Mine julegaver – ønsker og overraskelser

Mine julegaver – ønsker og overraskelser

The-Kinfolk-Table-bookDet er altid lidt hyggeligt og inspirerende at høre, hvad andre har ønsket sig og fået i julegave!
Her kan du se nogle af mine julegaver. Både ønsker, der er blevet opfyldt og nogle dejlige overraskelser også.
Den smukke og spændende bog øverst The Kinfolk Table med fortællinger og opskrifter havde min mands døtre udvalgt til mig som en overraskelse – den kan du læse mere om og købe hos Stilleben her.

Min bror tog kampen op og fik den sidste i Magasin! Den overlækre vinterløbetrøje fra Nike var åbenbart udsolgt alle steder, men det lykkedes heldigvis.

nike-vinter-løbetrøje

Min elskede mand opfyldte et par store ønsker fra Ønskeskyen – en Samsonite Cosmolite kuffert, der er let som en fjer, og den skønne og diskrete nye duft fra Sensei. samsonite-kuffert sensai_the_silk_eau_de_toilette

Endnu en overraskelse var en rigtig fin natkjole fra Calvin Klein. Jeg synes ellers ikke, at pæne natkjoler er nemme at finde, men min mor havde noteret sig, at jeg manglede een, og havde fundet denne flotte sorte model med kryds på ryggen og diskrete gennemsigtige kanter.

calvin-klein-natkjole.jpg
Mine forældre havde også været dejligt kreative og ignoreret mit sædvanlige EvaTrio ønske og købt en virkelig lækker hvid gryde til mig fra italienske Lagostina. Home & Cook i Ringsted er eneforhandler af mærket i Danmark.

langostina-gryde-hvid.jpg

Mit Gudbarn havde bl.a. valgt at forkæle mig med en børste fra Karmameju til tørbørstning af hele kroppen, som jeg kommer til at bruge flittigt.

karmameju-børste

 

Fra min svigermor fik jeg bl.a. min yndlingsrouge fra Youngblood i farven Tulip, som jeg altid bruger. Hun overraskede mig også med en flydende eyeliner fra endnu et yndlingsmærke, Jane Iredale, som er meget nem at lægge en tynd streg med.

Youngblood-Crushed-Mineral-Blush-Tulip-3-g_jane-iredale-flydende-eyeliner

Som I nok kan se, er jeg rigtigt blevet forkælet med lækre og anvendelige gaver af hele min søde familie ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg håber også, at du har haft en dejlig jul og har fået opfyldt nogle af dine ønsker – og først og fremmest har hygget og haft det rart!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.