Tilbage til 70’erne!

Det er næsten helt surrealistisk – så længe har vi ventet på Stens store fødselsdagsfest, der blev udskudt pga. Coronaen. Men nu nærmer den sig. Det er jo ikke hver dag, man samler familie og venner til en kæmpe fest, og det er ikke hver dag, man fylder rundt. Men ligesom så mange andre, der har måtte aflyse eller skubbe de store begivenheder, så var der intet at stille op. Festen måtte naturligvis flyttes.

Og nu er det ved at være nu!!! 🙂 Sammen med over tres venner og familie er der lagt op til et brag af en 70’er fest her om et par uger. Vi trænger til det, og jeg ved, at folk glæder sig helt vildt og er i fuld gang med forberedelserne. Sådan en temafest stille jo ekstra krav til gæsterne, men det virker virkelig som om, alle er ekstra klar til at gå all in, og jeg er så spændt på det hele.

70er udklædning

Et lille sneak peek på noget af det, jeg har fundet på til mit hippieagtige 70’er look: Kjole (fundet langt ude i verden på LoveThatBoho.com), pelsvest (Den blå Avis), kæmpe solbriller (ASOS), træskosandaler (UNISA, som i virkeligheden er ret hippe nu, og som jeg er helt vild med), peace halskæde i ægte plastic (fra udklædningsshop), og en Atomkraft Nej Tak pin (fra Den gamle By i Aarhus)! Med midterskilning og pandebånd, og diverse smykker, så håber jeg, den sidder lige i skabet.

 

Konceptet er klar – alle kommer udklædt som hippier, flippere, diskere. I trompetbukser, træsko, læderjakker, afghanerpelse, plateausko, i murerskjorte, lille ble og hønsestrik…hvad som helst, bare det er 70’er outfit. Jeg kan næsten ikke vente med at se dem alle sammen 🙂

I morgen skal vi se nærmere på festlokalet hos Peter Lieps Hus og derefter have indkøbt diverse pynt. Vi skal jo også lige have talt med dem om Corona og hvilke foranstaltninger, der skal tages omkring sprit og afstand, portionsanretninger osv., så alt det er i orden.
Men middag og fest bliver der, og der er bestilt DJ med 70’er vinylplader, diskokugle, bar – og en pølsevogn alle de udklædte hippier og diskofolk kan hænge ud ved senere.
Jeg har også lidt oppe i ærmet, som jeg selvfølgelig ikke kan afsløre her før efter festen. Men jeg kommer tilbage med billeder senere på måneden. Så kan du få lidt at grine af – og måske inspiration til din næste fest.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.