Den bedste solcreme, makeup og neglelak på budget!

Solcreme bedst i test

Fra god budgetvenlig makeup til pengebesparende skønhedsprodukter … her er nogle udvalgte nyheder, der giver dig mere for skønhed for mindre!

Jeg har testet og fundet mine nøje udvalgte favoritter blandt nyhederne til dig fra The Makeup Library, Essence, Derma og Nailkind!

NAIL•KIND – smarte og holdbare neglelakker til 36 kr.!

Kan en neglelak til 36 kr. virkelig være god? Ja, det kan godt lade sig gøre, når vi taler om det nye danske mærke NAIL•KIND, som få eksklusivt i Normal.

De to danske kvinder, der også står bag hudpleje- og makeup-mærket The Makeup Library, har fingeren på pulsen, når det gælder både kvalitet, og hvad der rører sig trendmæssigt, så du finder nogle rigtigt flotte farver med en god holdbarhed. Tørretiden er også helt i orden!

God billig neglelak fra Nail kind

Forrest ser du et par af de mere klassiske og neutrale farver, som NAIL•KIND også tilbyder. Bagerst et par af de super smarte nye forårsfarver, som både lilla og rosa nuancer og mandarin er et par af de meget populære.
De kolde lilla undertoner rykker meget for tiden, og jeg synes, de er så smukke. Vælg California Lilac på billedet – eller den mere klassiske og meget elegante Pink Elephant. De orange Darlin’ Clementine er også fantastisk flot og meget sommerlig og moderne. Tjek dem ud i Normal – og til 36 kr. pr. stk. kan du tillade dig at lege lidt ♥

TIP: Jeg skal være helt ærlig at sige, at jeg nogle gange bruger en anden topcoat over lakkerne, men det er jo smag og behag. Jeg foretrække en gel overlak – og min favorit for tiden er fra Essie Gel Couture (kan også med held findes i Normal ind imellem – eller fx på Cocopanda til en god pris).

Prisvindende budgetvenlig solcreme fra Derma

Solcreme bedst i test

Her er der tale om en hel serie af prisvenlige solprodukter, som jeg kan anbefale. God for huden – og gode for miljøet og havet, som vi nu har fokus på, at solcremer skal være.

Derma Sun er prisvindende dansk solbeskyttelse med rene, allergivenlige, miljøvenlige, certificerede solprodukter til hele familien. Uden farvestoffer og parfume – til rigtigt gode priser typisk fra 59,95 til 99,95 kr. i Matas(reklamelink)

Cremerne har en let og lækker konsistens, som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Efter lidt tid mærker du slet ikke, du har solcreme på!

Solcreme budgetvenlig

Essence supermarkedsfavoritter 13-35 kr.!

Essence er et stort makeupmærke med mange forskellige produkter til helt vilde priser! Herhjemme fås det i Bilka og Føtex.
Fra forårsnyhederne har jeg plukket mine 5 favoritter ud til hud, læber og øjne – fra 13 til 35 kr.!

Essence favoritter

Til læberne er der kommet en rigtig fin blødgørende peeling, Coconut Kiss, med kokosnød, sukker og 10% mandelolie til bare 20 kr.

Jeg er også begejstret for læbepomaden Fruit kiss Caring lip balm i sarte farver med let glittereffekt. Den indeholder også 10% mandelolie og giver dejlige bløde læber. Pris 13 kr.

Essence har i dette forår lanceret en ny My SKIN PERFECTOR kollektion, der kan bruges sammen eller hver for sig. Også her er der tale om virkelig gode produkter til prisen.  Tinted Primer bruges som base under makeuppen, hvor den giver en let og naturlig dækning. Konsistensen er let og fløjlsblød. Den koster 35 kr.
Den løse farvede pudder bruges alene eller over primeren. Den er ligeledes i en meget fin kvalitet til prisen – som er 32 kr.(!) – og giver en let dækning og mat finish.

Endelig vil jeg fremhæve den nyeste mascara fra Essence, som hedder Bye Bye Panda Eyes. Den er en rigtig god hverdagsmascara, der ikke klumper eller drysser. Og det bedste er næsten, at den fjernes med varmt vand! Prisen er 30 kr.

TIP: Jeg er dog stadig kæmpestor fan af deres mascara I Need A Miracle, der var nomineret til en Danish Beauty Award 2019, til 34 kr.!

Bedste mascara fra Essence

 

Mine udvalgte favoritter fra The Makeup Library

Vi skal igen en tur i Normal, hvor vi slutter med det danske mærke The Makeup Library. Konceptet er god makeup til attraktive priser, der helst ikke må overstige, hvad det koster at købe sig en kop kaffe!

Her får du mine favoritter blandt forårets nyheder!


Vi starter med brynene, hvor The Makeup Library har en øjenbrynsblyant – EyeBrown Stick – i en rigtig fin kvalitet og gode farver, så du kan forme og tegne dine bryn op med små streger, der ser naturlige ud.
Jeg kan også anbefale den farvede øjenbryns gel, som nu fås i tre forskellige farver. Den fungerer lige, som den skal, og giver mulighed for hurtigt at tilføre brynene lidt mere farve og karakter. Prisen for begge produkter er 33 kr.

I samme ombæring har jeg valgt at tages deres Eyeliner med, som ligeledes skrues ud. Jeg er kæmpe fan og bruger dem jævnligt (se også indlægget her). Og så koster de 18 kr.!!!

Endelig vil jeg lige vise de nye single øjenskygger, som i vanlig smagfuldhed fra The Makeup Library, er kommet i en række meget flotte og brugbare farver. Vælg 2-3 stykker i fx creme/brune nuancer, sølv/grå eller rosa/lilla. De er ikke så voldsomt pigmenterede, men det gør dem bare lette og diskrete at arbejde med. Pris pr. stk. er kun 22 kr.!

Single øjenskygger The Makeup Library

 

Jeg håber, du kan bruge min inspiration til beauty på budget, så du kan finde frem til noget, du  kan lide, som giver dig rigtigt meget for få penge.  Man får jo ofte, hvad man betaler for, men i mange tilfælde er det absolut muligt at finde produkter, der er gode for pengepungen – uden at gå på kompromis med, at det virker – og er pænt, smart og smagfuldt!  ♥

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.