Næsten rejseklar…

Egentlig skulle jeg nok lige se at få puttet noget i min kuffert, men jeg må lige skrive lidt herinde. Kald det bare en overspringshandling, for jeg er ikke vild med at pakke. Til gengæld er der styr på alt andet, dyrene er kommet godt afsted på deres ferier hos hhv. mine forældre og min bror, blomster er vandet, der er styr på huset, alt er vasket og klar.

I morgen tidlig tager vi til Club La Santa, og jeg glæder mig utroligt meget. Ikke mindst fordi, det er endnu en milepæl i forhold til mit forløb i foråret, hvor jeg gik glip af familieturen derned pga. en operation. Så jeg vil nyde det endnu mere, fordi jeg kan fejre, at jeg er sund og rask og tilbage i fuldt vigør ♥

Jeg er ikke ligefrem verdens mest tjekkede (læs: hurtige) kuffert-pakker, men jeg har da nogenlunde styr på, at jeg har alt, hvad jeg skal bruge og bare kan tage mig sammen og hive det ud af skabene. Det er jo primært sportstøj og casual tøj, der skal med, og i virkeligheden har man jo sjældent brug for så meget og får ofte pakket mere, end man har brug for.
Men, når jeg skriver “næsten rejseklar” i overskriften, så er det nok mest oppe i mit hoved indtil videre 🙂

Læsestof til ferien er vigtig!

Men hvad der er vigtigt for mig på en ferie, er at have noget godt at læse i. I dag kom to bøger fra Saxo netop i tide til, at jeg kan få dem med. Hurra for hurtig levering!
Kristian Bang Foss nye anmelderroste roman Frank vender hjem glæder jeg mig helt vildt til at læse. Tove Ditlevsen er jeg totalt fan af og måtte have hendes Samlede noveller til turen. (reklamelink!)

Vi høres ved dernede fra!

Bloggen holder jeg jo aldrig fri fra, så vi høres helt sikkert ved fra Lanzarote, hvor jeg glæder mig til en uges boost i form af både afslapning og motion og frisk luft i rige mængder.

Der er også linet lidt op –  glæd dig til et stort beautyindlæg i morgen med inspiration til bl.a. julekalendere og kalendergaver. Og der kommer også en skøn adventskonkurrence snart, hvor første låge bliver nogle skønne og meget elegante parfumer.

Og så ser vi, hvad der sker dernede og hvad ferien kan bringe af tanker og inspiration ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.