MUTI udvider med balancerende renseprodukter med aktive enzymer


MUTI, som jo er juni måneds læserpræmie, udvider deres meget enkle og overskuelige produktlinje til også at omfatte tre forskellige renseprodukter, som netop nu er på vej ud i butikkerne.
De er alle beriget med et helt nyt peptidekompleks med aktive enzymer, der fjerner døde hudceller skånsomt og blidt samtidig med, at de regenerer og fugter huden.

Vælg gode renseprodukter med effektive ingredienser, så du virkelig får noget ud af den indsats og den tid, du bruger på at rense huden!

 

Nye MUTI renseprodukter til enhver hudtype

MUTI er udviklet udfra en simpel filosofi om få effektive ingredienser. Intelligente produkter uden unødvendige fyldstoffer, farve og parfume. Og i øvrigt også uden alkohol, parabener, paraffiner, scilikoner, mineralolier og sulfater.

Du kan læse mere om cremerne i indlæggene nedenfor – eller være med i denne måneds læserkonkurrence, hvor du kan vinde MUTI’s fantastiske anti-age produkter.

Men nu gælder det de tre nye gode bud på effektive og intelligente renseprodukter – til tør/følsom hud, til fedtet/kombineret hud eller en all round Micellar Water. Alle med pumpe, hvilket gør det let og hygiejnisk at bruge dem.


MUTI Gentle Milk Cleanser (295 kr. for 200 ml.) er den mildeste rens til tør og følsom hud, der stadig har brug for en effektiv rens. Særligt formuleret uden stærke overfladeaktive ingredienser, der kan forårsage tørhed eller irritation. Men stadig så effektive, at huden renses uden for meget gnideri og stress. Abrikoskerneolie, peptider og aktive enzymer fjerner blidt snavs, makeup og døde hudceller, så huden efterlades ren og klar. Indeholder desuden antiinflammatoriske og beroligende ingredienser samt en afblanceret pH-værdi, der beskytter hudens naturlige barriere.

MUTI Hydration Micellar Water (275 kr. for 200 ml.) er et allround renseprodukt til den nemme og hurtige afrensning.
Stadig en mild formulering og som altid, når det gælder MUTI, uden alkohol, parfume eller nasty tilsætningsstoffer. Peptidkomplekset fjerner de døde hudceller med en mild enzympeeling, men huden vil ikke føles tør pga. en afbalanceret pH-værdi og et sojaprotein, der beroliger huden og modvirker udtørring.

MUTI Purifying Gel Cleanser (295 kr. for 200 mk.) er til den fedtede eller kombinerede hud. Jeg vil også anbefale den, hvis du bare ind imellem trænger til en ekstra dybdegående rens.
Der er stadig tale om milde, men effektive, ingredienser, bl.a. mælkesyre, der er kendt for den milde peeling og samtidig giver fugt og styrker hudens barriere. Sammen med peptide-komplekset og præbiotika renses hudoverfladen for overskydende talg, så den onde cirkel med tilstopning og betændelse brydes uden at ødelægge hudens balance.

Lanceres i juni 2020.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.