Gå efter guldet!

Øjenskyggepalette fra NARS, neglelak fra Nailberry og lange øreringe fra Mielko Jewellery.

 

Du har måske lagt mærke til, at det glimter og blinker for tiden, og er du til det, så kan du roligt gå efter guldet i både smykker og glitrende kjoler.

Nu mener jeg jo ikke, at vi skal være slaver af trends (læs Træt af trends), men er der noget, vi kan lide og passer til vores smag og personlighed, så er det selvfølgelig bare med at hoppe på.  Så hold dig ikke tilbage med guld, hvis det er lige dig.

Det gælder også i makeuppen, hvor vi på vej (forhåbentlig) ud af Corona-krisen ser en tendens ude i verden til et kæmpe fokus på øjenmakeuppen. Den gode gamle lipstick effect, hvor man i krisetider køber dyre læbestifter i stedet for store luksusgoder, ser ud til at være afløst – i alt fald i Kina – af en eye makeup effect, hvor der købes alle former for øjenmakeup i store mængder fra de dyre etablerede mærker.

Den nye øjenskyggepalette fra NARS falder præcis lige ned i det hele – det er guld og shimmer, det er højpigmenteret luksus og det er vildt og lækkert.

Fra Nailberry er der lige landet en guldneglelak, Golden Hour, der giver dig sommerens hotteste negle. Nailberry er sundere og mere åndbar neglelak uden problematisk kemi.

Guld neglelak

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.