vi har fået opbygget sammen, og et godt liv med mange fælles venner og en sammenbragt familie, som nu også tæller lille underskønne Asta på 3 måneder. Tre huse er det blevet til på 12 år, men vi er nu landet et rigtigt skønt sted i vores nye rækkehus.

 Partatovering hjerte

Tatoveringer blev det ikke til i år – det er forbeholdt de runde årsdage – men dagen holder vi trods alt stadig i hævd, selvom det bare blev til en gåtur med Viola og en sandwich (god) og en hindbærsnitte (halvtør) i solen på vores lokale cykelcafé. En nabo kom forbi og gjorde os hyggeligt selskab – Bjarne Riis kom også forbi, men ikke just for vores skyld – og det blev en god lille fejring.

Ugens favorit!

Nu har du måske set månedens læserpræmie allerede – men hot mask’en fra Peter Thomas Roth bliver altså også ugens favorit. Jeg tester naturligvis præmierne selv (som det skal siges, at jeg har fået foræret), og jeg er vildt begejstret over den nye Hungarian Thermal Water serie. Nogle gange afprøver jeg nogle ting, hvor jeg efterfølgende tænker, hvad er der lige sket her?
Det skete i dette tilfælde, og jeg må sige, at denne her Mineral Rich Atomic Heat Mask den holder altså, hvad den lover i form af blødhed og glathed – og det er med det samme!

Heat mask peter thomas roth

Masken masseres ind i huden, hvor den sidder i bare 3 minutter. Derefter tilføres lidt koldt vand, og masken masseres igen godt ind i huden. Når, vandet kommer på udvikles der varme – ret meget endda –  som åbner porerne og optimerer optagelsen af mineraler, botaniske ekstrakter og olier. Hungarian Thermal Water masken indeholder ungarsk mineralrigt termisk vand, botaniske ekstrakter fra rosmarin og bøgetræsknopper, en cocktail af naturlige olier fra solsikke, havtorn, hyben, granatæble, fersken, brombær, mandler, jojoba, abrikos, oliven og sheasmør samt kaolin ler og salt.

I denne måned er der, som sagt, en heldig læser, der kan vinde masken – og endda også sætte prikken over i’et med den nye tilhørende fugtighedscreme Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Moisturizer. Du kan være med i lodtrækningen lige her.

Og ellers finder du serien lige her hos Matas (reklamelink).

♥♥♥♥♥

Lettere forsinket, men jeg er som sagt klar igen. Nu ser vi i den grad frem igen.
Der er nyt design på bloggen på vej!!! Jeg har interviews liggende, som kommer i Hendes Verden og Søndag snart, der er fødselsdage og påske og familietur til La Santa forude. Der er Danish Beauty Award og Lasse Rimmers nye show – og meget mere, som jeg glæder mig til at dele.

Vi høres snart ved igen. Nyd solen og snerten af forår derude!

  4 replies
  1. Rikke Langkow
   Rikke Langkow siger:

   Det blir desværre ikke meget jeg nyder solen 🌞 vi ligger i flytte rod og skal være ude af vores lejlighed på mandag 😊 så håber Påsken byder på godt vejr. Kram fra mig ❤️🤸🏼‍♂️

   Svar
  2. Rikke Langkow
   Rikke Langkow siger:

   Kære Du ❤️

   Har du trukket vinderen af marts mdr konkurrence ?
   Eller er det bare mig der ikke har fulgt med 🙈🤸🏼‍♂️

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.