Lidt glitter til nytårsaften

Lidt glitter til nytårsaften

opi-neglelak-glimmerNytårsaften må det hele gerne glimte og glitre lidt ekstra – det er aftenen på året, hvor vi rigtigt kan give den gas, hvis vi altså har lyst.

Der skal egentlig ikke nødvendigvis så meget til. Jeg har i dag købt en guldglimmer neglelak fra OPI, som skinner og glimter i lyset og er super festlig. Den bliver nok ikke brugt så ofte, men min erfaring med OPI er, at den holder i årevis (jeg har en rød “juleneglelak”, som for tredie jul var helt perfekt). Farven hedder All Sparkly and Gold og to tynde lag er nok til at få flotte guldnegle.

Det er lidt sent nu, men jeg har altså lige set, at den fås hos Matas på nettet til 25 kr.!!! Ja, jeg gav så lige 125 kr. hos deres Stylebox. Man kan ikke vinde hver gang!”

Nu er jeg på vej til vores traditionsrige Lillenytårsaften hos vores gode venner, hvor den står på hummersuppe og champagne. Altid en skøn aften, festligt og alligevel mere afslappet og med færre forventninger, end selve Nytårsaften. Hvis du ikke har hørt om Lillenytårsaften, så kan jeg anbefale at indføre den 🙂

I aften er der både kjole og guldnegle og høje sko, men i morgen får den selvfølgelig en tand ekstra. Vi skal på hotel med gode venner, i gåafstand hjemmefra, hvor et lækkert arrangement er skruet sammen for os, så vi bare så nyde og hygge os.

For mit vedkommende bliver der bare skruet lidt op for det hele – håret får en tur med det kassiske runde krøllejern, den lange blondekjole kommer frem, og makeuppen får lige en tand ekstra. Ikke meget anderledes, men en rigtig flot foundation (også på øjenlågene, det er så flot), lidt mere sort om øjnene og en blank lipgloss med lidt glitter.
nytaars-lookGod Lillenytårsaften! I morgen vil jeg skrive lidt for nytårsforsætter, ønsker og drømme for det nye år.

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Yohanne,
   Tusind tak 🙂
   Foundationen er Sensai fluid finish, som jeg er helt vild med. Glossen er også fra Sensei.
   Sensai Silky Lip Gloss 02 White Pearl.

   KH – og godt nytår
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.