Comfort Zone Tranquillity til din skønhedsbalance!

Få kroppen og sindet med i din skønhedspleje!

Har du brug for et Quick-fix?

Generelt har jeg ikke så stor fidus til quick-fixes, der virker på overfladen, men ikke arbejder i dybden med tingene. Det hele hænger sammen og den daglige livsstil og indsats er dén, der giver bonus for både udseende og velvære.
Men en tranquillity behandling kan virkelig være et quick-fix til at komme helt ned og gøre både kroppen og sindet (og huden fra top til tå) blødt og roligt. Til at tage den med ro og bare finde ud af at tage imod!

Comfort Zone kropsbehandling

Kroppen bliver behandlet blidt med børster og hænder og fingerspidser, men kommer også i dybden på de spændte muskler. Imens ligger den opvarmede aromatiske olie, der egentlig ikke dufter markant meget, bare omkring dig og virker beroligende.

Måske har du helt glemt, hvordan det føles at være helt nede i kroppen, helt nede i gear, at være helt blød af velbehag? Det kan en tranquillity-behandling få dig til at mærke. Skuldrene sænker sig, stressen lægger sig, velbehaget spreder sig. Du mærker igen, hvad afslappethed vil sige. Og dét kan være et quick-fix – og måske en kick-start til at lære at komme derned, hvor du måske har glemt, at du gerne vil være.
Og er du der allerede, så vil behandlingen bare være en ekstra bonus, du giver til dig selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.