Min 90-dages Imedeen Challenge er slut – sådan er det gået!

Min 90-dages Imedeen Challenge er slut – sådan er det gået!

Så er de 3 måneder allerede gået, siden jeg startede min Imedeen Challenge. Jeg har troligt taget de to små hudplejetabletter hver morgen og aften, og nu er det blevet tid til at gøre status over resultatet.

imedeen-50-plus-bloggerSom jeg også var inde på i det første indlæg (læs det her), er jeg fuldstændig overbevist om, at man selv kan gøre rigtigt meget i forhold til at vedligeholde sig selv på en god og naturlig måde. Der skal bestemt være plads til både rynker og gråt hår, men det kan stadig aflæses i huden og i kroppen, hvordan vi behandler os selv. Det gælder både indefra og udefra, gennem vores kost og livsstil, men også vores hudpleje, som er noget, jeg selv lægger stor vægt på.

Det handler ikke om evig ungdom for mit vedkommende, men om at være den bedste udgave af mig selv med den alder, som jeg nu en gang har. imedeen-prime-renewal-blog

Jeg har taget Imedeen Prime Renewal, som efter de tre måneder lover at gøre huden mere glat, blød og spændstig samt mindske synligheden af linjer og rynker. Jeg har ingen problemer med at få tabletterne taget, og de er bare gledet naturligt ind sammen med mine forskellige andre vitaminer og mineraler og fiskeolie, som jeg i forvejen tager to gange om dagen.

Virker Imedeen?

Lad mig sige det på dén her måde – jeg ikke har lyst til at stoppe med tabletterne igen nu, hvor de 90 dage er gået. Jeg er klar til at fortsætte, fordi jeg faktisk næsten ikke tør lade være.

Man skal være tålmodig i starten, for effekten kommer først rigtigt hen mod måned tre. Jeg er nu begyndt at få effekten, hvor der er små klare indikationer på virkningen:

♥ Jeg fornemmer en større blødhed og finhed i hudens porrer.
♥ I samspil med min øvrige hudpleje og ansigtsbehandlinger er min hud blevet mere glat og spændstig. Nogle af de helt fine linjer virker mindre.
♥ Jeg har fået at vide af andre, at min hud ser meget flot ud! (endda i fuld sol og uden make-up!).
♥ Huden er ikke tør, og det gælder også på kroppen. Jeg bruger ikke bodylotion overhovedet (kun en ugentlig saltscrub).
♥ Der var ingen antydning af tørhed eller afskalning på armene, da jeg kom hjem efter en uge i solen sydpå – og det er der ellers normalt altid.

imedeen-anti-age

Imedeen har klinisk dokumentation for at øge tætheden og antallet af fugtbindende elementer i huden og dermed have foryngende virkning. Nu, hvor jeg er nået så langt, har jeg en plan om at fortsætte med at prøve tabletterne i et helt år, hvor effekten efter sigende skulle blive markant. Det kommer I selvfølgelig til at høre mere om her på bloggen.

Selvom jeg er startet som 50-årig, så er det ikke for tidligt at starte allerede i 30’erne eller 40’erne, og slet ikke, hvis du føler, at huden begynder at blive lidt tør og trist og få linjer.
Imedeen findes i tre forskellige udgaver til 25+, 40+ og 50+, som du kan læse mere om på Imedeen.dk.

Imedeen kan købes hos Matas her(reklamelink)voksenlivsstil-spons

Indlægget er sponsoreret af Imedeen, der stiller hudplejetabletter til rådighed for min 90-dages Imedeen Challenge, men ord og holdninger er mine.
Imedeen er et kosttilskud, der ligesom alle andre kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost. 

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Sara,
   resultatet er stadig rigtigt godt. Jeg synes ikke, jeg rigtigt har fået nye rynker, så jeg holder bestemt ved med dem – og med vitaminer og fiskeolie generelt.
   KH Jeanette

   Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Helle,

   Tusind tak for din kommentar, hvor er det hyggeligt, at du nu er herinde på bloggen! Det glæder mig, at du syntes om det lille foredrag, og jeg må også bare sige, at Imedeen er værd at prøve!
   Inden så længe kan du gense det hele, for jeg har lige fået en fin video, som jeg snart lægger op!

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.