Nu kan du få kosttilskud til din hund!

Pet for Life kosttilskud til hunde

Reklame for Pet for Life!

Kosttilskud til hunde er en spændende nyhed fra danske Pet for Life til alle os, der gerne vil gøre det allerbedste for vores firbenede familiemedlemmer. Så de trives optimalt og kan være aktive og glade og gerne så længe som overhovedet muligt! ♥

Ligesom mange af os mennesker gerne tilfører ekstra til kosten i form af vitaminer, mineraler og fiskeolie, så kan hunden have brug for det samme. Pet for Life er ganske enkelt kapsler specielt udviklet til hunde med Omega 3, olier, vitaminer, mineraler og naturmidlet boswellia til led, som jeg vender tilbage til.

Pet for Life er udviklet med eksperter og dyrlæger!

Pet for Life er udviklet i samarbejde med førende dyrlæger og eksperter i klinisk ernæring og medicin til hunde. Tilskuddene er sammensat af olier, aminosyrer, vitaminer og mineraler, der sikrer en sund og aktiv hund. De kan købes online hos Pet for Life.

Er du interesseret i den faglige rapport fra Københavns Universitet om udviklingen af produkterne, kan du læse den her.

Hundes behov kan være forskelligt, og det bliver ikke nødvendigvis dækket via den daglige kost. Årstid og aktivitetsniveau kan spille ind, ligesom faktorer som hundens alder og aktivitetsniveau – og nogle racer har deres egne helt særlige udfordringer.
Måske har din hund problemer med huden eller pelsen, med tarme eller med leddene, og måske er den ikke længere så glad og aktiv. En lidt trist og uoplagt hund har ofte problemer med maven. Med tiden vil du måske, som ansvarlig hundeejer, også gerne gøre noget for din hunds led og blodcirkulation og styrke hjertefunktionen.

Med Pet for Life kan du nu i stedet for måske at hekse lidt selv med forskellige olie og præparater – som jeg ved, at nogen selv prøver sig frem med – få den helt rette løsning, som har ernæringseksperter og dyrlæger indeover.

Vitaminpille til hund

Det kan også være, at du simpelthen vil optimere din hund ernæring med noget så simpelt som multivitamin. Ligesom du måske selv tager. Så er det Immune Booster med fiskeolie, hørfrøolie, vitaminer og mineraler, der er særligt sammesat efter hundenes behov, du skal have fat i.

Viola tester!

Der er fem forskellige tilskud at vælge imellem, som er målrettet helt specifikke behov til hundens led, hjerte, tarme, hud og pels samt en multivitamin immun booster. Plus loppefrøskaller, som er gode, hvis hunden har problemer med enten tynd mave eller forstoppelse.

Til Viola, som jo kun tre år, er jeg gået i gang med at teste de to meget oplagte tilskud til hende – Pet for Life Strong Stomach og Fur & Skin.
Dels har hun en lidt sart mave, og dels en pels, som holder mig meget beskæftiget, fordi hun ind imellem har tendens til at ville anlægge sig rastafari-stilen med ekstremt filtrede totter.

Hvordan det indtil videre går, kan du læse mere om længere nede.

Kosttilskud til hundens mave

Boswellia som alternativ til Glucosamin til leddene!

I tilskuddet Better Joints har Pet for Life valgt at tilsætte det indiske naturmiddel Boswellia, der traditionelt har været anvendt (til mennesker) mod inflammationssygdomme og autoimmune sygdomme som slidgigt og leddegigt. I dag bruger mange foder med tilsat Glucosamin til hunde med ledproblemer, men her er altså et tilsvarende alternativ med Boswellia.

Pet for Life kosttilskud til hund

I Pet for Life Healthy Heart er der også både Omega 3 fiskeolie og hørfrøolie, men hertil også bl.a. aminosyren Taurin, der er kendt for at styrke hjertemuskulaturen og kan være med til at forbedre hundens blodcirkulation.

Viola er vild med indholdet!

Jeg vender snart tilbage med de konkrete resultater af vores test med kosttilskuddet til hhv. maven og til pelsen.
Uden at afsløre for meget, så kan jeg allerede sige, at de første resultater er positive! Det vil sige, at hendes tarmsystem ser ud til at elske det.

Kapslerne tager hun meget beredvilligt, og hun er især ellevild med Strong Stomach, som faktisk også dufter frisk og indbydende af den gode fiskeolie. Ingen tvivl om kvaliteten, når man klipper dem op og får olien ud i hånden!

Pet for Life Fur and Skin

Kosttilskuddet til hud og pels har hjulekroneolie som hovedingrediens (42%), dernæst den fine fiskeolie (17%), og herudover vitamin E, A, kobber og zink. De essentielle fedtsyrer i Fur & Skin kapslerne er sammensat til at give alle typer hunde en sund og blank pels.

Kosttilskud til hunde

Ca. 20% af hundene, herunder min lille Viola, kan ikke finde ud af at tygge de forholdsvis hårde gelantinekapsler. 80% af hundene napper dem dog let, og ofte gerne som en godbid, men i vores tilfælde klipper jeg dem over og giver hende olien. Intet problem at få det i hende overhovedet. Tværtimod!

Vil du vide mere om Pet for Life?

Du kan læse mere om Pet for Life og om enkelte kosttilskud på Petforlife.dk.

Produkterne kan købes på online her.

Priserne ligger omkring 100 kr. for hvad der svarer til typisk 1-3 måneders forbrug afhængigt af hundens størrelse.

Kosttilskuds kapsler til hunde

Mange hunde, inkl. Viola, betragter kapslerne som en godbid. Hun er så bare en lille prinsesse, der ikke bider dem over – så jeg klipper dem op og serverer olien, som hun elsker.

Jeg kommer snart til at vende tilbage med resultaterne af testen af de første to tilskud her på bloggen. Den til maven virker meget hurtigt, så her er vi klar med en konklusion på meget snart. Skin & Fur tager selvfølgelig lige lidt længere tid at se resultaterne af, men vi er godt i gang! ♥

& VIOLA

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Det lyder spændende, det må jeg læse mere om.
  Glæder mig til at høre om Viola får god gavn heraf 🙂
  Vores grand danois har fået en stor knude på ryggen, den voksede og voksede og tabte hår, var varm og blev stor som en knytnæve på få dage.
  Dyrlægen kom på og mener det kan være kræft.
  Så lige nu vil vi gøre hvad som hest for at hjælpe vores hund.
  Aften hilsner herfra!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.