Masser af nederdele i 2014

Masser af nederdele i 2014

Nederdele i alverdens faconer og længder dominerer den nye sæson. Korte, lange, pencilskirts, midi – og nu endelig også for alvor i A-facon, som jeg bare synes er så feminint. Det kan gøres både enormt elegant, men også en lille smule sjovt og anderledes alt efter, hvordan man styler dem.
Du kan sagtens allerede nu bruge nederdel sammen med varme strømpebukser, støvler og en stor sweater. En kort nederdel med et par flade støvler og en stor sweater giver et afslappet, men stadig lækkert og meget moderne, look. Til sommer kan det samme opnås med sneakers og en T-shirt eller tanktop.

Her er til inspiration nogle af de helt nye nederdele, der lige er landet i butikkerne. Jeg har selv lidt kig på denne nederdel fra italienske No. 21 hos Milium.dk. Den skal ses på, da den har et fint lille strut, som ikke kommer helt til sin ret her.

no21 nederdel

Mads Nørgaard har også et super fint bud på en klassisk a-facon nederdel peppet op med leopardmønster. Fås hos Frk.himmelblå.Nørgaard a-facon

Jeg er også nød til at fremhæve denne nye nederdel fra Heartmade. Den er ikke i a-facon, men helt exceptionel smuk. Fås hos fx Milium.dk. Der findes også en kjole i samme stof, som man godt kunne se sig selv i en sommeraften eller på stranden – man har vel lov at drømme her i vinterkulden.

heartmade nederdel

Til sidst må jeg sige, at jeg er meget draget af dette look med den klassiske vidde midinederdel. Stilen er i begyndt at dukke op på den røde løber, og det er bare så elegant, feminint og cool på samme tid. Måske man bare skulle leve sin indre prinsesse ud og kaste sig ud i det. Med denne model fra Asos kan det gøres for ca. 700 kr.
Asos midi
Med stiletter til den nye midi-længde får du et ultra feminint, klassisk og elegant look, som vil være perfekt til fest. Sæt den sammen med alt fra en tynd uldtrøje, til skjorte eller T-shirt. Også her kan du vælge flade sko til et mere bohemeagtigt look.

1 svar
 1. levitra
  levitra siger:

  So, it is necessary that you plan your shoe budget before buying one.
  It compares the design of vintage motorcycles to today’s models.
  1990’s – Bra became a highlight on women’s wardrobe.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.