Marrakech here we come

Marrakech here we come

les-jardins-de-la-medina-marrakech

Jeg glæder mig vildt til inden så længe at skulle opleve Marrakech i Marokko. Det er et populært rejsemål, som millioner besøger hvert år, og en del af Jer har sikkert været der, men for min mand og mig er det første besøg, som vi nu har planlagt.

Jeg glæder mig til at stifte nærmere bekendtskab med det, som lige nu bare er ord som Medina, Souk og Riad. At opleve en helt anderledes kultur og blive inspireret af stilen, deres kunsthåndværk og lækre køkken. At smage deres mange krydderier, grøntsags, cous-cous og tagineretter (opkaldt efter de spidse lerbeholdere som man tilbereder og serverer maden i). At besøge Yves Saint Laurents have og den røde støvede Medina (gamle bydel), som vi i øvrigt skal bo i.

Billederne er fra hotellet, hvor vi skal bo, Les Jardins de la Medina. Det er en klassisk Riad  – en have omkranset af bygninger med udgang til midten.

les-jardins-de-la-medina
I souken, som betyder marked, skal der efter sigende pruttes voldsomt om priserne, og vi kan gå i fodsporene på pigerne fra Sex and The City, hvor en del af film nr. 2 er optaget (selvom det skal forestille Abu Dhabi). Marrokko er berømt for bl.a. deres lædervarer, tæpper, krydderier og Araganolie.

Jeg glæder mig til at det hele, og forhåbentlig også lidt varme og afslapning – og til senere at vende tilbage med en lille rejsebeskrivelse her på bloggen 🙂

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette

  Hvor lyder det skønt og dejligt, det glæder jeg mig til at læse mere om 🙂

  Rigtig god rejse 🙂

  Kh, Birgitte

  Svar
 2. Jeanette
  Jeanette siger:

  Hej Simone,

  Vi har selv bestilt fly med Norwegian og booket hotellet direkte. Vi har også bestilt afhentning i lufthavnen, da man skal sørge for autoriseret transport, når man er der.

  Mange hilsner
  Jeanette

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.