Mød mig i Modemagasinet IN

Mød mig i Modemagasinet IN

in-jeanette-hylleborg
Det nye juninummer af Modemagasinet IN er lige kommet på gaden, og her stiller jeg og tre andre kvinder op og fortæller om vores erfaringer med overgangen til det grå hår.
For gråt er hot – og heldigvis for det. For vi kvinder skal da have lov til at elske vores alder og det grå hår, hvis vi har lyst til det.

in-graat-haar
Personligt besluttede jeg kort før min 50års fødselsdag, at det er tid til at sige farvel til de gyldne lokker (læs mere her). Eller farvel til Skt. Bernhardshunden, som en stylist udtrykte det mindre diplomatisk, men derved gav mig det endegyldige spark. Det var nemlig slet ikke ondt ment – han kunne virkelig bare godt lide min naturlige farve og tak for det. Nu er jeg super glad for at kunne stille op som repræsentant for os modne kvinder, der vil have lov til at stå ved vores alder. For alder, modenhed, gråt hår – det hele er med til at skabe personlighed, karakter og stil, hvis du spørger mig.

I IN kan du læse om os alle fire, der foruden mig er Bettina Beltner (47 år), Birgit Axelsen Schack (59 år) og Anja Camilla Alajdi (44 år). Hvornår de første grå hår viste sig, hvordan overgangen blev taklet og tips til pleje, styling og makeup til det grå hår.

3 kommentarer
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Dorte,
   Tak for din kommentar. Jeg har været inde og se på dit fine indlæg, og det er jo et emne, som kommer til os alle før eller siden 🙂
   Jeg synes, der ligger noget fint i at tage udgangspunkt i sin naturlige tone. Så kan man jo altid se, om det skal være 100% naturligt eller peppes op med lidt striber. Personligt kunne jeg nok hælde til lidt hvide striber i mit, men udgangspunktet bliver nu det grå og den kolde tone, fremfor den gylden som jeg har haft indtil fornyligt.
   Håber, du vil synes om artiklen i IN.
   KH Jeanette

   Svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Jeg vil rigtig gerne møde dig 🙂 – og køber bladet ved førstkommende lejlighed.

  Hav en dejlig dag.
  Kh, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.