Nyloner, mormorstyle – eller lækre nude strømper?

Nyloner, mormorstyle – eller lækre nude strømper?

nude-stroemper

Nyloner, mormorstrømper, hudfarvede…kært barn har mange navne, og jeg synes, det kan være lidt svært at finde lyse strømper, hvor jeg ikke føler mig en anelse for damet og formel.

Da jeg var til fest i fredags Helenkilde Badehotel var det ikke ligefrem sommerstemning, men rusk og regn, og selvom det foregik indenfor, var jeg slet ikke klar til bare ben! Desuden ved jeg ikke med din kulør, men mine ben er måske en anelse aspargesagtige på det her tidspunkt.

Løsningen blev de nok pæneste lyse strømper, jeg nogensinde har haft! De føles som det mest naturlige og lette at have på, næsten usynlige, og så er de bare smukke og elegante, at jeg er nød til at dele dem her på bloggen. Det havde jeg faktisk ikke troet, at jeg skulle sige om et par hudfarvede strømper – jeg er så begejstret, at jeg fra nu af kun vil kalde dem det noget pænere og mere passende nude strømper! Prøv også lige at se, hvor smukt det ser ud med de røde stiletter i stedet for et par sorte strømper! Jeg er fan fra nu af.

paene-hudfarvede-stroemper
Strømperne hedder Fresh Up 10 og er fra Kunert – og så koster de kun 115 kr., selvom de ligner en million. Fås hos Boozt.com her – (reklamelink).
De er faktisk også lavet til varme sommerdage, hvor nogle særlige fibre afleder varme og fugt og sikre friskhed. Der er en smule shine i strømpen, som i sig selv giver et lækkert friskt og velplejet look. Der er ingen ubehagelige sømme, og strømperne er noget af det mest behagelige, jeg har prøvet. Vigtigst af det hele er, at jeg på intet tidspunkt følte mig damet eller forkert, men faktisk kun super elegant.

kunert-fresh-up

Kærlig hilsen Jeanette

6 replies
 1. Birgitt Bonde
  Birgitt Bonde says:

  Kære Jeanette

  Det er da helt utroligt! Jeg kan slet ikke se, at du har strømper på det første billede og efter at have læst teksten, må jeg kigge meget nøje efter for at se det.

  Hvor er de flotte 🙂 – og hvor er det nogle flotte stilletter 🙂 Hvad havde du på til dem :-)?

  Tak for godt tip 🙂

  Hav en dejlig mandag og god ny uge.

  Kh, Birgitte 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Selv tak, Jannie – jeg er glad for, at det kan bruges 🙂
   Og tusind tak for dine altid så søde og positive kommentarer, der altid får smilet frem her hos mig. Det betyder meget.
   KH Jeanette

   Svar
 2. Pia Trans
  Pia Trans says:

  Dem skal jeg prøve! Jeg har det som dig: mormors strømpebukser føles bare ikke særlig smarte – men omvendt er jeg heller ikke altid klar til at lufte de bare ben…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.