Mine november beautyfavoritter hos Cocopanda. Få rabat og fri fragt!

Reklame for Cocopanda.dk
beautyfavoritter

 

Jeg har endnu en gang været igennem hele Cocopandas lækre store beautywebshop og har udvalgt mine aktuelle personlige beautyfavoritter.

December nærmer sig med hastige skridt, så jeg har fundet et par skønne beauty julekalendere og lidt forslag til kalendergaver.
Jeg har også fundet nogle fine skønhedstips til de kommende julefrokoster og fester.
En lille all-time beauytyfavorit, som jeg køber igen og igen.
Endelig er der førstehjælp til dig, der gerne vil tæmme kruset og elektrisk hår og beskytte det i fugtigt vejr.

Du får gratis fragt uanset købsstørrelse – eller ekstra 10% på de i forvejen lave priser og nedsatte varer!
(Ved køb over 399 kr. er der altid gratis fragt).
**

10% rabat – også på nedsatte varer – med rabatkoden JE10
eller
Gratis fragt – uanset, hvor meget du køber for – med rabatkoden JEFRI


Koderne er gyldige t.o.m. 23. september – og kun 1 gang/1 kode pr. kunde

 

FAVORIT NR. 1: DE BEDSTE JULEKALENDERE!

 

Sidste jul (det føles som om, det var i går), fik jeg foræret julekalenderen fra English Teashop af en sød veninde, og jeg elskede den. Der er små fine pakker med rigtig skønne tebreve lige efter min smag. Økologiske grønne, sorte, hvide, rooibos teer med spændende og gode smage af forskellige bær og krydderier. Det er virkelig en fornøjelse for en teelsker at åbne denne kalender hver dag i december og blive overrasket af en ny dejlig te.
Den koster kun 169 kr. – og med rabatkoderne får du den tilsendt gratis eller får yderligere 10% rabat. Du finder den hos Cocopanda her.

Den anden julekalender, jeg ikke kunne stå for, er Essies neglelak kalender. Egentlig var jeg på udkig efter en rød neglelak til jul, da jeg faldt over kalenderen, der er nedsat til 449 kr. (404 kr. efter den ekstra rabat!) – og indeholder VILDT meget, bl.a. den  mørkerøde lak, jeg var ude efter, som hedder Bubbles Only. Der er i systemet Gel Couture, som giver lang holdbarhed uden brug af UV-lys og let at fjerne.

Kalenderen indeholder både Gel Couture og almindelige lakker og plejeprodukter, ialt vilde 8 fullsize neglelakker, 9 mini neglelakker, lakfjerner, 1 ark negle stickers, negleolie, neglelysner, 2 top coats og underlak!!!!
Pris med brug af rabatkoden JE10 er 404 kr. her 

FAVORIT NR. 2: FARV SELV VIPPER OG BRYN!

Måske har du, som jeg, fået lyst til at prøve at kaste dig ud i at farve vipper og/eller bryn selv! Det er rart at have lidt farve, når man står ud af sengen, og at kunne reducere behovet for makeup i den travle dagligdag.

Farv selv vipper

Det er faktisk slet ikke svært, det tager nogle få minutter, og det koster ikke ret meget i kroner og ører at gøre det selv derhjemme.
For under 200 kr. med rabatkoden, så er der til MANGE ganges farvning.

Du skal lige have udstyret på plads: Farve (49 kr.) og en opblandingsvæske (69 kr.), der aktiverer den. Beskyttelsescreme (59 kr.), så du undgår farve på huden – og jeg kan også anbefale de små stykker beskyttelsespapir (39 kr.) til at lægge under øjet.

Farv selv vipper og bryn

Jeg har valgt sort farve, RefectoCil 1, til vipperne. Til mine bryn har jeg valg den farve, der hedder Natural Brown.
Farven virker først, når den tilsætte nogle dråber opblandingsvæske, hvor jeg bruger RefectoCil Oxidant 3%.
RefectoCil beskyttelsescremen er utrolig effektiv, og dertil en meget lækker blød og plejende øjenmaske.
Det er en stor fordel, når du farver vipper, yderligere at have de små sugende papirstykker, Eyeprotection Papers, i den rette facon til lægge under øjet.

Hjemmefarvning af vipper

Følg brugsanvisningen. Har du allergi eller sensitiv hud, så test farven et sted på huden i et døgn først.

 

FAVORIT NR. 3: MIN ALL-TIME EYELINER FAVORIT

Jeg har jo mine klassiske favoritter, og blyants eyelineren fra Jane Iredale har fulgt mig i mange år. Den er for mig den nemmeste og mest perfekte eyeliner, der er intens i farven, tilpas blød og ekstremt nem at lægge flot. Jeg har den på på 9 ud af 10 billeder, du ser af mig 😉

Den er nedsat til 71 kr. hos Cocopanda, og du får 10% (eller gratis fragt) oveni.
Mine favoritter er Basic Black og Black/Grey.

FAVORIT NR. 4: EN VIPPESERUM, DER ER TIL AT BETALE!

 

Jeg er meget glad for at bruge vippeserum og er blevet lidt afhængig af at have de her flotte og ekstra lange vipper! Nogle serummer er bare enormt dyre, så jeg blev glad for at se, at Maybelline har gjort det mere tilgængeligt. Den får gode anmeldelser, og jeg har besluttet mig for at kaste mig ud i at bruge den morgen og aften. Efter 4 uger skulle resultatet være tykkere og længere vipper.
Prisen er nedsat til 104 kr. hos Cocopanda.dk, og du får yderligere 10% eller fri fragt med rabatkoderne øverst i indlægget.

FAVORIT NR. 5: PRØV EN LIPGLOSS MED PLUMPING-EFFEKT!

En shiny lipgloss, der får læberne til at se fyldigere ud. NYX Professional Makeup Filler Instinct Plumping Lip Polish har først og fremmest meget glans, der får læberne til at se flotte og lidt større ud. Perfekt til små læber.
Den har en lille prikkende effekt, der skal give denne her plumping effekt. Måske ikke den allermest virkningsfulde, jeg har prøvet, men den giver lidt. Og jeg har valgt farven Sparkling Please, som gør et godt job på at give læberne en lille optisk effekt af at se lidt fyldigere ud.

Alt i alt en rigtig fin gloss til prisen på 79 kr. Du finder den hos Cocopanda.dk her.

FAVORIT NR. 6: IDÉ TIL KALENDERGAVER – ELLER TIL DIG SELV!

Laver du adventskalender til en, du gerne vil forkæle? Det kan også være, du bare vil være lidt god ved dig selv og lave lidt spadag derhjemme.
Så er de forskellige koreanske masker, som Cocopanda har så mange af, en fantastisk god idé.
Fodmasken, der blødgør og fugtmætter dine fødder på 15 minutter (gerne efter et dejligt fodbad) koster bare 32 kr. og ville da være en gave, jeg selv ville elske at få i julesokken.

Du finder Baby Silky Foot Mask Sheet her. Og husk, at du kan få selv de mindste køb med fri fragt med koden længere oppe.
Du finder mange andre spændende masker til bl.a. ansigt, hænder og fødder hos Cocopanda.

FAVORIT NR. 7: HÅRPLEJE MOD KRUS OG STATISK ELEKTRICITET

Sidste beautyfavorit, jeg har valgt i denne omgang, er for alle os med tendens til kruset og lettere umedgørligt hår. Vi véd jo godt, at der ikke findes mirakler og kun god pleje og styling rigtigt hjælper, men Redkens serie Frizz Dismiss er ikke desto mindre målrettet til at reducere kruset og beskytte det i fugtigt vejr.
Det er beriget med brasiliansk palmeolie, der giver håret masser af fugt og pleje, samtidig med den styrker hårfibrene og gør dem mere medgørlige.
Basis er Redken Frizz Dismiss Shampoo og Frizz Dismiss Conditioner til hhv. 119 og 129 kr.

Som en ekstra finesse er der en oliespray, Redken Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist, der lægger sig på overflade af både vådt og tørt hår og tæmmer både krus og statisk elektricitet!
Den er ikke så plejende eller fedtet, som vi normalt forbinder med olier, men lægger mere et skjold, en slags regnfrakke, på håret, så det er mere beskyttet mod fugt. Skal ikke bruges i for store mængder, men som en ekstra finish til det stylede hår, du gerne vil passe på.

♥♥♥♥♥♥

***December nærmer sig hurtigere, end vi aner, og jeg håber, du har fundet nogle gode tips til både julekalendere og kalenderpakker – og gode beautytips til dig selv. Måske til flotte røde julenegle (den julekalender må alle negleentusiaster da eje!), sparkling læber, eller til ekstra markerede øjne til de kommende julefrokoster og fester. Du kan lige nå at få ekstra lange vipper også – og måske endda markere dem ved at farve selv derhjemme.

Vil du have et samlet overblik over mine favoritter, så kan du se det hele lige her.
Og husk nu rabatkoderne:
**
10% rabat på alle – også nedsatte – varer med rabatkoden JE10
eller
Gratis fragt – uanset, hvor meget du køber for – med rabatkoden JEFRI


Koderne er gyldige frem til og med 23. november – kun 1 gang/1 kode pr. kunde.

***

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.