November læserkonkurrence: Den bedste renserutine med Sensai!

Præmien er givet i gave af Sensai!

En god hudplejerutine er det altafgørende fundament, hvis du vil opnå en perfekt hud med en smuk og klar udstråling, lækker blødhed og finhed – og hvis du vil gøre en indsat for at bevare huden så ungdommelig som muligt.

I november måneds læserkonkurrence er jeg så heldig at kunne udlodde nogle af mine egne yndlingsprodukter fra Sensai til den perfekte renserutine.

Sensai rens

1. En oliebaseret rens, som jeg selv har brugt i nok de sidste 20 år! Den er for mig den ultimative olierens og et musthave, uanset hvad man ellers bruger (værdi 385 kr.)
2. En vandbaseret, blød og cremet sæberens, som bruges som step 2 om aftenen i en dobbeltrens. (værdi 385 kr.)
3. En pudder enzympeeling, som kan bruges et par gange om ugen til en blid exfoliering, der giver fornyet udstråling (værdi 540 kr.)
4. En særlig kraftigt absorberende klud, Sponge Chief, der fjerner øjenmakeup og de sidste rester af renseprodukt (værdi 100 kr.)

Sensai er J-beauty, når det er allerbedst! Den japanske skønhedspleje, der ikke er så kompliceret som den koreanske, og i højere grad fokuserer på body & mind. Skønne rutiner, der har fokus på selvforkælelse, hvor man nyder de luksuriøse produkter og behagelige dufte og bløde konsistenser.

Sådan får du nemt den perfekte renserutine

Om aftenen bruges Step 1 Cleansing Oil, efterfulgt af Step 2 Creamy Soap. Sponge Chief kluden kan evt. bruges til at fjerne øjenmakeup og til at aftage renseprodukterne.
Step 1 fjerner alle oliebaserede produkter og urenheder, step 2 fjerner de vandbaserede.
Du skal bare bruge en lille mængde af produkterne, så de holder længe. Creamy Soap blandes med vand og bliver til den fineste bløde skum.

Om morgenen bruges Step 2 Creamy Soap.

1-3 gange om ugen erstattes step 2 med Silk Peeling Powder. Så er du sikret en perfekt rutine, der vil gøre underværker for din hud!

Sensai step 1 og step 2
Den vandopløselige renseolie er simpelthen uundværlig, når du først har prøvet den. Olien plejer og blødgør huden, mens den fjerner ALLE urenheder og makeup, og nærmest trækker tilstopninger ud af porerne. Du vil føle, at huden er utrolig ren bagefter. Skal du bare have ét Sensai-produkt, så skal det være Cleansing Oil!!!!!!!!!!!

sensai sponge chief
Sponge Chief, som vinderen også får, er en genial vaskeklud, der er specielt udviklet til at fjerne Sensais renseprodukter og masker, men også makeup. Den vaskes på 60 grader og kan bruges igen og igen. Når den tørrer, bliver den helt hård og kan derfor ikke danne grobund for bakterier. Men den bliver blød og lækker igen, så snart du fugter den med lunkent vand.

Rens, exfoliér, fugt!

En god hudrutine skal basalt set indeholde tre ting: en god rens, jævnlige exfolieringer og fugt! Hertil kan så tilsættes serummer og effektive vitamincremer og andet i forhold til ens hudtilstand, men de tre andre ting er basen.

Foruden den perfekte renserutine, så får vinderen også Sensai Silk Peeling Powder, der er blød og mild, men dybdevirkende, enzympeeling, som tåles af alle hudtyper – også sarte og sensitive. Der er ingen korn eller hårde slibemidler, men et pulver, der blandes op med vand til en mild skum, der masseres i cirkelbevægelser over hele ansigtet, og ekstra på eventuelle problemområder med grove porer, pigmentering eller urenheder. Fjernes med lunkent vand og meget gerne med Sponge Chief kluden.

Peelingen bruges i stedet for step 2, morgen eller aften, 1-3 gange om ugen efter behov, hvor den fjerner døde hudceller og urenheder og giver huden en fornyet udstråling.

sensai peeling

Flasken har en doseringsanordning, så man får præcis den rette mængde – og den indeholder 200 doseringer, så den holder længe!

KONKURRENCEN ER SLUT – TAK TIL ALLE, DER VAR MED. DEN HELDIGE DENNE GANG BLEV PERNILLE HJARNAA.
STORT TILLYKKE MED DE FANTASTISKE PRODUKTER ♥

VIND MÅNEDENS PRÆMIE FRA SENSAI!

Der er ikke noget bedre end at forkæle jer læsere herinde på Qland med mine egne favoritter. Om du er ny eller har været med i mange år er ikke så afgørende – bare, du kan lide at være her og har lyst til at være med i denne måneds konkurrence.

Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. Hvad gør du selv ud af dine renserutiner? Er det noget, du lægger stor vægt på – eller skal det bare overståes. Er det en sur pligt eller en rar rutine, hvor du forkæler dig selv og din hud? Skriv, hvad der falder dig ind, jeg vil glæde mig til at læse hver en kommentar og til at trække den heldige vinder den 1. december! ♥

 

Får du nyhedsmailen med besked nogle gange om ugen, hvis der er nyt på bloggen? Ellers kan du tilmelde dig her.

43 replies
 1. Kristin Ledet
  Kristin Ledet siger:

  Renser morgen og aften. Bruger ikke mange penge på renseprodukter, så jeg ved ikke om de dyrere gør en forskel… prioriterer serum og fugt.

  Svar
 2. Winnie
  Winnie siger:

  Har en vis renserutine hver aften. Om morgenen nøjes jeg med vand og en ansigtscreme. kan mærke at huden måske pga. af årstiden trænger til mere fugt.

  Svar
 3. Cecilie
  Cecilie siger:

  Jeg prøver så vidt muligt, at rense mit ansigt hver dag, men det er efterhånden blevet lidt af en irriterende tjans. Måske nogle nye lækre produkter kunne gøre oplevelsen bedre.

  Svar
 4. Helene Pehrsson
  Helene Pehrsson siger:

  Jeg elsker at rense min hud, jeg føler det er selvforkælelse hver dag, og derfor prioriterer jeg også gode produkter🎁

  Svar
 5. Anne
  Anne siger:

  Jeg gør mig meget umage, men der er næsten altid plads til forbedringer, og de produkter jeg bruger nu, er ikke halvt så luksuriøse som disse, er jeg ret sikker på (eller, det ved jeg), så det kunne være så dejligt at vinde – og prøve dem.
  Mange tak for en hyggelig blog til voksne kvinder.

  Svar
 6. Malene
  Malene siger:

  Jeg sløser nok lidt med rense rutinen. Renser næsten hver aften, mine morgener er rejsen erstattet med koldt vand

  Svar
 7. Stine
  Stine siger:

  Jeg er med mine 44 år, blevet virkelig opmærksom på at få renset min hud både morgen og aften – samt at få brugt gode produkter. Synes dog ikke at jeg helt har ramt de helt rigtige, så krydser fingre for at vinde 😊❤️

  Svar
 8. Lise
  Lise siger:

  jeg renser mit ansigt og hals hver aften, efterfølger med Serum og skøn nat creme. Et par gange ugentlig giver jeg mig selv tid til at lægge en maske, nyde god musik og efterfølgende rense og igen en skøn og lækker creme.
  Hilsen Lise

  Svar
 9. Tina KH
  Tina KH siger:

  God formiddag Jeanette 🙂
  Sikke en skøn gave der er denne måned 🙂
  Jeg renser min hud både morgen og aften, de dage jeg intet skal går jeg uden makeup og bruger masker mv for at bygge huden op og give den lidt fred.
  Rens på en mild fornuftig måde synes jeg er vigtigt og også selvforkælende.
  Ønsker du og gemalen en smuk søndag 🙂

  Svar
 10. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  Syntes ikke det er en sur pligt ❤️
  Er nået den alder hvor det er mega vigtig.
  Hopper aldrig over med rens og serum.
  2 gange ugentligt på med en maske
  Tænker min hud trænger til lidt afveksling med andre produkter

  Svar
 11. Trine Thveten
  Trine Thveten siger:

  Går og overvejer at skifte mærke, så det ville være en super mulighed for at prøve et lækkert japansk mærke. Krydser fingre!🙂

  Svar
 12. Helle D
  Helle D siger:

  En hyggestund at rense og især med dejlige produkter som fx Sensai. Jeg håber på mit held og lægger et lod i puljen.

  Svar
 13. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  En sur pligt, det bare skal overstås – Måske fordi jeg endnu ikke har fundet de produkter, der kan give mig en wauw-følelse 😊

  Svar
 14. Eva
  Eva siger:

  Jeg renser min hud både morgen og aften. Om morgenen en let vask inden creme og make up, og om aftenen en grundig rens med rense gel, scrub en gang imellem, og creme. Hertil ansigtsmaske et par gange om ugen. Jeg nyder som regel renserutinen om aftenen, men kan også godt sukke lidt over at skulle rejse mig og gøre det, hvis jeg først er kommet til at lægge mig ned.

  Svar
 15. Anita christensen
  Anita christensen siger:

  Uha , er vist lidt doven , men renser aften , gerne dobbelt rens , og creme , morgen en vaskeklud i bade , crem osv … Så måske skal der strammes op 🤔😀😀🤔🤔

  Svar
 16. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Jeg renser min hud om aftenen med en plejende creme-rens. Det virker både rengørende og føles plejende, og det er dejligt at gøre noget rart for mig selv.

  Svar
 17. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Jeg skifter lidt mellem forskellige mærker, de står alle i skuffen ved siden af tandbørsten og minder mig om dagens sidste gøremål

  Svar
 18. Birgit W
  Birgit W siger:

  Dejlig konkurrence 🤞🤩
  Jeg renser huden morgen og aften. Det skal som regel bare overstås, men det er rart bagefter 😊

  Svar
 19. Jeanette
  Jeanette siger:

  Jeg renser min hud morgen og aften, men har svært ved at finde at finde det produkt der er det helt rigtige til min hud. Måske jeg kan være heldig både at vinde og at produkterne vil være gode til mig 🙂 Jeg krydser fingre…..Det lyder som nogle skønne produkter.

  Svar
 20. Dorthe
  Dorthe siger:

  Jeg renser min hud 2 gange dagligt, samt pleje og en maske et par gange om ugen – det er aldrig en sur pligt, men skøn “ mig tid “

  Svar
 21. Bente Gade
  Bente Gade siger:

  Jeg er ikke så god til at pleje min hud, og kan godt mærke at den er blevet ældre og har brug for ekstra pleje. Jeg vil elske at prøve nogle lækker produkter, og følger tit dine anbefalinger i forhold til produkter du selv har prøvet 😃

  Svar
 22. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg renser hud hver morgen og aften og smører med serum og creme. Nogle gange er det en sur pligt, men nyder det som regel, da jeg ellers har tendens til fedtet hud. Min hud vil elske de lækre produkter🥰

  Svar
 23. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Jeg gør meget ud af, at bevare mine renserutiner – renser i dybden om aftenen og en let rebs om morgenen. Nogle gange føles det lidt som en sur pligt, men det er ren selvforkælelse og jeg holder fast❤️

  Svar
 24. Joan
  Joan siger:

  Jeg renser altid både morgen og aften og om aftenen bliver det til dobbeltrens for at fjerne make up og snavs. Lidt en sur pligt, så det kunne være dejligt at prøve nogle nye produkter🙏

  Svar
 25. Pernille
  Pernille siger:

  Jeg har altid plejet min hud og elsker fornemmelsen af ren hud om aftenen, når alt make-up og urenheder er forsvundet. Jeg synes dog ikke, jeg har fundet de optimale produkter endnu, så det ville være fantastisk at få lov at prøve de fine produkter fra Sensai

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Pernille,
   DU blev den heldige, der kom ud i lodtrækningen om de fantastiske produkter fra Sensai. Jeg skriver til dig.
   Kærlig hilsen og tillykke
   Jeanette

   Svar
 26. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Jeg forsøger at passe godt på min modne hud;-) Jeg renser, bruger serum, masker osv., meeen er nok generelt noget der bare skal gøres. Altid skønt når det er overstået:-)

  Svar
 27. Lene
  Lene siger:

  Elsker at rense min hud om morgenen, det er sådan en god frisk start på dagen. Om aftenen derimod skal det bare overstås

  Svar
 28. Sunni
  Sunni siger:

  Jeg ville elske at vinde de skønne produkter , jeg har faste renserutiner hver dag og vil gerne passe på min hud .

  Svar
 29. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Jeg renser min hud både morgen og aften, – så føler jeg mig bedst tilpas 🙂 Okay, – ikke altid jeg gider, – men ved det er vigtigt, – så gør det alligevel. Disse lækre produkter vil helt sikkert være skønne at bruge <3

  Svar
 30. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Jeg er altid omhyggelig med renserutinen, føler det er utrolig vigtigt for min hud.
  Jeg har haft Sensai på et tidspunkt, og hudlægen sagde, din hud er som silke.

  Svar
 31. Anne
  Anne siger:

  Det er en del af min aftenrutine, men gør ikke så meget ud af det at jeg ikke kan glemme det ind i mellem ☺

  Svar
 32. AC
  AC siger:

  Øj, det lyder lækkert ❤️ Jeg har brugt Mellisa gennem en del år, men synes, min hud begynder at kræve lidt mere nu – men hvad skal jeg så vælge? Din anbefaling lyder til at bygge på solide erfaringer, så uuuha, det ville være lækkert at vinde sådan et sæt ❤️😃

  Svar
 33. Beate
  Beate siger:

  Jeg bruger hybenkerneolie, og har gjort det i en del år. Det er en fantastisk olie, men eftersom aldreren begynder at trykke, kræver huden lidt mere

  Svar
 34. Charlotte
  Charlotte siger:

  Er “besat” af renserutiner. Og er altid på udkig efter gode produkter. Og din hud er jo den bedste anbefaling

  Svar
 35. Litten
  Litten siger:

  Ahhh hvor ville jeg gerne prøve bla olierensen 🙂 jeg renser hver dag og er begyndt at exfoliere regelmæssigt, så regner med ‘bloggerhud’ lige om snart 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.