MIILD makeup til alle – også allergikere!

MIILD makeup til alle – også allergikere!

Efter 2½ års intenst arbejde er det præcis I DAG, at de to unge skønne makeupartister Tine Svendsen og Tanja Gregersen, sender deres nye banebrydende danske makeupmærke MIILD på gaden hos en række forhandlere, hos Matas og på deres egen webshop.

miild-allergi-produkterLider du af allergi, vil det være et must at kende MIILD. Men også for dig, der gerne vil minimere mængden af kemi i din makeup, og måske i fremtiden undgå at udvikle kontaktallergi.

MIILD er økologisk, MIILD er bæredygtigt – og så er MIILD i den grad allergivenligt. Ingredienserne er så naturlige, at produkterne kan spises! Her ser du nogle af dem – olivenolie, shea butter, abrikos, hybenkerneolie, solsikkekerner, mandler m.m.
miild-ingredienser

Jeg er meget begejstret – både for  de to søde piger og for deres projekt. De ved begge, hvad de taler om, når det kommer til allergi, for de har på egne kroppe mærket, hvad konsekvensen af allergi kan være både fysisk og psykisk. De får begge udslæt, irritationer, kløe og masser af nys af konventionel makeup – meget uheldigt,  når man er makeupartister!
Og selvom, allergi er noget, som 20% af alle danske kvinder kender til, har det hidtil været svært at finde makeup HELT fri for allergifremkaldende stoffer. Derfor tog Tine og Tanja sagen i egen hånd, og sender nu den første bølge af deres skønne, rene produkter på markedet.

miild-tanja-tine

Miild-pigerne kan bare noget med let og naturlig makeup. Det er så fint og lækkert, fra den enkle emballage i genbrugsmaterialer til de smukke og naturlige farver. Flere af produkterne har flere funktioner (fx øjenskygge/brynfarve), så du ikke behøver så meget forskelligt.  Her er den lyse udgave – min personlige favorit, der både kan markere brynet og give dig en smuk og let, naturlig øjenskygge (270 kr. her).miild-oejenskygge

Jeg er også helt vild med blushen, der til mig er perfekt i rosa nuance, men der er fire farver at vælge imellem (250 kr. her).
miild-blush-rose
Når jeg skriver, at første bølge nu kan fås, så skyldes det, at MIILD ikke på nogen måder går på kompromis med deres mange strenge certificeringer. De første produkter – blush, øjenskygge/øjenbrynsfarve og concealere – er både Svanemærke, Allergi Certified og EcoCert certificerede, og kan fås fra i dag. Resten af de i alt 29 produkter mangler lige EcoCert og kommer derfor dryppende de næste 3 måneders tid. Jeg er blandt andet spændt på deres foundation, eyeliner og mascara – sidstnævnte har de virkelig knoklet med, for som du måske har erfaret, er allergivenlige mascaraer normalt ikke de bedste. Men dét og meget andet, er der nu ved at blive lavet om på.

Du kan gå ind og se det hele på deres webshop her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.