Nye lækre læderleggings

Nye lækre læderleggings

laeder-leggings-blog-sofie-schnoorMine gamle læderleggings nærmer sig hastigt 4 år, og de er slappe i elastikken og efterhånden bare godt brugte og lidt kedelige i skindet efter at være på igen og igen. Jeg måtte bare erkende, at det var tid til at investere i et par nye.
De er dyre, men ser man på hvor længe, de holder, og hvor fantastisk anvendelige de er – og ikke at forglemme, hvor lækre de altid ser ud – er det ikke så ufornuftigt et køb endda.

Jeg havde udset mig et par fra Sofie SchnoorBoozt.com (3.999 kr. – 10% velkomstrabat).  De kom ind ad døren i går, og jeg har haft dem på lige siden. De sidder præcist så godt som mine gamle (som i øvrigt nu koster 5.600 kr. Dem kan du læse om her). De er noget af det mest behagelige at have på, og skindet er i en fin kvalitet og meget lækkert og blødt. Så dem kan jeg virkelig anbefale, hvis du også overvejer at investere i et par læderleggings (de er lidt lange, men er lette at klippe til og lime op).

sofie-schnoor-laederleggings

Jeg bruger mine læderleggings i tide og utide – med både høje hæle, flade støvler og sneakers. Med skjorte, med jakke eller med en tyk sweater udover.
Og man behøver altså ikke at være åleslank for at bruge skindleggings. Med en lang overdel er de nemlig også noget af det flotteste.

Du finder dem her.

Følg Voksenlivsstil:
♥ Facebook: Klik her
♥ Instagram: #Voksenlivsstil Klik her
♥ Besøg min webshop: Klik her
♥ Kontakt: Klik her

 

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Natasja,
   De giver sig ikke ret meget, fordi der er stretch på undersiden af skindet. Jeg bruger str. 36, som svarer perfekt til en small, så en medium vil passe til 38. Der bliver ikke store knæ og numse i dem, men de forbliver tætsiddende.
   Mine gamle leggings vaskede jeg i øvrigt i hånden og centrifugerede, og det tænker jeg også gøre med dem her.
   De er en anelse lange i benene, men kan let foldes op eller limes op, hvis det skulle være nødvendigt.

   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.