Mit-hårs-bedste-ven Version 2.0

Mit-hårs-bedste-ven Version 2.0

Det fuldstændigt uundværlige favoritprodukt til mit lange og krøllede hår har igennem mange år været Redkens Smooth Down hårkur. Det er sket, at jeg er blevet fristet til at prøve andre hårserier og kure, men intet har kunnet måle sig med Smooth Down. Mit hår har en krøllet struktur, bliver relativt ofte føntørret og glattet, og har fra naturen en tendens til at tørre ud i spidserne, men Smooth Down har været en absolut life saver.

Nu er den så kommet i en ny version under navnet Redken Smooth Lock. Jeg har lige bestilt nye forsyninger af både kuren og shampooen, og jeg glæder mig til at prøve den nye udgave, som jeg må gå ud fra må endnu bedre. Den skulle være endnu mere dybdevirkende og udglattende, afværge krus og reducere stylingtiden, men samtidig virke lettere. Den er tilsat mandelolie og et nyudviklet Hot Fuse Complex, der giver varmeaktiveret udglatning af tørt og uregerligt hår. Kan også anvendes som leave-in.

Den nye version er stadig lige god og gør virkelig noget for håret. Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at der var skruet lidt ned for duften – men blød og lækkert, det bliver håret!

Redken Smooth Lock

Kuren fås tilbud til 199 kr. (normalpris 325 kr.) på hairoutlet.dk

Bonusinfo fra frisøren: Brug ind imellem Morrocanoil under hårkuren for ekstra pleje og blødhed. 

1 svar
  1. Karina
    Karina siger:

    Elsker også den serie. Jeg bruger bare kun shampoo og balsam. Det kunne være jeg skulle udskifte balsammen med hårkuren 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.