Mine skønhedsfavoritter

Mine skønhedsfavoritter

Det er altid spændende at prøve nye skønhedsprodukter, og der bliver hele tiden udviklet nyt. Alligevel har jeg nogle faste basisting, som jeg køber igen og igen, som jeg gerne vil dele med Jer.

Her er mine igen-og-igen skønhedsfavoritter!

 Noget som simpelt som denne lille klud, Magic Mitt fra Jane Iredale, har jeg brugt i årevis. Den er perfekt, når jeg dagligt fjerner renseprodukter eller scrubs og masker, og så tager den altid de allersidste rester af makeup. Den holder en evighed og jeg vasker den på 60 grader. Den fås til 144 kr. her.
jane-iredale-klud-magic-mitt

Sensei Cleansing Oil bruger jeg også igen og igen.  Det er en blød og luksuriøs olie, som både effektivt renser, men også fugter og plejer huden. Perfekt at massere ansigtet med morgen og aften. Den koster 375 kr., men er drøj i brug. Fås hos bl.a. Matas.

sensai-silky-cleansing-oil

En god deodorant skal der også til, og den, som jeg køber hver gang er denne fra Clarins. Den dufter mildt, nærmest neutralt, smitter aldrig af, og virker altid effektivt. Køb den her til 99 kr.

 clarins-deo-roll-on

Jeg bruger og prøver forskellige exfolierende produkter, for jeg synes, det er vigtigt at fjerne de døde hudceller. En, som jeg dog altid holder fast i, er denne milde daily microfoliant fra Dermalogica. Den kan virkelig noget med at gøre huden pæn og ensartet, og skal du bruge den lige så tit, du orker. Jo mere, jo bedre, og det fine pulver er meget drøjt i brug. Og så virker den på pigmentforandringer!
Den fås til 409 kr. her.

demalogica-daily-microfoliant

De sidste favoritter, jeg vil dele med dig i dag, er begge fra Jane Iredale, og her er vi ovre i make-up afdelingen, hvor jeg selvfølgelig også har nogle favoritter, som bliver købt igen hver gang, de er tomme.
Den første er Amazing Base, som er min yndlings mineralfoundation. Den findes selvfølgelig i mange forskellige farver. Den dækker godt og hurtigt og er også flot som lidt ekstra finish ovenpå den flydende foundation. Den koster 333 kr. her.

amazing-base-jane-iredale

Det andet produkt er en lille feinschmecker ting. En primer til øjenvipperne, der gør dem længere og fyldigere. Den er hvid og den bruges under din mascara, når vipperne skal være ekstra flotte. Den koster 162 kr. her.

lash-primer-jane-iredale

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.