Rund fødselsdag i Coronaens tid! Og min gave til manden, der har alt :-)


Den store fest er udskudt til september, og vi mødes med håndsprit og afstand – alligevel er det lykkedes Sten af have en fantastisk rund fødselsdag i dag. Med utroligt megen sød og kærlig opmærksomhed i form af hilsner, blomster, gaver – og enkelte venner, der har vovet at stikke hovedet ind for en kort bemærkning. Alle sammen for at være med til at give ham den bedste dag. En rund fødselsdag kommer ikke sådan lige tilbage, og det har været så dejligt at se, hvordan han har haft en magisk dag trods de underlige omstændigheder for tiden.

Døtre og svigersønner, barnebarn og min svigermor har været her i eftermiddag, og det har været en hyggelig dag – og fantastisk at ses, omend med afstand, når der nu er gået så lang tid, hvor vi ikke har kunnet samles.

Fødselsdagskage fra HART

De unge mennesker havde sørget for fødselsdagskagen. Måske kender du det hippe bageri Hart på Gl. Kongevej. Her huserer en af de dygtigste dessertkokke – ikke alene i Danmark, men også når man tæller resten af verden med. Milton Abel kom fra USA til Danmark (danske kvinder er bare for lækre!) og har været omkring bl.a. NOMA, før han har startet sit eget.

Han havde lavet denne her fantastisk smukke kage specielt til Sten. Med de mest luftige og lækre tykke lagkagebunde med hyldeblomst, med rabarbermamelade og pyntet med vanillecreme. På toppen rabarber farvet i rødbedesaft!
Han kan efter sigende opfylde de fleste ønsker og lave de vildeste figurer og kager, som kan bestilles hos Hart.

Gaven til manden, der har alt!

Det kan godt lyde forkert, men nogle gange føler man, at manden bare har alt, hvad han har brug for, og intet ønsker sig.
Så her skal du se, hvad jeg er kommet op med i gaven til manden til den runde dag. Og det er smarte, for jeg tager selv del i fornøjelserne 😉

Første oplevelsesgave er et lille sommerophold på Hotel Skansen nord for Helsingborg. Overnatning, middag og morgemad – og spa. De åbner helt nye spaafdeling 1. juli – bl.a. med roof top spa – så det skal vi over og opleve sammen med den guddommelige beliggenhed. Sverige kan altså noget med spahoteller!

Spaophold sydsverige
Min anden gave er også en oplevelse: en fødselsdagsmiddag på Vejrø Resort på den lille ø i det danske smålandsøhav.
Det bliver en oplevelse at se øen og naturen – og opleve gourmetrestauranten – og så viser jeg samtidig min velvilje i forhold til en lille sejlferie. Det er vist en gave i sig selv 😉

 

En gave mere, som Sten har fået, betyder, at vi også skal en tur til Stevns Klint til mere af Danmarks dejlige natur. Her har Sten fået et ophold på Rødvig Kro og Badehotel. Så gaver til manden, der har alt, kan altså absolut også være en fordel for konen ♥

60 – forstå det, hvem der kan!

Således rundede min mand de 60! Det er næsten ikke til at forstå det. Han er ved at anlægge sig langt hår, og holder sig – hvis jeg må sige det – utroligt godt. En aktiv mand, der ikke bare ligger på sofaen, men holder sig i gang. Så ham har jeg været heldig med 🙂

60 års fødselar

3 kommentarer
 1. Mogens og Anni
  Mogens og Anni siger:

  Skønt billede af en dejlig ung 60 årig. Et varmt TILLYKKE med de bedste tanker for fremtiden til en god ven fra os i Virum. Du har et smukt musikstykke til gode!

  Svar
 2. Pia Trans
  Pia Trans siger:

  Tillykke til søde Sten!! Dejligt at han havde en god dag trods alt – og så har han jo dig ❤️

  Svar
 3. Tina
  Tina siger:

  Stort tillykke til og med gemalen 🙂
  Dejlig flot kage og rigtig gode oplevelsesgaver 🙂
  Forårs hilsner herfra 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.