,

Februar læserkonkurrencen: Vind en kæmpe forkælelsespakke fra Bio-Oil

Bio-oil olieMånedens læserpræmie til er en kæmpe forkælelsespakke! Bliver du den heldige, får du både den klassiske Bio-Oil hudplejeolie til krop og ansigt i tre størrelser – og den nye Bio-Oil Gel til tør hud, også i alle tre størrelser. Nok til dig selv i lang tid – eller til at dele ♥

For, at du rigtigt kan nyde det og give dig selv en lille spaoplevelse derhjemme, så får du oveni to skønne Loofah svampe fra Nomess samt to flotte håndklæder i bomuld fra Meraki.

 

KONKURRENCEN ER SLUT – TAK TIL ALLE, DER VAR MED OG TILLYKKE TIL RIKKE LANGKOW, DER BLEV DEN HELDIGE DENNE GANG ♥

Meraki håndklæde

Nomess Loofah svampe
Bio-Oil er kendt og elsket for dens fugtgivende og udglattende egenskaber, og ikke mindst dens dokumenterede virkning i forhold til at formindske ar og strækmærker. (Jeg bruger dagligt Bio-Oil på mine operationsar, og de er blevet utroligt pæne!).

I oktober kom søsterproduktet Bio-Oil Gel til tør hud, som er en unik fugtgiver til kroppen.

Bio-Oil giver dig en perfekt sammensætning af fugt og fedtstoffer

Tørt indeklima, udsættelse for vejr og vind, sæbe, vand og produkter kan betyde, at vores hudbarriere og hudens naturlige olielag ikke er tilstrækkelig, og dermed kan fugtigheden nede i huden hurtigt forsvinde. Derfor er det altid en god idé både at fugte i dybden og tilføre noget mere fedt, der holder fugten nede i huden, hvor vi gerne vil have glæde af den.

Bio-Oil indhold

Bio-Oil har en unik sammensætning af olier, der hjælper huden med at modtage de fugtgivende ingredienser, der bl.a. går ned og skaber en udfyldning i linjer og rynker. Samtidig indeholder den fedtstoffer, der beskytter huden og sørger for at holde fugten inde.

I oktober 2019 lancerede Bio-Oil for første gang i 30 år et nyt produkt – en gel til tør hud. Et unikt og meget fugtgivende kropsprodukt. Teksturen er tyk og formuleringen en smule anderledes med ekstra stjerneingredienser som sheasmør, niacinamid (B3) og mælkesyre (AHA-syre), der dels giver masser af fedme, forbedrer elasticitet og hudtone og hjælper hudens naturlige fugtbalance.

Bio-oil gel
Grundsubstansen i Bio-Oil Gel er olie (87% olie, 10% fugtskabende ingredienser og kun 3% vand), modsat de fleste kropscremer, som rent faktisk er domineret af et højt indhold af vand. Ikke desto mindre fedter den ikke, men skal bruges i små mængder. I stedet for at fordampe (og føles kold at tage på), så lægger den en beskyttende barriere på huden, der holder på fugten.

Du kan læse meget mere om Bio-Oil og Bio-Oil gel i indlægget her.

Bio-oil til tør hud

Gelen til kroppen har en mild duft, som fremkommer ved presning af de forskellige planter, som også indgår i Bio-Oil – morgenfrue, rosmarin, lavendel og kamille. Er du allergisk overfor nogle af disse essentielle olier, skal du naturligvis være opmærksom.

Den nye Bio-Oil Gel findes i 50 ml, 100 ml. og 200 ml. til 49 – 169 kr.
Den klassiske Bio-Oil fås også i flere forskellige størrelser fra 60 til 200 ml. til priser fra 50 – 230 kr.

SÅDAN ER DU MED I LODTRÆKNINGEN

VINDEREN FÅR:

Bio-Oil hudplejeolie i alle tre størrelser til krop og ansigt. En multiolie, der virker fugtgivende, udglattende og samtidig har en dokumenteret effekt på ar og strækmærker. (samlet værdi 490 kr.)

Bio-Oil Gel til tør hud i alle tre størrelse. Den gel spækket med gode ingredienser, der gør selv den tørreste hud blød, hel og lækker. (samlet værdi 317 kr.)

Loofah Sponge fra Nomess, sæt med to stk. naturlige svampe til din hjemmespa, der renser selv den sarteste hud og stimulerer blodcirkulationen. Kan bruges i op til tre måneder. (værdi 49 kr.)

To lækre bløde bomuldshåndklæder i str. 50 x 100 cm. fra Meraki i en fin grå/hvid meleret farve (værdi 220 kr.)

 

Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar under indlægget. Måske har du nogle erfaringer med Bio-Oil, du gerne vil dele? Eller også har du måske en specifik udfordring med din hud, tørhed, tørhedslinjer, strækmærker eller ar, som du gerne vil bruge enten olie eller gel’en til? Måske er der en, du gerne vil dele præmien med? Eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig til at læse det hele.

 

Alle kommentarer er med i lodtrækningen den 1. marts.

Er du tilmeldt QLANDS NYHEDSMAIL? Den kommer to gange om ugen, og du kan altid framelde igen. 
Tilmeld dig her, så går du ikke glip af noget ♥

 

58 kommentarer
 1. Jane Rishøj
  Jane Rishøj siger:

  Jeg fik fjerner blindtarm hvor der fulgte små operation huller med smurte dem med olie i perioden efter og de blev meget pænere. Er generelt glad for kropsolie synes de giver en blød hud Bioolie er fast sortiment på mit natbord ville elske at prøve de nye produkter de har lavet ❤️

  Svar
 2. Lisbeth
  Lisbeth siger:

  Uh en lækker pakke!
  Hele min krop “tørster” efter fugt, så jeg vil elske at afprøve alle produkterne. Jeg kender den originale og synes den er lækker!

  Svar
 3. Irma Boysen
  Irma Boysen siger:

  En lækker præmie, den kunne jeg godt tænke mig at vinde, har mange ar efter store operationer, især mine ar efter to nye knæoperationer som er ret brede.
  Det ser ud til der er til mere end en person, så jeg deler med min datter❤️❤️

  Svar
 4. Henriette Olesen
  Henriette Olesen siger:

  Jeg har en del strækmærker efter 2 graviditeterne kunne rigtig godt tænke mig at prøve produkterne og se mine strækmærker blive pænere.
  Så jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder😊
  God søndag
  Mvh Henriette

  Svar
 5. Kristina Jæger
  Kristina Jæger siger:

  Orv, det kunne min eksemhud godt bruge, især her efter en vinterferie, som har været hård ved huden.

  Svar
 6. Pernille
  Pernille siger:

  uhhhh en lækker præmie – jeg vil dele (evt. bare dele i 2 🙂 ) med mine døtre, der er studerende og derfor ikke har ret mange penge…..

  Svar
 7. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Jeg vil dele med min datter på 15. Hun har arvet min hudtype, der giver strækmærker i voksealderen og røde knopper på overarmene. Jeg tænker geléen vil være genial til knopperne, da den også indeholder mælkesyre. Og olien der kan mindske strækmærker er da lige noget for hende.

  Svar
 8. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Efter operation i januar vil det være dejligt at prøve Bio-Oil med henblik på at pleje arret (sammen med englehud og solfaktor 50)

  Svar
 9. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Tør hud har jeg især i vintermånederne som så mange andre, så denne her lækre præmie er kærkommen. Jeg får efterhånden i det hele taget mere tør hud og bruger altid olier under en dagcreme, og hvor en ting som håndcreme førhen var noget min mor brugte, er det nu også fast inventar hos mig. Endda også i olieform… Mit gamle kejsersnit vil nok heller ikke tage skade af lidt massage med denne olie 🙂

  Svar
 10. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen siger:

  Jeg døjer meget med sart og tør hud, jeg har 2 store ar i lysken fra brok operationer og så skrækmærker pga jeg har taget 35 kg på på 2 år pga fejlmedicinering, så vil elske at blive forkælet med de lækre produkter🥰

  Svar
 11. Jette Dideriksen
  Jette Dideriksen siger:

  Hvor ser den gel til kroppen bare lækker ud og hvilken smuk farve😍 Hvis den bare er 1/2 så god som den ser ud, så bliver det absolut en ny favorit til min tørre og kløende krop💪🏻🦵🏻🦶🏻👃🏻👂🏻

  Svar
 12. Anja Hansen
  Anja Hansen siger:

  Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder. Jeg har hørt meget godt om Bio-oil, og vil glade mig til at prøve produkterne🍀☀️

  Svar
 13. Nina
  Nina siger:

  Jeg har så mange strækmærker på mine hofter, som jeg er så ked af. Derfor købte jeg olien, og den er virkelig dejlig at bruge og har den skønneste duft. Min søster er også blevet rigtig glad for at bruge den på ansigtet, da man får den smukkeste glød. Så vi ville elske at vinde denne lækre giveaway, så vi kan fortsætte vores gode oplevelser med Bio-Oil ❤️

  Svar
 14. Tina Mølgaard Andersen
  Tina Mølgaard Andersen siger:

  Det ville være dejligt at vinde den lækre præmie. Bruger det indimellem og har kun ros til produktet. 🤗

  Svar
 15. Helle Nevers
  Helle Nevers siger:

  Ih jeg vil sååå gerne prøve produkterne. Jeg arbejder selv i kosmetik og hudpleje branchen og mange kunder spørger hver dag efter bio Oil produkter men vi har dem ikke 😏 jeg vil dele med min veninde som har mange strækmærker 🙏

  Svar
 16. Maria H
  Maria H siger:

  Sikke en lækker præmie pakke😍 Jeg har længe overvejet at prøve Bio oil. Har et ar i ansigtet efter fjernelse af et modersmærke, som måske kunne blive lidt pænere ved brug af olien 🤞

  Svar
 17. Rikke Flensted
  Rikke Flensted siger:

  Har aldrig prøvet Bio Oil, så det vil da være en oplagt mulighed, hvis man skulle være så heldig 😅

  Svar
 18. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Det lyder som de skønneste produkter, jeg bare har lyst til at prøve, og en FLOT præmie.
  Kh, Birgitte

  Svar
 19. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Sikke en skøn præmie:-) jeg er glad for at bruge olien, og ville blive ellevild over at vinde sådan en lækker pakke;-)

  Svar
 20. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Jeg har prøvet olien og var faktisk ret glad for den – Jeg brugte den til ansigtet. Måske skulle jeg købe den igen?
  Desuden har jeg nogle strækmærker på maven efter 3 graviditeter. Dem vil jeg gerne prøve at gøre noget ved 😊

  Svar
 21. Pernille
  Pernille siger:

  Jeg har aldrig prøvet bio-oil, men det får jeg da lyst til efter at have læst indlægget. Det kunne være dejligt at vinde den lækre præmie 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Rikke,
   Du blev den heldige vinder!!!!!!!!!! Kæmpe tillykke med AL den lækre fugt og pleje, der nu finder vej til dig.
   Jeg skriver til dig.
   KH Jeanette

   Svar
 22. Mariann Jensen
  Mariann Jensen siger:

  Jeg kender ikke Bio Oil , men vil frygtelig gerne prøve det, på min meget tørre krop 🤞🏻😊

  Svar
 23. Christina
  Christina siger:

  Jeg er stor tilhænger af Bio Oil. Jeg brugte den klassiske Bio Oil under min graviditet og fik ikke et eneste strækmærke trods en vægtøgning på 35 kg. Det var jeg meget glad og taknemmelig for og tror, det skyldes oliens gode egenskaber.
  Jeg ville elske at forkæle mig selv med de gode produkter 🙂.

  God søndag 🙏.

  Svar
 24. Winni
  Winni siger:

  Er for nyligt begyndt at vinterbade. Elsker det kick jeg får sammen med en vedvarende følelse af fornyelse. DOG – min hud reagerer med ekstrem tørhed. Jeg føler at den har brug for noget andet end bare almindelig creme. Krydser fingre for at kunne få lov at afprøve Bio Oil produkterne👍

  Svar
 25. Tina
  Tina siger:

  Godaften 🙂
  Meget skøn gave og lige noget min datter og jeg kan bruge 🙂
  Vi bruger begge Bio Oil, min datter til hendes ar efter nye proteser og jeg til mit psoriasis og tørre hud.
  Ønsker du og dine en dejlig weekend 🙂

  Svar
 26. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Bio-Oil er bare et fantastisk produkt. Har et grimt ar i tindingen efter en trafikulykke, – og efter at have smurt det med Bio-Oil gennem et stykke tid, blev det meget pænere! Min svigerdatter er gået igennem en graviditet UDEN strækmærker overhovedet efter at have smurt maven med Bio-Oil. Så kan kun anbefale det! 🙂

  Svar
 27. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Lækker præmie, især bio oil gel syntes jeg lyder rigtig spændene og med de ingredienser burde den være fantastisk til kroppen også 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.