Mit hjem er mit slot 2016

Mit hjem er mit slot 2016

mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg-7

I dag brugte jeg eftermiddagen i haveselskabets Have på Frederiksberg til udstillingen Mit hjem er mit slot. Selvom vejret vekslede lidt mellem sol og regn, hyggede min veninde og jeg os med gå rundt derinde og få lidt inspiration til både planter og blomster, havegrej, nyt og gammelt til boligen, lækre kelimpuder, olivenolie, saltscrubs og meget mere.

Hvis du er i nærheden af Frederiksberg i weekenden, hvor vejret jo skulle blive rigtigt godt, vil det helt sikkert være et hyggeligt udflugtsmål. Læs mere om udstillingen her. Ellers får du lidt stemningsbilleder her og et par af mine tips.

Skulle du komme forbi, så husk at gå over og så en gratis scrub af dine hænder hos Danica Skincare (tidligere kendt som Saltskrub.dk). De har de mest vidunderlige scrubs og naturlige olier. Ellers tjek deres webshop ud her.

mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg-2016

Hos Urban Garden finder du det fedeste grej til haven. Bl.a. fra Dorthe Kvist by Nelson Garden, som har designet en feminin linje af haveredskaber og planteposer. Tjek det ud her.

mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg-1

Jeg kunne ikke stå for denne fine dåse med plast opbindingstråd, der også kan bruges til poselukkere.

dorthe-kvist-havegrejOg ellers er det bare at gå og nyde det og lade sig inspirere…..spise lidt lækker frokost eller en is fra Social Foodies (verdens bedste stracciatella – og meget mere!).


mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg

mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg-3

mit-hjem-er-mit-slot-frederiksberg-5

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.