Når Botox bliver en befrielse!

Jeg er normalt ikke stor fan af botox som kosmetisk behandling. Men jeg har ikke desto mindre fået det selv – og det skulle jeg have gjort for længe siden! For det har fjernet en nærmest konstant smertefuld spænding under især mit ene øjenbryn og er simpelthen blevet en kæmpe befrielse for mig.

Jeg synes personligt ikke, at stive og lammede muskler ser pænt eller naturligt ud, og det er ikke et look, der – særligt på sigt – narrer nogen som helst til at tro, at man er en dag yngre. Men har man det godt med det, så er det jo helt fint.

Botox mellem brynene

Hvis du har tænkt på, at jeg ser glattere ud mellem øjnene, så er der en forklaring!

Man skal altid passe på med at være alt for firkantet og kategorisk. For min skyld skal folk gøre præcis, hvad de har lyst til og brug for – også når det kommer til kosmetiske behandlinger – og jeg skal ikke være den, der dømmer andre. Og nu må jeg ærligt fortælle, at jeg selv har fået botox selv ét enkelt sted. Og det skulle jeg have gjort for mange år siden!

Den eneste botox-behandling, der ikke ændrer mimikken

Dét, jeg har fået lavet, er den eneste behandling, der ikke ændrer mimikken. Nemlig mellem brynene.

Jeg har i årevis gået rundt med en nærmest konstant spænding lige under brynet ind mod næsen. Særligt i højre side, hvor jeg ofte sad med en finger og trykkede i håb om at få smerten væk. Eller tog et par Ipren, der lige kunne tage toppen af smerten.

Spændingen gav også et par ret grimme rynker mellem brynene, men de var ikke hovedmotivationen for at få botox, selvom det da er lækkert, at de ikke længere er så dybe.

Jeg ønsker at være ærlig og troværdig

Hvis, jeg ikke havde fortalt det her på bloggen, ville du ikke kunne se, at jeg har fået botox mellem brynene. Det ændrer, som sagt, ikke minikken, rynkerne er der, men er ikke så dybe, og jeg kan absolut stadig bevæge området, så jeg ser ikke “fixet ud”. Det er i øvrigt lavet af en læge med 20 års erfaring, der ikke vil lave store læbe og andre kunstige ting og sager. Han går efter det diskrete look, og det var helt perfekt for mig.

Men, jeg synes, at man som skønhedsblogger skylder at fortælle, hvis man har fået “lavet” noget. Ellers ville min troværdighed ryge en tur, når jeg fortæller om hudpleje, som jeg jo stadig synes er det allervigtigste, hvis man vil bevare en flot hud med alderen. Desuden vil jeg gerne dele min erfaring.

Jeg sværger stadig til naturlig hudpleje. En god hudpleje er fundamentet, uanset, hvad man måtte kaste sig ud i af kosmetiske behandlinger. Men jeg skylder at fortælle, at jeg har fået hjælp – og sandsynligvis vil blive ved med det – til at slappe af i området mellem brynene.

Kosmetiske klinikker MÅ IKKE smertebehandle!

 Det var smerterne, der fik mig til at prøve behandlingen, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvilken befrielse det er, at de nu er væk. Før havde jeg altid mere eller mindre ondt, ofte hovedpine, ofte helt omme fra nakken og hele vejen op i brynet.

De kosmetiske klinikker må dog på ingen måder reklamere med botox i forhold til hovedpine, og det er også vigtigt for mig at pointere her.
Botox bruges på smerteklinikker mod migræne og hovedpine på en række specifikke punkter i ansigt, hoved og nakke. På de kosmetiske klinikker må man ikke foretage sådanne behandlinger, og de må ikke markedsføre det. Åbenlyst fordi, hovedpinen kan have mange årsager og kræver en særlig ekspertise at tage sig af.

Der er ro på!

Det var fuldstændig af egen drift, at jeg besluttede mig for at prøve at se, hvad der skete med mine spændinger, hvis jeg behandlede bekymringsrynkerne (nogle kalder det vredesrynkerne) med botox.

I mit tilfælde har jeg haft en voldsom, tæt på kronisk, spænding meget specifikt under brynet ind mod øjet, især i højre side. Det er helt væk nu, og jeg kan ikke beskrive, hvor skønt det er at slippe for ♥
For det første er der intet bedre, end at slippe for smerte. For det andet, kan jeg både se og føle, at der er ro på mit ansigt.

Nu ved du præcis, at jeg har snydt en lille smule og hvorfor,  og jeg vil altid være ærlig og fortælle det her på bloggen, så du kan tage mine skønhedsråd for gode varer. Har du selv en lignende spænding mellem brynene, er min erfaring hermed givet videre. En seriøs kosmetisk klinik vil ikke behandle smerter, men de vil gerne behandle rynker. Har du en decideret migræne eller smerter, der kan være alvorlig karakter, så er det jo en anden vej, du skal gå via læge og evt. smerteklinik.

Ønsker du at vide mere, kan du gå ind hos CompleteMe.dk, hvor jeg (for egen regning) får lavet behandlingen.

7 replies
 1. Christina
  Christina siger:

  Hej Jeanette
  Tak for en god og alsidig blog!
  Mht. botox og bekymringsrynker ml. brynene hvor længer holder det, og hvor tit satser du på at få det gjort som opfølgning på den behandling, du har fået nu her?

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  De bedste hilsner Christina

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Christina,
   Tusind tak for dine søde ord! Det glæder mig virkelig at høre.
   Jeg er først selv lige startet med behandlingen, så jeg ved det faktisk ikke helt 🙂
   Jeg fik det lavet for præcis 3 måneder siden, og effekten er helt fantastisk stadigvæk (den fulde effekt indtræder først efter ca. 14 dage).

   Jeg har en ny tid som vil være knap 4½ måned efter den første behandling. Effekten siges at være 3-4 måneder, men efter nogle behandlinger skulle det holde længere.
   Jeg har allerede nu en fornemmelse af, at jeg vil kunne trække den til hver 5-6. måned, når jeg først har fået et par gange.
   Men det er nok individuelt, hvor længe det holder. Men for mig er det det hele værd.

   De bedste hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Tak for info og ny viden for mit vedkommende.
  Godt du fik hjælp til smerten.
  Godt billede, du er en naturlig smuk kvinde 🙂

  Svar
 3. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Tak for din ærlighed:-)
  Jeg var slet ikke klar over, at botox kunne afhjælpe den slags smerter. Det er jo fantastisk og burde være noget ens læge kunne henvise til også, især fordi det jo åbenbart virker!
  Selv er jeg af samme holdning som dig, nemlig mindst muligt hjælp fra botox og deslige, men det kan jo være nødvendigt, når alt ander fejler:-)

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Ja, vi er helt på linje mht. naturlig hudpleje. Jeg er godt tilfreds med min hud, men hold op, det er fantastisk at slippe for den kroniske spænding.
   Hvis man lider af fx slem migræne kan man henvises til en smerteklinik. I mit tilfælde tænker jeg, at jeg må betale selv, men det gør jeg med glæde.

   Og selv tak, som blogger synes jeg netop, at man skal være ærlig, så man ikke snyder sig til urealistiske resultater 🙂
   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.