Nu tegner det nye køkken og badeværelse sig!

Nu er der kun én måned til vi overtager vores nye rækkehus! For to måneder siden, da jeg fortalte, at vi havde skrevet under (læs indlægget her), synes jeg, der var utrolig lang tid til 1. maj, men nu skal jeg love for, at det hele er rykket tæt på.

Heldigvis har vi, hvis vi selv skal sige det, rigtigt godt styr på planerne, så vi uden problemer vil kunne flytte senest 1. august. Det er gået hen og blevet et større projekt, som jeg kommer til at fortælle meget mere om undervejs, men lige nu er jeg nød til at dele de her flotte computerbilleder, som vi lige nu har fået af vores kommende køkken og badeværelse.

***
Vi har valgt samme grundmodel til både køkken og badmøbel, og den dygtige arkitekt, Lotte Stæhr Rosentoft, fra Multiform i Lyngby/Grønningen har lavet et fantastisk inspirerende og kreativt arbejde for os (det er inkluderet i prisen).

Hun har målt rummene minutiøst op og endda givet os rigtigt flere gode indretningsråd udover det, som lige indbefatter selve køkken- og badmøbelelementerne og været en rigtig sød og god sparringspartner.

Nu er alt så på plads og klar til bestilling, så vi kan nå at få det håndlavede køkken produceret og klar til opsætning i starten af juli.
Det er i sortbejdset eg og i den model, som hedder Form 2 hos Multiform. Bordpladen er den lækreste nero assoluto granit. Som jeg har skrevet før (læs mere her), så er jeg totalt faldet for det materiale. Det er smukt og meget læderagtigt i overfladen, og lidt meleret, så det virker organisk og blødt i udtrykket, og samtidig er det let at holde og tåler nærmest alt.

Jeg har haft lidt spekulationer, om der skulle være et par åbne hylder i køkkenvæggen, og det er altså blevet til, at dét skal der være! Jeg kan godt lide, at der er plads til lidt ting og noget personlighed, og med Lottes hjælp og tegninger nåede vi frem til, at det ville fungere fint.
Der er selvfølgelig masser af skuffer og skabe på begge sider af øen, og også i køkkenvæggen, der også rummer to ovne og en kombineret køl/frys.

Messingarmaturet på modelbilledet er helt realistisk, for vi har valgt en total luksusvandhane fra Dornbracht i børstet messing. Ligesom bordpladen var det ren kærlighed ved første blik.

Flisevæggen ved kogepladen er endnu ikke helt besluttet – det er en af de få ting, vi stadig mangler. Men der er sat en klassisk hvid metroflise ind på billedet, hvilket det meget vel kan blive. Jeg elsker metrofliser med facet og med en hvid fuge.
En anden mulighed er dog denne her helt nye sildebensmønstrede flise, som jeg meget gerne vil høre DIN mening om! (Billedet er taget hos Byens fliser og santitet).

Badeværelset fik vi også på plads – i alt fald hvad angår badmøblet, som jo er ret centralt.
Det er også fra Multiform og også her har vi fået flere computerbilleder af hele indretningen. Vi kommer til at slå det gamle, meget smalle, badeværelse sammen med et lille tilstødende rum, så vi får noget plads at boltre os på.
Bemærk de flotte billeder igen,  hvor selv udsigten passer ♥

Vi holder den røde tråd i indretningen med Form 2, men på badeværelset har vi valgt en røget eg, som giver noget varme til indretningen. Jeg har brug for rigeligt plads til alle mine skønhedsprodukter, så det er også blevet til et vitrineskab til mig, hvor jeg kan forsøge at holde både orden og overblik.

Bordpladen med integrerede vaske bliver i kridhvid corian for at skabe en lys og let kontrast til de andre valg.
Armaturer bliver i gråsort patineret platin også fra Dornbracht. Hvor jeg har fået lov at få min moderne og feminine messing i køkkenet, har Sten valgt den mere rå udgave til badet, og jeg er sikker på, det bliver super flot.

Spejlet skal være helt enkelt uden ramme, og vi vil få en lokal glarmester til at skære det til og lime det op.
Hængelamperne, som er sat ind på billedet, er bestemt også noget, vi overvejer. Det hygger, især i rum, hvor der er højt til loftet.

Nu mangler vi bare at finde de helt rigtige fliser til gulv og bruseniche, men vi har allerede kig på nogle i en lækker grå, som derfor er sat ind på modelbillederne. Lotte har valgt at male hele rummet lysegråt, hvilket heller ikke er så tosset.
Nu må vi se, der er stadig lidt beslutninger at tage, men jeg er glad for, at de store ting er på plads og hold op, hvor jeg glæder mig (ellers skulle jeg vist også være et skarn)!
– fortsættelse følger ♥

5 replies
 1. Margit Sværke
  Margit Sværke siger:

  Jeg ville vælge de sildebensmønstrede fliser, et smukt mønster som har været brugt til gulve i mange år. Mønstret er tidsløst og stilrent – det vil passe smukt ind i den engelske stil som huset har.

  Omvendt kan der argumenteres for at det er metroflisen der skal vælges, idet den passer ind i det kubistiske køkken når man kikker på de 3 delte låger, felter i døren, vinduerne og gulvet med de aflange brædder.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Margit,
   Tusind tak for dit input. Det er præcis de overvejelser, jeg har været i – og NU er beslutningen taget! Det bliver metrofliser, men i dobbelt længde, altså 7,5 x 30, i blank hvid og med hvid fuge. Jeg tror, det bliver super godt.
   Rigtig god weekend!
   KH Jeanette

   Svar
 2. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Jeg ville vælge sildebensfliserne. Jeg synes efterhånden, at metrofliserne er overalt, så derfor ville jeg gå med sildeben.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Annette,
   Tak for inputtet – jeg er enig omkring metrofliserne! På den anden side, så er de også bare så smukke….så valget er nu taget og det ER blevet metrofliser, men i dobbelt længde, 7,5 x 30, for at gøre det lidt anderledes. Jeg glæder mig så meget til at kunne vise resultatet.
   God weekend!
   KH Jeanette

   Svar
 3. Tina
  Tina siger:

  Det skal nok blive lækkert, flot og godt indrettet det hele:-)
  I må nyde I får mere tid til andre ting end stor have osv.
  Ønsker jer en dejlig påske.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.